Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει?
Αγορασα εχτες απο το EBW.gr το PES 2015 για PS3 !
Γυρισα σπιτι και ανοιξα το σφραγισμενο κουτι του παιχνιδιου και με την πρωτη ματια ΕΛΕΙΠΕ το MANUAL και το χαρτι που γραφει τον ΚΩΔΙΚΟ για το ONLINE GAME. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ο 12 ψηφιος δηλαδη κωδικος που ζηταει το παιχνιδι οταν προσπαθησεις να παιξεις στο ιντερνετ.

Πηρα το καταστημα και μου ειπανε να απευθυνθω στην κατασκευαστρια εταιρια..KONAMI.
Γιατι απο την στιγμη που ηταν σφραγισμενο δεν φερουν ευθυνη.
ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?
Το προιον ειναι ελατωματικο.Σωστα? Εφοσον αναφερει οτι επρεπε να εχει online licence και ΔΕΝ εχει δεν πρεπει να μου βρουνε λυση αυτοι?
Εγω μπηκα και εκει που μου ειπανε αλλα δεν βρισκω ακρη γιατι κατεληξε σε ενα τηλεφωνο της SONY Ελλας που οι ανθρωποι μου ειπανε οτι κακως καλεσα αυτους γιατι δεν εχουν καμια σχεση με το θεμα και το καταστημα ειναι αυτο που πρεπει να μου βρει λυση.

Μπορει να με βοηθησει καποιος? τι πρεπει να κανω?

Δημοσ.

Πήγαινε ο ίδιος στο κατάστημα με το προϊόν, επέστρεψέ το και ζήτα τα χρήματά σου πίσω.

Δε νομίζω να το δεχτούν...από τη στιγμή που έχει ανοιχτεί και δεν μπορεί να αποδειχτεί ότι λείπανε πράγματα από μέσα εξ αρχής...

Δημοσ.

Toυς πηρα τηλεφωνο και μου ειπανε να επικοινωνησω με την ΚΟΝΑΜΙ...τραγικο.
Τωρα θα παω απο εκει. Αλλα κανονικα δεν θεωρειται ελλατωματικο προιον? εφοσον μεσα δεν παρεχει οτι γραφει στο σιτε?

ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ONLINE PASS ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ PRO15 ΠΛΕΟΝ....

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ.

Φιλος που το πηρε το παιχνιδι πριν 1μηνα, ειχε μεσα online pass και του το ζηταει σε καθε ανανεωση και καθε φορα που πηγαινει στα κατατακτηρια παιχνιδια.

Δημοσ.

Μήπως είναι όπως τα λέει ο mikele13-;

Μπορεί να μην έχει manual και να πρεπει να μπεις σε κάποια διεύθυνση στο ίντερνετ για να το δεις και να το διαβάσεις

Δημοσ.

Toυς πηρα τηλεφωνο και μου ειπανε να επικοινωνησω με την ΚΟΝΑΜΙ...τραγικο.

Τωρα θα παω απο εκει. Αλλα κανονικα δεν θεωρειται ελλατωματικο προιον? εφοσον μεσα δεν παρεχει οτι γραφει στο σιτε?

Φιλος που το πηρε το παιχνιδι πριν 1μηνα, ειχε μεσα online pass και του το ζηταει σε καθε ανανεωση και καθε φορα που πηγαινει στα κατατακτηρια παιχνιδια.

σε εμενα προσωπικα δεν εχει ζητησει ποτε online pass

ιδου και μια αποδειξη....http://prntscr.com/5yymv8

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα,

Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει?

Αγορασα εχτες απο το EBW.gr το PES 2015 για PS3 !

Γυρισα σπιτι και ανοιξα το σφραγισμενο κουτι του παιχνιδιου και με την πρωτη ματια ΕΛΕΙΠΕ το MANUAL και το χαρτι που γραφει τον ΚΩΔΙΚΟ για το ONLINE GAME. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ο 12 ψηφιος δηλαδη κωδικος που ζηταει το παιχνιδι οταν προσπαθησεις να παιξεις στο ιντερνετ.

Πηρα το καταστημα και μου ειπανε να απευθυνθω στην κατασκευαστρια εταιρια..KONAMI.

Γιατι απο την στιγμη που ηταν σφραγισμενο δεν φερουν ευθυνη.

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?

Το προιον ειναι ελατωματικο.Σωστα? Εφοσον αναφερει οτι επρεπε να εχει online licence και ΔΕΝ εχει δεν πρεπει να μου βρουνε λυση αυτοι?

Εγω μπηκα και εκει που μου ειπανε αλλα δεν βρισκω ακρη γιατι κατεληξε σε ενα τηλεφωνο της SONY Ελλας που οι ανθρωποι μου ειπανε οτι κακως καλεσα αυτους γιατι δεν εχουν καμια σχεση με το θεμα και το καταστημα ειναι αυτο που πρεπει να μου βρει λυση.

Μπορει να με βοηθησει καποιος? τι πρεπει να κανω?

