Kenny McCormick Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα κάποια κουμπιά του πληκτρολογίου του συγκεκριμένου λάπτοπ δεν ανταποκρίνονται μετά από φορμάτ που έγινε από τεχνικό. Δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε,μπορεί απλά να χάλασε το πληκτρολόγιο.Εν πάση περίπτωσή τι κάνω αντικατάσταση; Αυτό Site: εδώ είναι συμβατό σωστά; (Γράφει 3. Track Point: No 4. Connector: No )
XronisR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Να πας στον τεχνικο και να απαιτησεις να στα φτιαξει.
Kenny McCormick Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Πήγε η κοπέλα και τις άρχισε τα μα μου δεν ξέρω..
XronisR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Παρε κατι απο Αγγλια καλυτερα να ερθει πιο γρηγορα.
Kenny McCormick Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Πιο γρήγορα από τις 10 φεβρουαρίου που λέει αυτό; Η αλλαγή θέλει τίποτα ιδιαίτερο σε εργαλεία;
XronisR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δεν εχω δει τιμες αλλα απο Αγγλια ερχονται πιο γρηγορα.Δεν νομιζω απο Αμερικη να το περιμενεις σε 10 μερες?Οσο για την αλλαγη,δες αυτο 1
SPANK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Εγώ θα σου έλεγα να δοκιμάσεις ενα cd με live linux να δεις αν λειτουργούν εκει τα κουμπιά και να δοκιμάσεις και με ενα εξωτερικό πληκτρολόγιο , παντως εφόσον η ζημιά έγινε μετα το format ειναι υπεύθυνος ο τεχνικός και πρέπει να τον πιέσεις οτι τιποτα αλλο αλλα μπορεί το πληκτρολόγιο να μην εχει καμια ζημιά και να πάνε άδικα τα χρήματα για καινούργιο
Kenny McCormick Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 SPANK το εξωτερικό πληκτρολόγιο τι θα ελένξει;
SPANK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Το εξωτερικό πληκτρολόγιο θα έλεγξει αν λειτουργεί στα windows κανονικά δηλαδή αν ειναι θέμα windows δεν θα δουλεύει ουτε το εξωτερικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα