Siseoth Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα, Πριν από καμια εβδομάδα άλλαξα τη σύνδεση που είχα στον ΟΤΕ και πήγα στη Wind. Παρ'όλα αυτά η γραμμή έχει γίνει αρκετά ασταθής με συνεχείς αποσυνδέσεις και αρκετό packet loss όταν κάνω το αντίστοιχο test στο pingtest.net. Η τεχνική υποστήριξη δε με βοήθησε ούτε στο ελάχιστο μετά από πολλα τηλεφωνήματα. Επίσης, μου εμφανίζει η σελίδα του router οτι έχω CRC(2200 down/24000 up) και δεν ξέρω αν αυτό είναι υπεύθυνο και τι μπορώ να κάνω για να λύσω το πρόβλημα. Ευχαριστώ.
Siseoth Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Καμια βοηθεια??? Με πήραν ξανά τηλέφςνο από τη Wind και λένε ότι μπορούν να στείλουν τεχνικό αλλά άμα το πρόβλημα είναι στον εξοπλισμό μου θα πρέπει να τους πληρώσω +25 ευρω. Το φοβάμαι είναι η αλήθεια και δεν ξέρω τι να κάνω. Οποιαδήποτε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη.
goana12 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Εχεις πολλα περισσοτερα CRC στο up πραγμα το οποιο συνηθως υποδηλωνει προβλημα στην γραμμη... Αν εχεις ελεγξει τα βασικα (σπλιτερ, φιλτρα, πριζες κ.λ), τοτε το μονο που θα μπορουσες να κανεις (αν εχεις βασικες γνωσεις εννοειτε) ειναι να ξεκινησεις να ελεγχεις την γραμμη ανα τμηματα φτανοντας ως το κουτι η τον κατανεμητη του ΟΤΕ, ωστε να διαπιστωσεις αν ειναι στην δικη σου μερια το προβλημα... Αν ομως δεν το "κατεχεις" καλυτερα μην τα πειραξεις και τα κανεις χειροτερα...
Siseoth Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Την πρίζα πως ακριβώς μπορώ να την ελέγξω?? Μόνο διαφορετικό καλώδιο δοκίμασα χωρίς αποτέλεσμα. Δεν έχω τόσο εξειδικευμένες γνώσεις για το τελευταίο οπότε ας μην το δοκιμάσω καλύτερα.
morby Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δοκίμασε να βρεις απο κάποιον γνωστό σου ρούτερ κλπ να το δοκιμάσεις, αλλιώς ζήτα να έρθει τεχνικός να ελέξει την γραμμή
Siseoth Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Ηρθε ο τεχνικός σήμερα να την ελέγξει και στο μηχάνημα που είχε του έδειχνε FEC:720 και CRC(2 down/0 up). Δε βρήκε ούτε στην πολυκατοικία κάποιο πρόβλημα κι έτσι μου αλλάξανε το προφίλ στο 10 αλλά είδα μια μικρή βελτίωση μόνο με το θέμα των αποσυνδέσεων. Το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι στο site του router μου δείχνει ακόμα πολύ αυξημένο το CRC(880/62000) και το margin διαφορετικό από αυτό που έδειχνε η συσκευή του τεχνικού. Ψάχνω ήδη router από γνωστούς. Υπάρχει πιθανότητα απλά το router να δείχνει λανθασμένες τιμές?? Το ping πάντως δεν έχει βελτιωθεί καθόλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα