evoracing Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα... Καθαρισμός στο εσωτερικό (τάπητας) μπορεί να καθαριστεί με ατμοκαθαριστή? βασικά κάπως μπήκε νερό στον συνοδηγό και τώρα είναι μούσκεμα ο τάπητας σε κάποιο σημείο. Θα το στεγνώσω με σεσουάρ αλλά μετά θέλω να καθαρίσω όλο το εσωτερικό μαζί και τον τάπητα. Το θέμα είναι ότι ο ατμοκαθαριστής αφήνει και νερό (υγρασία) μετά πρέπει να το ξανά στεγνώσω?
Stavmitsos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Σήκωσε τη μοκέτα και σκούπισε το απο κάτω. Βάλε ανάμεσα σε δάπεδο και μοκέτα καμιά πετσέτα και στέγνωσε τη με το σεσουάρ. Θα είναι τα τζάμια σου μονίμως θολομένα με υγρασία μέσα στο αυτοκίνητο. Σε δεύτερη φάση ψάξε από που μπήκαν τα νερά. Εκτός κι αν άδειασε καμιά γκόμενα τις γαλότσες της, έχεις θέμα. Κοιτάς φίλτρο καμπίνας (τσέκαρε κάτω απ το ντουλαπάκι του συνοδηγού για ίχνη νερού. Αν δεν, μάλλον μπάζεις απ τις πόρτες.
Liverpool89 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 κοιτα κανε αυτο που λες και μετα ασε το καλοριφερ να δουλευει θα στεγνωσει...βαλτο στα ποδια να χτυπαει κατω....αλλα θα καψεις λιγο βενζινα
evoracing Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Φοβάμαι να ξηλώσω πλαστικά για να βγει ο τάπητας γιατί κουβαλάει κάποια χρόνια το αμάξι και έχω πετύχει πλαστικά να σπάνε λόγο ηλικίας. Μην σπάσει καμιά βάση ή κούμπωμα και ψάχνομαι. Θα ξηλώσω τις καρέκλες να κάνω δουλειά, να βάλω κανένα καθαριστικό χαλιών (σαν αφρός που είναι) πρώτα και μετά με ατμό? εσείς τι λέτε? θέλω να μυρίζει ωραία μέσα... έχει τα χρονάκια του, έχει την ηλικία του αλλά την τσαπατσουλιά δεν την μπορώ... @Stamvitsos φίλτρο αέρα λες στο μοτέρ έτσι?
Haldol Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Χρειάζομαι κι εγώ βοήθεια. Για το ίδιο πράγμα. Δεν έχω υγρασίες, αλλά έχω λεκέδες. Καφετιού, γκρι, κίτρινου χρώματος, αγνώστου προελεύσεως, διάσπαρτες από εδώ κι από εκεί που δημιουργήθηκαν κατά το τελευταίο έτος. Πέραν του να το δώσω έξω για καθαρισμό σαλονιού, με τι μηχάνημα μπορώ να το καθαρίσω εγώ;
Liverpool89 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Εγω παιδια ειχα λεκεδες σε καθισμα και πορτα. Πηρα ευρηκα καθαριστικο για χαλια ταπετσαριες και εκανα την δουλεια μου, αλλιως καρπετ για χαλια. Το εφαρμοζεις μετα ή αφηνεις πορτες να αεριζεται το αμαξι για να στεγνωσει αλλιως αν το βιαζεσαι αναβεις το καλοριφερ στο τερμας.για να στεγνωσουν... Θελει πανι, οχι βιαιες και κυκλικες κινησεις θα χαλασει το υφασμα..
evoracing Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Τελικά δεν ήταν ούτε νερά ούτε μπάζει από κάπου.... Κατούρησε το σκυλί μου στο χαλάκι, αυτό από τις στροφές πήγε όλο κάτω από το χαλάκι και τώρα η μοκέτα είναι μούσκεμα. Τι κάνουμε?
Liverpool89 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ξαναβαζεις το σκυλο μεσα...χχάχά Παλι παρα καρπεξ ή καθαριστικο χαλιων και θα κανεις δουλεια, ριξε μετα μια βανιλια και σκουπισε το με.ηλεκτρικη σκουπα...
evoracing Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ξαναβαζεις το σκυλο μεσα...χχάχά Παλι παρα καρπεξ ή καθαριστικο χαλιων και θα κανεις δουλεια, ριξε μετα μια βανιλια και σκουπισε το με.ηλεκτρικη σκουπα... Ούτε καν! Τα καθαριστικά χαλιών δεν θέλουν ξέβγαλμα? βανίλια? αυτή που βάζουμε στα γλυκά? την κάψουλα? δεν σε πιανωω
Liverpool89 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Ναι αυτη οταν ειναι στεγνο... Παιρνεις μια λεκανη.με χλιαρο νερο, βαζεις μεσα το καθαριστικο χαλιων και με ενα πανι καθαριζεις την μοκετα αφου πρωτα την σκουπισεις με ηλεκτρικη σκουπα ωστε να μην τιποτα τριχες ψιχουλα, χωματα, μετα το καθαριζεις, δεν θα το κανεις παπαρα, απαλες κινησεις και το πανι μα το στραγγιζεις. Το αφηνεις να στεγνωσει ή το κανεις πιο γρηγορα με ενα σεσουαρ, με το καλοριφερ του αυτοκινητου. Μετα αφου στεγνωσει καλα, παιρνεις μια βανικια αυτη που βαζουμε στα κεικ, το ριχνεις εκει, αστο για λιγο και ξανασκουπισε με την ηλεκτρικη σκουπα..
evoracing Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Ναι αυτη οταν ειναι στεγνο... Παιρνεις μια λεκανη.με χλιαρο νερο, βαζεις μεσα το καθαριστικο χαλιων και με ενα πανι καθαριζεις την μοκετα αφου πρωτα την σκουπισεις με ηλεκτρικη σκουπα ωστε να μην τιποτα τριχες ψιχουλα, χωματα, μετα το καθαριζεις, δεν θα το κανεις παπαρα, απαλες κινησεις και το πανι μα το στραγγιζεις. Το αφηνεις να στεγνωσει ή το κανεις πιο γρηγορα με ενα σεσουαρ, με το καλοριφερ του αυτοκινητου. Μετα αφου στεγνωσει καλα, παιρνεις μια βανικια αυτη που βαζουμε στα κεικ, το ριχνεις εκει, αστο για λιγο και ξανασκουπισε με την ηλεκτρικη σκουπα.. Και εκείνη την ώρα περνάει από δίπλα σου μπάτσος και σε βλέπεις να ρίχνεις μια άσπρη σκόνητσα στο αμάξι... Να παρακαλάς δλδ να τον βάλεις να μυρίσει Οοοκ θα το κάνω!!
haris_216 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ξέρω αν την βανίλια την αναφέρει για την μυρωδιά ή κάτι άλλο, πάντως "μάνα" για το θέμα μυρωδιάς είναι (όπως και στα χαλιά) η μαγειρική σόδα (πάλι στην κουζίνα καταλήξαμε!!!). Την ρίχνεις (αρκετή) σε στεγνή μοκέτα την αφήνεις και μετά την καθαρίζεις με την ηλεκτρική σκούπα. προσοχή στο θέμα "στεγνή" μοκέτα αφού δεν θέλεις ν' αρχίσει ν' αφρίζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα