Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Πρόκειται να αλλαξω απο hol σε forthnet.

Η ερώτηση μου είναι, γινεται να κρατήσω το router της hol που εχω τώρα μόλις ενεργοποιηθεί η σύνδεση της forthnet? Σε αυτό το router εχω περασμένα διάφορα ports τα οποία χρειάζομαι για διάφορα πράγματα και γενικά το εχω χρόνια οπότε εχω κανει χρήσιμες ρυθμίσεις κλπ. Εκτός αυτού το router της forthnet ειναι υπερβολικά μικρό και αυτό που έχω τωρα ειναι πολυ καλύτερο σε εμφάνιση... Θα μου πείτε "τι σε νοιάζει η εμφάνιση"... Με νοιάζει γιατί έχω κάνει ενα ωραίο setup στον τοίχο :D Θα χρειαστεί να κανω κάποια αλλαγή στο router μόλις ενεργοποιηθεί η σύνδεση ή απλά το αφήνω ετσι? Επίσης η IP θα αλλάξει ή θα μείνει η ίδια?

Βtw αυτό που έστειλαν είναι ZTE και απ' ότι βλέπω παρουσιάζει άπειρα προβλήματα... Οπότε θέλω να το αποφύγω μια και στο σπίτι υπάρχουν συνήθως 3-4 συσκευές συνδεμενες...

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Πρόκειται να αλλαξω απο hol σε forthnet.

Η ερώτηση μου είναι, γινεται να κρατήσω το router της hol που εχω τώρα μόλις ενεργοποιηθεί η σύνδεση της forthnet? Σε αυτό το router εχω περασμένα διάφορα ports τα οποία χρειάζομαι για διάφορα πράγματα και γενικά το εχω χρόνια οπότε εχω κανει χρήσιμες ρυθμίσεις κλπ. Εκτός αυτού το router της forthnet ειναι υπερβολικά μικρό και αυτό που έχω τωρα ειναι πολυ καλύτερο σε εμφάνιση... Θα μου πείτε "τι σε νοιάζει η εμφάνιση"... Με νοιάζει γιατί έχω κάνει ενα ωραίο setup στον τοίχο :D Θα χρειαστεί να κανω κάποια αλλαγή στο router μόλις ενεργοποιηθεί η σύνδεση ή απλά το αφήνω ετσι? Επίσης η IP θα αλλάξει ή θα μείνει η ίδια?

Βtw αυτό που έστειλαν είναι ZTE και απ' ότι βλέπω παρουσιάζει άπειρα προβλήματα... Οπότε θέλω να το αποφύγω μια και στο σπίτι υπάρχουν συνήθως 3-4 συσκευές συνδεμενες...

ναι μπορεις.απλα θα περασεις username/password και εισαι ετοιμος.εισαι και ατυχος που σου στειλαν zte.εδω και καμποσο καιρο στελνουν technicolor td6136v2 το οποιο ειναι πολυ καλυτερο απο το zte.απλα η Hol αργα η γρηγορα θα στο ζητησει πισω.καλα το να κανεις τα port forward στο νεο ρουτερ δεν ειναι προβλημα.ουτε 5 λεπτα δεν θελει.και η ip θα αλλαξει.η Hol επαιζε χωρις Useername/password αλλα η forthnet εχει οποτε θα πρεπει να τα βαλεις.

Δημοσ.

Ευχαριστώ!

Σοβαρά όμως το ζητάνε πίσω? Ακομα κι αν το router είναι του 2010 περίπου?!

το ρουτερ δεν στο χαριζουν.ειναι βαση συμβασης αλλιως χρησιδανειο. ναι μπορει να στο ζητησουν πισω ακομα και μετα απο αρκετο καιρο. Μερικοι το ειχαν πουλησει ή πεταξει και ετρεχαν να βρουν απο αγγελιες αλλο για να μην τους χρεωσει η Hol κατι 80 ευρα. Οποτε οκ χρησιμοποιησε το αμα θες αλλα μην το πεταξεις ακομα και αν χαλασει για να εισαι σιγουρος οτι δεν θα μπλεξεις. η απλα μιλα μαζι τους αν πρεπει να επιστραφει και που μπορεις να το επιστρεψεις αμα ειναι.αλλιως περιμενεις να στο ζητησουν. Μπορει και να μην στο ζητησουν ποτε αλλα φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα που λενε.

Δημοσ.

Κατάλαβα... Ας ελπίσω να μην το ζητήσουν λοιπόν :P

Τέλος πάντων, ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

Για μενα αστα και τα 2 στην ακρη και καποια στιγμη δωσε χ λεφτα αναλογα τις δυνατοτητες σου να παρεις ενα ωραιο σωστο ρουτερ του εμποριου.αν τα οικονομικα σου αντεχουν μπορεις να πας και σε vdsl /adsl router για να μην χρειαστει μελλοντικα στο vdsl να αγορασεις ρουτερ ή να χρησιμοποιησεις αυτο του Provider που συνηθως με λιγες εξαιρεσεις ειναι και αυτο για πεταμα.

Δημοσ.

Αυτό σκεφτόμουν κι εγω, να βάλω λίγα λεφτά στην άκρη και να πάρω ενα καλό...

Θα δω όμως διαφορά, πχ στην ταχύτητα?

Δημοσ.

στην ταχυτητα δεν μπορει να σου πει καποιος αν θα δεις αφου ειναι θεμα chipset .μπορει ναι μπορει οχι μπορει να συγχρονιζεις και λιγοτερο.σιγουρα θα ειναι πιο καλο ρουτερ να αντεχει περισσοτερη κινηση,πιο σταθερο πολλες φορες και καλυτερο wireless απο το zte και αλλα τοσα πραγματα που μπορει να εχει παραπανω απο ενα απλο ρουτερ.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

χαιρετω την παρεα, χτες εκανα αιτηση για αλλαγη παροχου απο hol σε forthnet, μου δωσαν και εμενα το αθλιο zte H108N, μου ειπαν το προηγουμενο ειχε προβληματα και αυτο ειναι οτι καλυτερο υπαρχει γι αυτους αυτην την στιγμη, ισχυει κατι τετοιο? ποιο ειναι το καλυτερο αυτην την στιγμη της forthnet? επισης επειδη και εγω μαλλον θα κρατησω το netfaster της hol που βρισκω τους κωδικους για να τους περασω? τους στελνει η forthnet αυτοματα? πρεπει να τους ζητησω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...