Sc1FFeR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Έχει ένας φίλος μου μια Asus 280x.Αρκετά δυνατή καρτούλα αλλά δεν του αποδίδει όπως περιμέναμε. Καινούργια παιχνίδια όπως AC unity dying light ή ακόμα και λίγο πιο παλιά όπως witcher 2 ζορίζεται πάρα πολύ.(10-20-30 fps με low Settings) ΤΟ σύστημα του είναι Fx-6300 Asus 280x Μνήμες 8gb στα 1333 Και μητρική μια Gygabyte GA-78LMT-S2P Του έχω πει παλιότερα ότι μπορεί να φταίει η μητρική του και τον κρατάει πίσω αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρος πια... Υπάρχει κάποιος σίγουρος τρόπος να δω αν όντως έχει θέμα η Γραφικών;
Xristaras12 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 τροφοδοτικό; για αρχή κατέβασε το ddu,κάνε καθάρισμα απο safe mode και ξαναπέρνα τον τελευταίο catalyst.
Sc1FFeR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Τροφοδοτικό είναι της thermaltake 630w semi modular ολο καίνουργιο.Οπότε δεν είναι αυτό το θέμα. ΤΟ θέμα είναι ότι θα του κάνω format τώρα και θα τα περάσω από την αρχή τα πάντα.Αν όμως συνεχίσει να το κάνει; Να σημειώσω ότι του ήρθε και καινούργια μητρική και θα την περάσω και αυτή. Gigabyte 970a-dsep
Sc1FFeR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Λύθηκε το θέμα τελικά.Όλα καλά και τέλεια. Πρόβλημα είχε η μητρική πήρε καινούργια και όλα είναι καλά.
Sakiz105 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Καινουργια μητρικη σε 20 ωρες πρωτη φορα ακουω παντως.Ευγε μαγαζακι που το εκανες
Sc1FFeR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Καινουργια μητρικη σε 20 ωρες πρωτη φορα ακουω παντως.Ευγε μαγαζακι που το εκανες Την παράγγειλε χθες και του ήρθε σήμερα το πρωί.Ούτε εγώ το περίμενα να έρθει τόσο γρήγορα να σου πω την αλήθεια. Ε-shop ήταν το μαγαζί.Η παραγγελεία έγινε πριν γράψω το συγκεκριμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα