georrrr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά! Το LG L90 πως σας φαίνεται? http://www.gsmarena.com/lg_l90_d405-6100.php στα 127 από skroutz. Το θέλω για την κοπέλα μου. Να το πάρω ή να πάω σε lumia 535 ? Ευχαριστώ
KwstasXt Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 1GB με kit-kat , δεν ξερω αν οι βελτιωσεις της google στο android καταφεραν να κανουν αυτες τις συσκευες πλεον αλαγκαριστες μετα απο μια παροδο χρονου , αλλα παντως στο 535 σιγουρα δεν θα εχεις κανενα ιχνος lag και μπορω να το επιβεβαιωσω μιας που ειμαι κατοχος Lumia συσκευης. Παντως να ενημερωσω οτι τα Lumia εχουν πολλες εφαρμογες για καμερα και ειδικη εφαρμογη για σελφι (Lumia Selfie) , οποτε σαν πακετο πιστευω ταιριαζει περισσοτερο σε κοπελα. 2
georrrr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Το αποφάσισα τελικά θα πάω για το Lumia, μου φαίνεται πιο "ασφαλής" επιλογή και μάλλον με τον καιρό θα δείξει ότι είναι η σωστή επιλογή. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Κώστα! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δεν θα το ελεγα.Φιλος μου εχει το 535 και δεν μου αρεσε καθολου.Να αναφερω πως ειχα 3 μηνες το Λ90 και τ εδωσα πριν λιγες μερες.οσο για το 1 gb ρολλαρει απιστευτα καλα.Μην μιλησω για μπαταρια δε που ειναι ατελειωτη, οπως και μικροεφαρμογες οπως χειριστηριο.Αν θες android ειναι η καλυτερη λυση σε αυτα τ λεφτα.Η καμερα στα ιδια περιπου κυμενεται.Εγω θα σ το προτεινα .οτι και να επιλεξεις καλη αγορα
georrrr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δεν θα το ελεγα.Φιλος μου εχει το 535 και δεν μου αρεσε καθολου.Να αναφερω πως ειχα 3 μηνες το Λ90 και τ εδωσα πριν λιγες μερες.οσο για το 1 gb ρολλαρει απιστευτα καλα.Μην μιλησω για μπαταρια δε που ειναι ατελειωτη, οπως και μικροεφαρμογες οπως χειριστηριο.Αν θες android ειναι η καλυτερη λυση σε αυτα τ λεφτα.Η καμερα στα ιδια περιπου κυμενεται.Εγω θα σ το προτεινα .οτι και να επιλεξεις καλη αγορα Και εμένα αυτό που μου κάνει κλικ σε αυτό το κινητό είναι η μπαταρία του. Σύμφωνα με το gsmarena έχει τρομερά επίπεδα αυτονομίας και ώρες ομιλίας! Μου άρεσε το 4,7 ίντσες οθόνη το οποίο το καθιστά αρκετά κομψό για να το χρησιμοποιεί κοπέλα και τέλος έχει σχετικά μέτρια-καλή κάμερα με flash. Αυτές είναι σημαντικότερες διαφορές από το Lumia 535(για εμένα τουλάχιστον). Μάλλον όμως έχω κάνει την επιλογή μου, θα πάω για το lumia διότι σαν λειτουργικό είναι πιο ελαφρύ από το android και μάλιστα μου είπε η ίδια ότι της άρεσαν περισσότερο τα "τετραγωνάκια" (windows) . Επιπλέον το lumia έχει και μία τσαχπινιά με αυτά τα χρώματα(θα προτιμήσω το μπλε). Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου φίλε μου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα