procrustis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μήπως ο θόρυβος δεν προέρχεται από την κάρτα γραφικών αλλά από την stock ψήκτρα του επεξεργαστή; Υπάρχει και αυτή η πιθανότητα αν και πολύ σπάνια, συνήθως όταν δεν πατάει καλά η ψήκτρα ή όταν έχει γεμίσει τόση σκόνη που πλέον φαίνεται λες και έχει χώμα. Τσέκαρε το μπορεί να είναι και αυτό. #edit Μπορεί και να μην είναι τίποτα από αυτά και απλά να έχεις αλλάξει τελευταία τα RPM της Ψήκτρας του επεξεργαστή. Πολλές μητρικές έχουν CPU FAN Speed και σε αφήνει να επιλέξεις ανάμεσα σε Optimal / Normal / Performance. You never know. Τώρα αν από την άλλη ο θόρυβος είναι όντως από την κάρτα γραφικών... once u got it, u gotta live with it.
Fulgore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Βασικα για να βλεπει τα Frames εντως παιχνιδιου ας κατεβασει το Fraps και ας δει πχ ποσα frames εχει οταν ακουγεται ο ηχος.
paylidis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=RdNqrP-0GNg Έτσι σχεδόν ακούγεται, όχι τόσο έντονα όμως. Άλλη κάρτα δεν έχω για να τεστάρω, οπότε περιορίζω τα fps ή ενεργοποιώ το vsync? Κοίταξα και αυτό https://www.youtube.com/watch?v=pE_r2pzbHYc επειδή έχω GA mobo.. Τα φώτα σας! εναν ομοιο ήχο μου κάνει ο samsung evo οταν τρεχω το hdtach... Μηπως το εντοπίζεις προς τα εκει;
Iris_89 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπόν, το πρόβλημα είναι τελικά στην κάρτα. Ο ήχος δεν αντέχεται και έχω δει στο youtube κάποια βιντεάκια για το πως μπορεί να φτιάξει. Ίδωμεν. Μπορώ να απευθυνθώ στην Asus? Σε άλλες περιπτώσεις με coil whine τους έκαναν αντικατάσταση.
dimitrisOP Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 ναι παλεψε το μην το αφηνεις ετσι στειλε rma request στην asus
Fulgore Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπόν, το πρόβλημα είναι τελικά στην κάρτα. Ο ήχος δεν αντέχεται και έχω δει στο youtube κάποια βιντεάκια για το πως μπορεί να φτιάξει. Ίδωμεν. Μπορώ να απευθυνθώ στην Asus? Σε άλλες περιπτώσεις με coil whine τους έκαναν αντικατάσταση. Ναι αν φταιει η καρτα μπορουν να σου στειλουν αλλη.Το προβλημα ειναι οτι τωρα τελευταια οπως εχω πει και σε αλλα θεματα υπαρχουν παρα πολλα προβληματα με καρτες Asus.Αλλο παιδι σκεψου με προβλημα σαν το δικο σου και εχει αλλαξει 3 Gtx 970 και περιμενει για την τεταρτη,καθως ακομα και οι αλλες που του ειχαν στειλει ειχαν αυτο το προβλημα....
Iris_89 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπόν παιδιά έφτιαξε! Μέσα από το gpu tweak της κάρτας,ρύθμισα τα fps από auto σε 60, έτρεξα πάλι παιχνίδια και δεν ακούγεται πλέον τίποτα. Όπως επίσης υπήρχε πρόβλημα συμβατότητας directX και παιχνιδιού, δηλαδή η κάρτα με λίγα λόγια η κάρτα έδινε πολλά fps εκεί που δεν χρειαζόταν. Ευτυχώς λύθηκε το θέμα και ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθεια 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα