Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εκανα φορματ στο pc ( win7 x64 ) και  ξαφνικα οταν κανω update ή περναω antivirus ή driver καρτας γραφικων δεν ξερω αμα φταιει κατι απο απλα το αναφερω,οταν κανω επανεκκινηση μου βγαζει σφλαμα και δεν μπορω να μπω ιντερνετ ουτε με το κλασικο ουτε με chrome μου ανοιγει παραθυρο και μου λεει απο που να τρεξω το προγραμμα και κατι αλλο δεν μπαινει με δεγι κλικ στις ιδιοτητες του υπολογιστη και οταν παω να κανω install ενα προγραμμα μου βγαζει σφαλμα και μου διαγραφει το αρχειο.μηπως μπορειται να βοηθησετε εχω κανει 2 φορες format και αυτη ειναι η 3 και κανω μονο το update.

Δημοσ.

Πρώτον, όταν περνάς το λειτουργικο σύστημα, περνάς όλους τους οδηγούς του συστήματός σου;

Πριν κάνεις updates ή περάσεις άλλα προγράμματα.

Δημοσ.

κανω την ενεργοποιηση και μετα κανω install drivers καρτα γραφικων και μετα τα update και μετα τα προγραμματα.μηπως να βαλω και τους drivers της μητρικης μου τους αναγνωριζει ομως απο μονο του.

κατι πρπει να γινεται με το net.framework

Δημοσ.

και κατι αλλο αν πατησω run administrator  τρεχουν κανονικα ολα τα  προγραμματα αλλιως μου λεει πως να το ανοιξω.πως το φτιαχνω αυτο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...