gogos47 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 γεια σας παιδια ψαχνω για κανα κινητο μαλλον για lenovo το κοβω.Κοιταξα στο ebay και μου φανηκαν πολυ φθηνα κατι σαν και αυτο αξιζει??? Site: ebay α και τι παιζει με τα unlocked????
Σαϊνόμπι Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 minideal.net vickmall.com κοιτα απο δω κατι να παρεις. ειναι πολυ αξιοπιστα καταστηματα. σε τι budget ψαχνεις? αυτο παει πολυ καλα σε πωλησεις παντως αν θες 1 sim >> Lenovo A8 A806 SmartPhone 4G FDD LTE/WCDMA Octa core 1.7G 5.0"HD IPS 2G RAM 16GB ROM 13.0MP Camera 2
gogos47 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 ευχαριστω για την απαντηση εχεις αγορασει απο αυτα τα καταστηματα?/
arc Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Εγω εχω αγοράσει και απο τα 2 ουκ ολίγες φορες. Κανενα πρόβλημα. Διάβασε άλλα αναλογα θέματα για τον τρόπο αποστολής ώστε να αποφύγεις τελωνειο.
mavroulis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Αξίζει να ψωνίσεις από κινέζικα e-shops (όχι από ebay και aliexpress), αλλά να ξέρεις ότι αν πάθει κάτι η συσκευή στα πλαίσια της εγγύησης, θα πρέπει να το στείλεις στην Κίνα, με αποτέλεσμα να μείνεις κοντά 2 μήνες χωρίς τηλέφωνο.Εγώ έχω φωνίσει από vickmall και ήταν όλα άψογα.
gogos47 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 με το να αποφυγω τελωνειο τι παιζει καπου διαβασα να του πω να μου το στειλει σαν δωρο.δηλαδη 140-160$ το πιανει τελωνειο???
maddoctor Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Αποφεύγεις αγορές κινητών από ebay. Καλύτερα κινεζομάγαζα που έχουν και εγγύηση. Μαγαζιά, vickmall, to2c, reportspam. Όχι merimobiles! Ζητάς να είναι rout, χωρίς κινέζικα, με multi και να δηλωθούν σαν δώρο χαμηλής αξίας ώστε να υπάρχει μικρή πιθανότητα να περάσουν από τελωνείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα