Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αυτό το λαπτοπ ρε παιδιά και το έκλεισα το προηγούμενο βράδυ και σήμερα που πήγα να το ανοίξω πατάω το κουμπί του και δεν κάνει απολύτως τίποτα. Το βάζω στην φόρτιση και αναβοσβηνουν τα λαμπάκια ότι φορτίζει και δεν κάνει τίποτα άλλο. Έτσι ξαφνικά. Σώστε με γιατί πρέπει να το ανοίξω σήμερα.

Δημοσ.

ξεκινα βγαζοντας το καλώδιο ρευματος και την μπαταρία, στη συνεχεια πατα αρκετές φορες το Power nutton καθως και μερικά αλλα κουμπια (διαφορά) και αστο για 15 λεπτά περίπου. Ξαναπατας μια δύο φορες το power και δοκιμαζεις την τύχη σου

Δημοσ.

ξεκινα βγαζοντας το καλώδιο ρευματος και την μπαταρία, στη συνεχεια πατα αρκετές φορες το Power nutton καθως και μερικά αλλα κουμπια (διαφορά) και αστο για 15 λεπτά περίπου. Ξαναπατας μια δύο φορες το power και δοκιμαζεις την τύχη σου

Δεν εγινε τιποτα φιλε μου.

Δημοσ.

Έχω αυτό το λαπτοπ ρε παιδιά και το έκλεισα το προηγούμενο βράδυ και σήμερα που πήγα να το ανοίξω πατάω το κουμπί του και δεν κάνει απολύτως τίποτα. Το βάζω στην φόρτιση και αναβοσβηνουν τα λαμπάκια ότι φορτίζει και δεν κάνει τίποτα άλλο. Έτσι ξαφνικά. Σώστε με γιατί πρέπει να το ανοίξω σήμερα.

Λυπάμαι, αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορέσεις να τον ανοίξεις σήμερα.

Το πιθανότερο είναι να έχεις πρόβλημα στην κάρτα γραφικών.

Η επισκευή της (reballing) θα απαιτήσει κάποιο χρόνο και θα σου κοστίσει γύρω στα 100€.

Απευθύνσου σε κάποιο εργαστήριο επισκευής Η/Υ που να διαθέτει reworking station και ζήτα να σου κάνουν reballing - όχι reflow.

Αν είναι σημαντικό να δουλέψεις με κάποια DATA αποθηκευμένα στον σκληρό σου, βγάλε τον, τοποθέτησέ τον σε μια εξωτερική θήκη, και δούλεψε σε κάποιον άλλο υπολογιστή.

Δημοσ.

αν ηταν καρτα γραφικων δεν θα επρεπε να κανει μπιπ και τετοια...? αλλα θα αναβαν και ταλαμπακια του σκληρου και του επεξεργαστη αλλα δεν θα ανεβε η οθονη. αυτος δεν κανει απολυτως τιποτα. σαν να μην εχει ρευμα καθολου.

Φίλε μου πριν απο αυτή τη βλάβη, το λαπτοπ είχε παρουσιάσει απότομα σβησίματα, αλλοιώσεις στην οθόνη ή κάτι παρόμοιο?

οχι τιποτα ετσι ξαφνικα.

Δημοσ.

Έχεις επέμβει/αλλάξει το τροφοδοτικό του? Ισως να είναι πρόβλημα τροφοδοσίας, δοκίμασε με ένα άλλο ή αν μπορείς δοκίμασε την τάση που βγάζει μ' ένα πολύμετρο.

Δημοσ.

οχι δεν αλλαξα τροφοδοτικο. οταν τον βαζω τον φορτιστη αναβοσβηνει το λαμπακι οτι φορτιζει. αν βγαλω την μπαταρια και βαλω το βυσμα του φορτιστη δεν κανει τιποτα ο υπολογιστης.Νεκρος.

Δημοσ.

Μην αποκλείεις την περίπτωση να εχει πρόβλημα ο φορτιστής και να μην δίνει σωστά ρεύμα γιατι χωρίς προηγούμενο πρόβλημα να σβήσει ετσι ξαφνικά και οπως το περιγράφεις καλύτερα θα ηταν να δείς πρώτα απο θέμα ρεύματος τι γίνεται

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Από ρεύμα δεν είναι παιδιά. Μέτρησα τον φορτιστή και είναι καλός. Δοκίμασα και με άλλους φορτιστές και τίποτα πάλι. Τι άλλο μένει να κάνω?

Βάζω τον φορτιστή με την μπαταρία επάνω αναβοσβηνουν τα λαμπάκια.

Βάζω τον φορτιστή χωρίς μπαταρία και ο υπολογιστής νεκρός απολύτως.

Τι να φταίει? Μητρική μήπως?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...