heavyrain Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Κοιταζοντας τις αγγελιες επεσε στο ματι μου ενα case απο power mac g4. Αμεσως μπηκε ο διαολος μεσα μου να το παρω να το μονταρω και να βαλω μεσα το hackintosh μου. Ετσι λοιπον σημερα ξεκινησε το project. Το εκανα κομματια το κουτι, τα καθαρισα ολα και εβαλα μπρος για βαψιμο. Αυριο θα ξεκινησω τα κοψιματα πατενταρισματα για να κουμπωσω πανω τη μητρικη, δισκους, τροφοδοτικο κτλ. Τα spec του hackintosh ειναι: cpu: i5 4440 3.1Ghz ram: 8gb 1600mhz gpu: gigabyte gtx 660oc mb: gigabyte h81m-ds2 psu: bitmore 750w δισκοι: SSD1: samsung 840 evo 120 gb εχει τα win 8.1 SSD2: kingstone v300 120gb εχει το yosemite 10.10.2 HDD: Wd 1tb δισκος αρχειων τρεχει yosemite 10.10.2 απροβληματιστα. Τα μονα που δεν δουλευουν ειναι τα imessage και handsoff ( η δεν εχω καταφερει εγω να τα κανω να δουλεψουν) Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2015 από heavyrain 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Σημερα στεγνωσαν τελειως τα χρωματα και ξαναπερναω το ασπρο και αλλα χερια γιατι ειναι δυσκολο να καλυψει το σκουρο που ειχε απο κατω και να ερθει στο ασπρο που θελω, το μαυρο ενα χερι και ηταν κομπλε. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Επειτα απο πολυ δουλεια ειναι σχεδον ετοιμο. Κατι μικροπραματα εμειναν. Οπως το κουμπι power και reset ο θορυβος των ανεμηστηρων και να μειωσω το φως του led που φωτιζει το μηλο στη προσοψη. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis_kan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Πολύ ωραία δουλειά φίλε μου. Στην ουσία πλέον έχεις Mac αλλά με λιγότερα χρήματα και με δικό σου γούστο και πινελιά..!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δυο φωτο ακομα. Το μπροστινο πανελακι με τα usb και υο εσωτερικο οπως ειναι τωρα. Τα καλωδια ειναι ανακατα γιατι εχω ακομα να φτιαξω τα μπροστινα power και reset buttons και ν αγορασω αυριο μακριτερα sata καλωδια για να τα συμμαζεψω. (Δεν ξερω αν-πως μπορω να περιστρεψω τις φωτο που ανεβαζω να φαινονται σωστα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Ετοιμο και το front panel με τα κουμπια και το φωτιζομενο λογοτυπο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos456 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Πολύ ωραίο το έκανες εξωτερικά. Μπράβο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα