Noex Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! Εχω windows 10 αλλα το παθενα και με τα windows 8,1 και μετα windows 7! Μολις ανοιγει ο υπολογιστης καθυστερει κανενα 3 λεπτο να μπει στο ιντερνετ κ βγαζει ενα θαυμαστικο κατω δεξια σαν να εχω φαει Disconnect!! Aυτο ειδικα μετα απο το φορματ δεν συμβαινει! Συμβαινει μετα απο μια μερα το πολυ δυο! Δεν εχω βρει το λογο! Δεν ξερω αν ειναι καποιο αυτοματο update στο συστημα που μπορει να το δημιουργει αυτο αλλα σιγουρα κατι φταιει αλλα δν ειναι σιγουρα το pc μου εχω πολυ καλο pc με πολυ λιγα λογια εχω Game pc! Υπαρχει καποια ρυθμηση που μπορω να κανω για να φτιαξει αυτο?¨Συνδεομαι με Ethernet κ οχι με wifi! Ευχαριστω εκ των πρωτερων!!
xristoforos89 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Το να εχεις αποσυνδεσεις απο την εταιρια παροχης ιντερνετ το εχεις ψαξεις;
Euclides Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 1. Υπάρχει και άλλος υπολογιστής στο δίκτυο με το ίδιο Computer Name. 2. Του έχεις δώσει σταθερή IP που την έχει και άλλη συσκευή στο δίκτυο. 3. Έχεις δώσει λάθος Gateway διεύθυνση. 4. Υπάρχουν περισσότεροι από ένας DHCP servers στο δίκτυο, που μοιράζουν τις ίδιες διευθύνσεις. 5. Έχεις κάποιο πρόβλημα με τον Firewall σου. Αυτά μου ήρθαν σε πρώτη φάση στο μυαλό. Κάνε μια δοκιμή: κλείσε κάθε άλλη συσκευή που συνδέεται στο δίκτυο εκτός από τον router και προσπάθησε να συνδεθείς. Αργεί πάλι?
Noex Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Το να εχεις αποσυνδεσεις απο την εταιρια παροχης ιντερνετ το εχεις ψαξεις; οχι και δν πολυ καταλαβαινω τι εννοεις!! 1. Υπάρχει και άλλος υπολογιστής στο δίκτυο με το ίδιο Computer Name. 2. Του έχεις δώσει σταθερή IP που την έχει και άλλη συσκευή στο δίκτυο. 3. Έχεις δώσει λάθος Gateway διεύθυνση. 4. Υπάρχουν περισσότεροι από ένας DHCP servers στο δίκτυο, που μοιράζουν τις ίδιες διευθύνσεις. 5. Έχεις κάποιο πρόβλημα με τον Firewall σου. Αυτά μου ήρθαν σε πρώτη φάση στο μυαλό. Κάνε μια δοκιμή: κλείσε κάθε άλλη συσκευή που συνδέεται στο δίκτυο εκτός από τον router και προσπάθησε να συνδεθείς. Αργεί πάλι? ολα αυτα που μου αγραψες δεν εχω πειραξει τιποτα! Ειναι ολα ΜΑΜΑ οπως μπαινει η εκδοση των windows μετα το Φορματ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα