Προς το περιεχόμενο

Phanteks- Enthoo Pro - fan controller

harisv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρειαζομαι την βοηιεα σας στο πως θα συνδεσω τους ανεμιστηρες με το hub. Οταν συνδεω την ψυκτρα του επεξεργαστη στην motherboard δουλευει στις 1200 rpm , ενω οταν το συνδεω στο 1ο slot του hub  

δουλευει στις 1600 rpm. Κανω κατι λαθος  ή  η bios δεν διαβαζει σωστα το hub? H motherboard που εχω ειναι η h81 plus.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα βάλεις το 4πινο καλώδιο του hub στην υποδοχή της cpu (CPU fan dld) και μετά θα κουμπώσεις την CPU πάνω στο hub μαζί με τους υπόλοιπους ανεμιστήρες. Το SATA που έχει στην άλλη άκρη του hub θα το βγάλεις τελείως. Και μέσα στα bios θα βάλεις να δουλεύουν με PWM, θα την βρεις κάπου μέσα ψάξε.

Στα bios τελικα δεν βρηκα καποια επιλογη, το θεμα λυθηκε οταν εγκατεστησα το asus ai suite 3 . Δεν ξερω γιατι αλλαζε τα rpm  οταν το εβαζα στο hub. Το sata γιατι δεν χρειαζεται? Αρκει το ρευμα απο την motherboard?

Στα bios τελικα δεν βρηκα καποια επιλογη, το θεμα λυθηκε οταν εγκατεστησα το asus ai suite 3 . Δεν ξερω γιατι αλλαζε τα rpm  οταν το εβαζα στο hub. Το sata γιατι δεν χρειαζεται? Αρκει το ρευμα απο την motherboard?

οχι δεν αρκει το ρευμα απο τη mobo μονο

οχι δεν αρκει το ρευμα απο τη mobo μονο

Ναι αρκεί μόνο από την mobo. αρκεί να βάλεις το 4pino στο CPUfan, θα στροφάρουν όταν ανεβάζει η cpu και αυτά μαζί !

εμενα δεν σαλευει μονο με το 4Pino

σε 4pin CPU fan ? 

Νομιζω το 4pin δεν αρκει για ρευμα αν βαλεις 6-7 ανεμιστηρακια,  εγω που εχω μονο αυτα που ειχει το case νομιζω ειμαι ενταξει. 

Μα έχω ίδιο κουτί τι ψέματα να σας πω ? μέχρι 30watt σηκώνει. 4χ120 έχω ένα 140 και ένα 200αρι!! Άν διαβάσετε καλά το manual θα δείτε αυτό που σας λέω... Με sata den δουλεύει σαν PWM αλλά με volts. Πρέπει να το βάλεις σε CPU fan και στα bios σε PWM. Καινούργια μητρική δεν γίνεται να μην έχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...