loukarinis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 είχα το note 3 και τωρα είμαι πολύ τυχερός που έχω και το note 4 το κινητό είναι άριστο σε όλα του έχε γίνει ο ψηφιακός μου βοηθός είναι ότι καλύτερο κύκλοφορει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μόνο ένα πρόβλημα υπάρχει Λευκό η μαύρο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loukarinis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 σε λευκό είναι πιο όμορφο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilomir Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 ένας φίλος έχει το note 3 και είναι φοβερό !!δεν υπάρχει περίπτωση δηλαδή το 4 θα είναι τέλειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Παιδια το εχω αυτο το κινητο πραγματικα ειναι κορυφη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα