Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα,

Θα ήθελα να αγοράσω μια οθόνη στις 27" για να συνδέσω το PS4 και τον υπολογιστή.

Παιχνίδια θα παίζω περισσότερο στο PS4 και λιγότερο στο PC.

Θα κινηθώ κοντά στα 250 ευρώ.

Οι επιλογές είναι οι εξής:

1) LG 27MP55HQ-P 27'' IPS LED MONITOR FULL HD BLACK

2) SAMSUNG S27D390HS 27'' PLS LED MONITOR FULL HD 

3) LG 27MP65HQ-P 27'' IPS LED MONITOR FULL HD BLACK

Στα δυο lg panels η μόνη διαφορά είναι στο design;

Μπορείτε να με βοηθήσετε να επιλέξω ή να προτείνετε κάτι άλλο;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφερει τοσο το κομματι της tv αλλα τα δυο hdmi ειναι σιγουρα χρησιμα.

Λες να προχωρησω αφοβα; Την εχεις δοκιμασει τη συγκεκριμενη;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Φιλε και γω ετσι ελεγα οτι δε θελω να ειναι τν κτλ και πηρα ενα απλο monitor αλλα περναει ο καιρος και λες μετα αχ να ειχε κι αυτο αχ να ειχε και τ αλλο τσπ. Ναι θα σου προτεινα να την παρεις. Σε ολα τα site που διαβασα δεν ειπε ποτε κανενας κατι αρνητικο. Ολοι λενε τα καλυτερα. Συμβουλη μου ειναι (επειδη περασαν καμποσες οθονες απ τα χερια μου) παρε οθονη που να εχει πολλα πραγματα πανω, γιατι με τον καιρο ολο και κατι θα σου φανει χρησιμο. πχ παθαινουν κατι τα ηχεια σου, δεν θα μεινεις χωρις ηχο γιατι εχει η οθονη σου. Επαθε κατι η τν σου και την εστειλες για φτιαξιμο; παλι δεν θα μεινεις χωρις γιατι η οθονη σου ειναι και τν. η εχει κατι το τηλεκοντρολ της τηλεορασης samsung που εχεις στο σαλονι; ε εχεις και δευτερο απο την οθονη κτλ.

Οχι δεν την εχω δοκιμασει παντως εγω προσωπικα

Δημοσ.

Το σκεπτικό σου είναι σωστό και αν δεν εχει διαφορές στο πανελ σιγουρα ειναι καλύτερη λύση. Θα το κοιτάξω!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δημοσ.

Αυτην ειναι πολυ καλη ειναι και TV https://www.skroutz.gr/s/5069467/Samsung-T27D390EW.html?keyphrase=SAMSUNG+T27D390

Εχει ακριβώς το ίδιο πάνελ με την Samsung s27d390hs με τη διαφορα ότι έχει 2 hdmi, component, ηχεία, και TV tuner και τηλεκοντρόλ

όντως δείχνει πολύ καλή 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...