Προς το περιεχόμενο

Monitor for GTX 760

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum,

Αυτή την στιγμή το PC της υπογραφής παίζει με μια LG 21’’ 1680X1050.

Το PC παίζει λίγο games (adventure, fps, 3rd person), Photoshop, AutoCAD, 3ds. + internet, office ext και καθόλου ταινίες .

Πήγαινα με κλειστά μάτια στην U2414H, αλλά κάπου εκεί ήρθε η 2415 και μου άρεσε η ιδέα του 16/10 που όμως δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει τόσο μεγάλη χρηματική διαφορά. Αξίζει;

Τώρα σκέφτομαι να περιμένω την 2515 να δω τιμές, αν παίξει στα 350.

Το θέμα είναι αν η κάρτα μου ζοριστεί με 1440p, όποτε δεν αξίζει να περιμένω για την 2515 και επικεντρωθώ στις δυο πρώτες ακούγοντας και συμβουλές με κριτήρια την κάρτα και την χρήση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Ε και εσυ αμαρτια τωρα. Με τετοιο μηχανιμα βαλε μια καρτουλα της προκοπης. Σιγουρα θα ζοριζετε στα 1440p. Αν εχεις σκοπο μελλοντικα να αλλαξεις καρτα τοτε οκ. 

Δημοσ.

η καρτα σου ειναι το μαξιμουμ για 1920Χ1200 ή 1080 αν θες να την παλευει. 

αλλιως πας για gtx770--780-780ti-970-980 ή αντιστοιχες AMD αλλα το μπατζετ του θα ξεφυγει 

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, η κάρτα δεν θα αλλάξει σύντομα, έχει τοποθετηθεί γιατί στα χρήματα της δεν είχε αντίπαλο για αυτά που την ήθελα (games + render), επίσης η 770 2GB εννοείτε είναι καλύτερη αλλά κατ΄εμε δεν δικαιολογουσε τα παραπάνω χρηματα, αν έδινα παραπάνω χρήματα θα πήγαινα σε quadro. Anyway ας αφήσουμε τις κάρτες! 

Οπότε ξεχνάω την 2515. Φίλε conkal αν κατάλαβα καλά μου λες να κατευθυνθώ προς 1080p; η διαφορά θα είναι αισθητή; ή μιλάμε για 2-3fps σε games;

Υ.Γ To pc δεν είναι καθαρά παιχνιδομηχανή, θα το είχα στήσει εντελώς διαφορετικά για τέτοιο σκοπό, δεν θα χρειαζόμουν 16g ram ούτε οπωσδήποτε nvidia (cuda γαρ) και ι7, έτσι έχω καταλήξει στα παραπάνω monitors (all arount) και όχι σε κάποιο game-monitor.

φιλικά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...