Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους και ευχαριστώ που διαβάζετε τις απορίες μου και ίσως με βοηθήσετε..

Θέλω να αγοράσω ένα iPad. Η προτίμησή μου είναι σε μεταχειρισμένο, απο τα πολλά που πουλάνε οι συν-forumίστες εδώ, αλλά έχω τα παρακάτω θέματα.

1. Δεν θέλω να είναι iPad Mini,

2. Επιθυμώ να είναι Wi-Fi αλλά και 4G

3. Πως θα καταλάβω από μία αγγελία, πως το προς πώληση προϊόν είναι iPad 2 ή iPad 3 ή iPad 4, αν δεν το αναφέρει..?

4. Τι διαφορά υπάρχει μεταξύ του iPad  και iPad Air...???

5. Τα iPad Air, είναι by default  4G...??

6. Συν-forumίστας πουλάει iPad 410 ευρώ, με τα ίδια χαρακτηριστικά στο Skroutz κοστίζει 445...!! Πουλάει ο φίλος ακριβά ή είναι κάτι άλλο...??

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως όσους βοηθήσουν

Δημοσ.

Γνωρίζεις καλά τι είναι το ipad και αν εξυπηρετεί τις αναγκες σου ή απλώς θες να αγοράσεις ένα ipad;

:fear:  :fear: ..... να πω την αλήθεια, ανάγκες, δεν θα εξυπηρετήσει. Σαν ένα είδος φορητής παιγνιδομηχανής θα το χρησιμοποιήσω περισσότερο, και μάλλον πιό πολύ χρήση θα κάνουν οι κόρες μου......  :fear:  :fear:

Λές να κάνω βλακεία που θέλω να αγοράσω κάτι τέτοιο...??  :unsure:  :unsure:  

Διατηρώ λογιστικό γραφείο, φαντάζεσαι κάπου που θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω και σαν δουλειά...??? 

Δημοσ.

(προσωπική γνώμη)

Αν δεν θες να αγοράσεις ipad για να το «δείχνεις» (δεν το λεω με κακό τρόπο) και δεν υπάρχουν στοιχεία του που σου ειναι απαραίτητα (αν υπήρχαν θα το ήξερες ήδη), τότε σου προτείνω να πάρεις tablet android (android ειναι το λειτουργικό).

Για τη χρήση που περιγράφεις, εγώ θα διάλεγα ένα 8αρι ή 10 lenovo (για διάφορους τεχνικους λόγους) ή asus. Μακριά απο turbox,innovator,crypto,funai και λοιπες πολύ φθηνές επιλογές. Τέλος η εμπειρία μου δείχνει οτι σύντομα θα αναγκαστείς να αγοράσεις και δευτερο tablet (κάθε κόρη το δικό της ή γυναίκα σου).

Όλα τα παραπάνω αναιρούνται αν η τσέπη σου ειναι γεμάτη, οπότε χτύπα ipad ή samsung

Δημοσ.

Δυστυχώς αυτα που ζητάς είναι πολυ ακριβα εδώ Ελλάδα, ειδικά τα μεταχειρισμένα είναι υπερκοστολογημένα. Kοιτάς απο ipad 4 και πάνω. Το ipad air είναι πιο ελαφρύ,λεπτό με μικρότερα  bezels.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους και ευχαριστώ που διαβάζετε τις απορίες μου και ίσως με βοηθήσετε..

Θέλω να αγοράσω ένα iPad. Η προτίμησή μου είναι σε μεταχειρισμένο, απο τα πολλά που πουλάνε οι συν-forumίστες εδώ, αλλά έχω τα παρακάτω θέματα.

1. Δεν θέλω να είναι iPad Mini,

2. Επιθυμώ να είναι Wi-Fi αλλά και 4G

3. Πως θα καταλάβω από μία αγγελία, πως το προς πώληση προϊόν είναι iPad 2 ή iPad 3 ή iPad 4, αν δεν το αναφέρει..?

4. Τι διαφορά υπάρχει μεταξύ του iPad και iPad Air...???

5. Τα iPad Air, είναι by default 4G...??

6. Συν-forumίστας πουλάει iPad 410 ευρώ, με τα ίδια χαρακτηριστικά στο Skroutz κοστίζει 445...!! Πουλάει ο φίλος ακριβά ή είναι κάτι άλλο...??

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως όσους βοηθήσουν

Εχεις μπερδεψει λιγο τα μοντελα με τις εκδοσεις.Να τα ξεκαθαρισουμε στα γρηγορα.

Ipad 1 Βγαινει σε 16gb -32-64 οπως επισης και σε 3g εαν ηθελε ο αγοραςτης ολες οι εκδοσεις.(το πρωτο που βγηκε ειναι αρκετα χοντρο εαν το δεις και ουτε καν να το παρεις)

Ipad 2 το ιδιο με το παραπανω σε μνημες και 3g(ουτε αυτο θα το προτιμουσα γιατι εχει παλιωσει αρκετα)

Ipad 3 ή the New Ipad , το ιδιο και αυτο με τα παραπανω σε εκδοσεις (βασικα εγω ουτε αυτο θα προτιμουσα,απο το επομενο και μετα προτιμησε)

Ipad 4 16-32-64-128gb οπως επισης και 4g( εδω ειναι που πλεον ειναι εμφανες η διαφορα με τα προηγουμενα καθως η θυρα φορτισης ειναι πλεον 8pin και οχι 30pin.

Ipad air ιδιο σε εκδοσεις με το παραπανω

Ipad air 2 16-64-128 gb ( η εμφανη διαφορα του ειναι οτι εχει touch id που δεν εχουν τα υπολοιπα)

Αυτα ηταν τα βασικα τουλαχιστον

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις μπερδεψει λιγο τα μοντελα με τις εκδοσεις.Να τα ξεκαθαρισουμε στα γρηγορα.

Ipad 1 Βγαινει σε 16gb -32-64 οπως επισης και σε 3g εαν ηθελε ο αγοραςτης ολες οι εκδοσεις.(το πρωτο που βγηκε ειναι αρκετα χοντρο εαν το δεις και ουτε καν να το παρεις)

Ipad 2 το ιδιο με το παραπανω σε μνημες και 3g(ουτε αυτο θα το προτιμουσα γιατι εχει παλιωσει αρκετα)

Ipad 3 ή the New Ipad , το ιδιο και αυτο με τα παραπανω σε εκδοσεις (βασικα εγω ουτε αυτο θα προτιμουσα,απο το επομενο και μετα προτιμησε)

Ipad 4 16-32-64-128gb οπως επισης και 4g( εδω ειναι που πλεον ειναι εμφανες η διαφορα με τα προηγουμενα καθως η θυρα φορτισης ειναι πλεον 8pin και οχι 30pin.

Ipad air ιδιο σε εκδοσεις με το παραπανω

Ipad air 2 16-64-128 gb ( η εμφανη διαφορα του ειναι οτι εχει touch id που δεν εχουν τα υπολοιπα)

Αυτα ηταν τα βασικα τουλαχιστον

Aδελφέ με βοήθησες αρκετά στο διαχωρισμό....!

Ενα από τα θέματα που εμφανώς είχα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...