Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρις καμια ενδειξη προβληματος ο δισκος (120gb) κολλαει στα win7,δεν εμφανιζεται στο bios μετα απο reboot,εκανα σχεδον ολα αυτα που βρηκα στο net οπως...αναβαθμιση bios (μητρικη gigabyte ud3),αλλαγη θεσεων καλωδιων κλπ,ρυθμισεις απο ahci σε ide μπας και τον δω πουθενα αλλα τιποτα...τον δοκιμασα σε λαπτοπ με εξωτερικο καλωδιο τιποτα....Με 1,5 χρονο σταθερης χρησης ειχα περασμενο μονο το λειτουργικο και μερικα ελαφρια απαραιτητα προγραμματακια  αλλα και μερικα αρχεια απο εργασιες που τα κλαιω τωρα....Ειχα το sentinel το οποιο το ετρεχα αραια και που και δεν μου εδειχνε κατι το ανησυχητικο...υπαρχει εγγυηση αλλα το θεμα ειναι τα αρχεια που εχασα..το μονο που δεν δοκιμασα ειναι να τον τσεκαρω με linux αλλα ειμαι παντελως ασχετος και δεν το εχω δουλεψει ποτε....οποιος εχει καμια ιδεα αν μπορω να κανω κατι τελευταιο εκτος να τον βαλω στην καταψυξη...ας μου πει,πριν τον στειλω για αντικατασταση....

Δημοσ.

Αυτό που πρέπει να κάνεις σε πρώτη φάση ειναι να τον βάλεις σαν 2ο σε ενα σταθερό pc και να δείς με το hdsentinel σε τι κατάσταση ειναι και φυσικά αν μπορείς να δεις τα αρχεία σου , τώρα αν δεν τον βρίσκει στο bios καν στον σταθερό εχει πρόβλημα στην πλακέτα ή καπου αλλου ο δίσκος οποτε πρέπει να πάει για αντικατάσταση

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...