Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα εχω να σας κανω μια ερωτηση. Πηρα απο το ebay μια gigabyte gtx 980 φυσικα δεν εχω αποδηξη. Υπαρχει περιπτωση να εχω εγγυηση απο την gigabyte; Ευχαριστω.

Δημοσ.

πιθανως με το serial number.

Παντως αυτο το "φυσικα" απο που προκύπτει ? ο αποστολεας δεν την εβαλε μεσα την αποδειξη του ?

Δημοσ.

Φιλε μου δεν μου εχει ερθει ακομα απο οτι λεει ειναι κανουρια και σφραγισμενη αλλα τωρα για αποδηξη μου φενεται λιγο δυσκολο. Για αυτο ρωτισα ποιο πολυ για σιγουρια. Στις μητρικες της gigabyte απο οτι ξερω με το serial number ισχυει η εγγυηση απλα ηθελα να ξερω αν υπραρχει και κατι τετοιο στις καρτες γραφικων.

Δημοσ.

ισχυει βεβαια αλλα το θεμα ειναι γιατι να μην σου βαλει εστω μια φωτοτυπια. Να το ζητησεις με μηνυμα. Ολοι βαζουν αν το ζητησεις.

Τωρα που το σκεφτομαι . θα εχεις εγγυηση ΕΚΤΟΣ και αν ειναι αγορασμενη με κολπο χωρις εγγυηση για χαμηλοτερη τιμη. Καποια καταστηματα ειδικα αμερικη το επιτρεπουν.

Δημοσ.

Ισχυει νομιζω.Και εγω εχω την 970 χωρις αποδειξη αλλα μου ειπε αυτος που την πηρα,αν τυχον παθει κατι να επικοινωνησω μαζι του.Για θεμα με serial number στην gigabyte νομιζω ισχυει μονο για την χωρα που την πηρες.Πχ αν την πηρες απο την ελλαδα,θα ισχυει μονο για την gigabyte hellas

Δημοσ.

Ισχυει νομιζω.Και εγω εχω την 970 χωρις αποδειξη αλλα μου ειπε αυτος που την πηρα,αν τυχον παθει κατι να επικοινωνησω μαζι του.Για θεμα με serial number στην gigabyte νομιζω ισχυει μονο για την χωρα που την πηρες.Πχ αν την πηρες απο την ελλαδα,θα ισχυει μονο για την gigabyte hellas

Για ποια? :) χεχε

Δεν υπαρχουν τέτοια εδώ στο Hellas.

Παιδια καλησπερα εχω να σας κανω μια ερωτηση. Πηρα απο το ebay μια gigabyte gtx 980 φυσικα δεν εχω αποδηξη. Υπαρχει περιπτωση να εχω εγγυηση απο την gigabyte; Ευχαριστω.

Απο αυτά που ξερω ισχύει το εξής.

Αν έχει αγοραστεί από Ευρώπη και δεν έχεις απόδειξη, θα σε καλύψουν για όση εγγύηση έχει... από την ημερομηνία παραγωγής.

Αν έχει αγοραστεί από Αμερική τότε εξαρτάται από την πολιτική του αντιπροσώπου εκεί.

Δημοσ.

Με τις αγορές απο το εξωτερικό για τετοια προιόντα καλύτερα να έχουμε πάντα απόδειξη γιατι δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί αν χαλάσει η κάρτα , ειδικά αυτο με τις εγγύηση απο αλλες χώρες ειναι λίγο μπέρδεμα , για αυτο πάντα απόδειξη 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...