Νομίζω πως παίζει χωρίς online pass το 15

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως είναι όπως τα λέει ο mikele13-;

Μπορεί να μην έχει manual και να πρεπει να μπεις σε κάποια διεύθυνση στο ίντερνετ για να το δεις και να το διαβάσεις

Δεν εχει καμια διευθυνση και κανενα σιτε να μπω, οπως και κωδικο δεν εχει για καπου.

σε εμενα προσωπικα δεν εχει ζητησει ποτε online pass

ιδου και μια αποδειξη....http://prntscr.com/5yymv8

Ουτε εμενα ζητησε ακομα..αλλα δεν εχω παιξει αγωνα καταταξης.

Νομίζω πως παίζει χωρίς online pass το 15

Δηλαδη περνω το cd και παω και παιζω σε οποιο αλλο ps3 θελω? Δεν εχει τιποτα restrictions? Δωρεαν για ολους?

Πάρε fifa να βρεις την υγειά σου! :P :D

Το επομενο βημα. Εχε χαρη που ειναι η νεα μηχανη στην μεση και ειναι και καλα next-generation αυτο το pes2015.

https://m.youtube.com/watch?v=KQJrfzvkHIw

Τσέκαρε εδω, έτσι ήταν; μονο για το myclub φαίνεται να υπάρχει κωδικός

Το ειδα. Ετσι ακριβως και μενα ειναι χωρις το χαρτακι του MyClub. που πιστευω ειναι λογο οτι γραφει απο εξω οτι εχει δωρο επειδη το εκανε αυτος προ-παραγγελεια.

Το συμπερασμα που βγαινει δηλαδη ειναι οτι πλεον περνεις το cd και πας και παιζεις οπου θες σε οποιο ps3 θες?(για Online παιχνιδια εννοω.)

Πηγα και στο μαγαζι παντως και το τσεκαραν και εκει το εβαλε λεει τεχνικος να παιξει και συνδεθηκε κανονικα στο ιντερνετ.<δεν επαιξε βεβαια γιατι επρεπε να κατεβασει ενα μεγαλο πακετο δεδομενων.

Επισης μου ειπαν οτι σε περιπτωση λαθους  οντως απο την εταιρια πρεπει εγω να βρω λυση με την ΚΟΝΑΜΙ (ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΤΕΛΙΚΑ)

ΕΠΙΣΗΣ πηγα απο το φιλο μου που εχει παρει το pes2015 απο το Δεκεμβρη και ειδα και βιβλιαρακι κανονικα ειχε μεσα και κωδικο. και του τον ζηταει συνεχεια οποτε κανει download καποιο πακετο δεδομενων για update.

Θα φανει αν εχει προβλημα στο επομενο update δηλαδη.

Μεχρι τοτε εχω στειλει 2 tickets στην KONAMI αλλα ενω θα επρεπε να ερθει επιβεβαιωση οπως εγραφε δεν εχει ερθει κατι...****-ιαπωνες :P

Δημοσ.

Δε ξερω για τον κωδικο, αλλα πλεον εχει γινει μοδα (υποθετω λογω οικολογιας) τα μανουαλ να εκμηδενιζονται στο βωμο του digital ebook.

Μαλλον κανεις κατι λαθος ή κατι δεν εχεις καταλαβει καλα.

Η συσκευασια ειναι ετσι.

Οποτε αυτο που αγορασες ειναι οκ.

Δημοσ.

Δε ξερω για τον κωδικο, αλλα πλεον εχει γινει μοδα (υποθετω λογω οικολογιας) τα μανουαλ να εκμηδενιζονται στο βωμο του digital ebook.

Μαλλον κανεις κατι λαθος ή κατι δεν εχεις καταλαβει καλα.

Η συσκευασια ειναι ετσι.

Οποτε αυτο που αγορασες ειναι οκ.

Εμενα μου φαινεται παραλογο η μια συσκευασια να εχει manual και χαρτι με Kωδικο για το Online και η αλλη να μην εχει τιποτα απο τα 2.

Και οκ το Manual υπαρχει και ψηφιακα και πραγματικα ειναι αχρηστο. το χαρτι με τον κωδικο γιατι να μην υπαρχει. 

το μονο που ελπιζω ειναι να μην τον ζητησει ποτε. γιατι αφου δεν το αλλαζουν τωρα μετα απο 1μερα..φαντασου μετα απο καιρο.

Δημοσ.

EBW αγορά και όχι πρόβλημα? Αυτό θα ήταν είδηση.....κανε ενα search και θα καταλάβεις πολλααα!! Η συσκευασία που λες ότι είχε, είχε την ταινία της Sony? Εάν ΝΑΙ τότε πράγματι πρόβλημα από ΚΟΝΑΜΙ (αν και δεν το πιστεύω) όμως εάν ήταν απλή ζελατίνα πρέπει να αρχίζεις να μπαίνεις σε σκέψεις και φυσικά επιστροφή χρημάτων (εάν το αγορασες σαν μεταχειρισμένο βέβαια ξεχνα όσα εγραψα). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...