Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !!! ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΣΚΑΣ 470 ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ το Σκρουτζ.GR ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ +10 ΕΥΡΩ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ?? ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Π ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο DOA ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ...ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΑΙΝΤΕ ΠΟΥΛΑΜΕ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑΜΕ? ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ? ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ! ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ SKROUTZ.GR ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΖΕΙ ΟΡΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Δημοσ.

Να το πας για σερβις στο κατάστημα ή στην αντιπροσωπεία? Αν είναι για το κατάστημα λογικό μου φαίνεται να χρεώνουν μεταφορικά

Δημοσ.

Εδω δεν διαβασες εσυ τους "ΟΡΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ" που θα εσκαγκες και 470 ευρω, το skroutz που πληρωνεται κιολας 8α κατσει να ασχοληθεί?

• Like 2
Δημοσ.

ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ SKROUTZ.GR ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΖΕΙ ΟΡΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Ο φιλος σκρουτζ λες να τους 'διαφημιζει' για την ψυχη της μανας του;

Δες ποσα χρηματα παιρνει απο καθε καταστημα/ανα προιον.

Μην λεμε/εικαζουμε ο,τι θελουμε.

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !!! ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΣΚΑΣ 470 ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ το Σκρουτζ.GR ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ +10 ΕΥΡΩ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ?? ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Π ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο DOA ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ...ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΑΙΝΤΕ ΠΟΥΛΑΜΕ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑΜΕ? ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ? ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ! ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ SKROUTZ.GR ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΖΕΙ ΟΡΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

προσωπικη συμβουλη αν θες την ακους.εφοσον το doa εχει περασει αρα θα παει αντιπροσωπεια τοτε καλυτερα να το πας εσυ απευθειας για να γλυτωσεις χρονο παρα να παει διαμεσω του καταστηματος και να περιμενεις ποτε θα το στειλει το καταστημα ποτε θα του γυρισει και ποτε θα στο δωσει.γλυτωνεις ενα ενδιαμεσο βημα και εξυπηρετησε πιο γρηγορα.εγω αυτο κανω οταν ξερω οτι κατι θα παει αντιπροσωπεια.το παω εγω για πιο γρηγορα.

• Like 1
Δημοσ.

Μαγκες τι ειναι αυτα που μ λετε??? ΑΛλο να θελω να γλυτωσω χρονο να το παω εγω κ αλλο να μου λεει +10 ευρω για να το στειλει το καταστημα που το αγορασα και να σας πω και κατι? Αν ψωνιζετε απο αυτους τους τυπους ειστε χαζοι εγω μονιμα ψωνιζω απο το kinito.gr το καταστημα αυτο ποτε δν μ ζητησε λεφτα για να στειλει κινητο μου σε σερβις π ειναι ειδη στην Εγγυηση και κριμα αν το αποδεχεστε αυτο απο τα υπολοιπα καταστηματα! Εχε χαρη π αναγκαστηκα να ψαξω το μοντελο που θελω σε αλλο μαγαζι γτ το συγκεκριμενο π ψωνιζω δεν το εχει και βαριεμαι να περιμενω! Αλλα μαλλον θα περιμενω η καλυτερη εξυπηρετηη που ειχα ποτε! Περνεις απο εκει? εισαι καλημενος σε ολα

Δημοσ.

Είσαι κεφάτος, ψωνίζεις από to kinito δηλαδή.

Με γεια και με χαρά σου. Άσε οι άλλοι χαζοί να ψωνίζουν από αλλού.btw, άσε τα bold και τα κεφαλαία και γράψε μια φορά σωστά, δε κάθομαι καν να αναφέρω τις κομμένες λέξεις αλλιώς θα σβήνονται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...