Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν διαφωνώ καλή χρυσή η asrock, αλλά τα περαιτέρω καλούδια τα ζήτησε ο ts ?

η διάφορα είναι γύρο στο 30άρι που εγώ προσωπικά θα το τσιγκουνευόμουν για κάτι που μου είναι άχρηστο.

με το budjet που βγαίνει με την asrock + fx 8xxx πάμε στα 250 στην καλύτερη

με αυτά τα χρήματα μπορεί να πάει πχ σε  ι5 4440 + asrock h97m pro4, που θα είναι και καλύτερη λύση για gaming ( αν και βλέπω οτι η τιμή τους ανέβηκε αρκετά... ) α και έχω την αίσθηση οτι το h97m pro4 θα υποστηρίζει και τους καινούριους επεξεργαστές την intel.  

Κοιτα,το κλοκαρισμα ειναι ενα χομπι το οποιο θα το πληρωσεις,οπως αλλωστε με ολα τα χομπι.Η διαφορα των δυο μητρικων ειναι στα ~15€ (με την προσφορα του eshop).Σκεψου οτι με την UD3P θα φτασεις στα ~4.2Ghz,με την Fatality δεν γνωριζω γιατι ουτε την εχω,ουτε reviews υπαρχουν.Επειδη ομως εχω την Coolermaster 212 και ξερω οτι μεχρι 4.4Ghz μπορει να κρατησεις τον FX σε ασφαλη πλαισια,αυτοματως σκεφτεσαι και λες οτι θελεις και αλλα χρηματα για ψυκτρα οποτε ανεβαινει το συνολο αρκετα.Συμπερασμα τα ζυγιζεις και αποφασιζεις.Θελεις να κλοκαρεις τον FX μεχρι εκει που σου επιτρεπει το ιδιο το chip?Η απαντηση ειναι μια,Fatality και καλη ψυκτρα.Δεν καιγεσαι να ξεζουμισεις τον επεξεργαστη?Τοτε η UD3P ειναι αριστη επιλογη,σταθερη και φθηνη.

i5 4440+asrock h97m pro4 εγω προσωπικα μιας και εστησα σε φιλο μου 4460+asrock h97m pro4,δεν θα επελεγα,λαθος επιλογη η mATX μητρικη.Παλι καλα που ο φιλος μου ειναι λιγο ασχετος και παλι καλα που δεν ειχε τιποτα καρτες ηχου-τηλεορασης ή δεν ξερω γω τι αλλο.Αρα +20€ για ΑΤΧ μητρικη,+€ για ψυκτρα για διαφορες που δεν προκειται να δεις πουθενα.Καλυτερα να δωσεις την διαφορα του Intel πακετου σε καρτα γραφικων.

Τεσπα,ολα αυτα ειναι αποψεις,σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι η Gigabyte δεν αξιζει.Αναλογα τι θες να κανεις.

Δημοσ.

Προσωπικά πλέον δε χρησιμοποιώ pci slots, αλλά αν ήθελα να πάρω κάρτα ήχου/τηλεόρασης θα έπαιρνα μια με pci-e. Οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα,μην νομιζεις,και εγω την Gigabyte 970 UD3P πηρα.Την πηρα ομως αρχες Ιανουαριου και τοτε η Fatality ειχε 130€ συν του οτι ημουν χωρις υπολογιστη και η Asrock ηθελε παραγγελια ενω η Giga ηταν αμεσα διαθεσιμη.Απο την αλλη αυτο που εγραψα ηταν απλα οτι αν θελεις να κανεις ocing θα πλερωσεις,ολοι προτιμουν τα 30€ λιγοτερο αλλα δεν γινεται ετσι.Και εγω πηγα για να γλιτωσω μερικα λεφτα και τωρα με εχει φαει μια εβδομαδα να σκεφτομαι το παλουκι που θα φαω για να αλλαξω μητρικη.Αν ειχε 105€ η Fatality αρχες Ιανουαριου,θα ημουν στοκος να επιλεξω την UD3P,δεν ειχε ομως.Η Crosshair που λες εσυ εχει τα διπλασια λεφτα,αλλο διπλασια λεφτα και αλλο 15€ ακομα.Τεσπα,οπως ειπες και εσυ,ο καθενας κρινει και επιλεγει.

Που είδες τα 105;

Asrock Fatal1ty 970 Performance

119 βλεπω

Αν είχε 105 δεν θα το συζηταγα καν.

Βασικά, ακόμα δεν ξέρει τι θέλι ο ts, εμείς ανταλάσσουμε απόψεις μέχρι να έρθει μήνυμά του. Εντάξει, το 30αρι θα το δώσει μόνο αν τον ενδιαφέρει το oc. Αλλά και πάλι, αξίζει περισσότερο i5 με μια h97 γύρω στο κατοστάρικο όπως λες και εσύ. Ένα τέτοιο σετ θα είναι πιο αποδοτικό και οικονομικό από ένα σετ με fx 8320.

Πες τα

δεν διαφωνώ καλή χρυσή η asrock, αλλά τα περαιτέρω καλούδια τα ζήτησε ο ts ?

η διάφορα είναι γύρο στο 30άρι που εγώ προσωπικά θα το τσιγκουνευόμουν για κάτι που μου είναι άχρηστο.

με το budjet που βγαίνει με την asrock + fx 8xxx πάμε στα 250 στην καλύτερη

με αυτά τα χρήματα μπορεί να πάει πχ σε  ι5 4440 + asrock h97m pro4, που θα είναι και καλύτερη λύση για gaming ( αν και βλέπω οτι η τιμή τους ανέβηκε αρκετά... ) α και έχω την αίσθηση οτι το h97m pro4 θα υποστηρίζει και τους καινούριους επεξεργαστές την intel.  

Πες τα

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αυτη κάνει για  CPU AMD FX-8350 4.0GHz 8-core box ? 

Αυτη:http://www.skroutz.gr/s/6042100/Asrock-Fatal1ty-970-Performance.html?keyphrase=asrock+970+fatality

Οτι καλυτερο μπορεις να παρεις κατω απο extreme 6,sabertooth.

παίρνει CPU AMD FX-8350 4.0GHz 8-core box ? 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...