Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ τα μέλη του forum ως καινούριο μέλος της παρέας,

το topic μου αφορά ένα πρόβλημα που έχω με το προαναφερόμενο κινητό. Το κινητό, όπως λογικά όλοι ξέρουμε πρόκειται για την επίσημη κινέζικη απομίμηση του Samsung Galaxy S5. Ξαφνικά, όμως, σταμάτησε να μπορεί να ολοκληρώσει το άνοιγμα και κολλάει στο σηματάκι της Samsung που βγάζει στην αρχή. Ως συνηθισμένο πρόβλημα ( ας πούμε) είπα να επαναφέρω τις εργοστασιακές από το factory mode. Μπαίνοντας όμως, το menu είναι ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ!!! Και δε ξέρω πώς να το χειριστώ ή να το μεταφράσω και να βρω ποια εντολή είναι! =/

Έχει κάποιος/α μήπως κάποια λύση στο πώς θ μπορούσα να βρω ποια εντολή πρέπει να πατήσω στα κινέζικα ή κάποιον άλλον τρόπο να επιδιορθώσω το πρόβλημά μου;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

*infoeater

Δημοσ.

Ορίστε το menu. =)

Η μετάφραση της Google βγάζει τα εξής:

Μετακινήστε χειροκίνητα το εργοστάσιο στυλ λευκό ενιαίο Cece Cece δοκιμάστε προσπαθήστε να προσπαθήσετε Θέση σε έκθεση προειδοποίησε έκδοση Clear Flash για να κάνετε επανεκκίνηση Xinshou Τηλεφωνικό

Δημοσ.

Ωραία η μετάφραση στα ελληνικά , στα αγγλικά μπορεί να βοηθήσει καλύτερα !!!!

Δεν ξέρω παιδιά δεν ήμουν πολύ καλός στην ζωγραφική αλλά μάλλον αυτά είναι ίδια που δείχνει στο βίντεο 

Δημοσ.

@maddoctor Η αλήθεια είναι πως η μετάφραση στα αγγλικά από το βιντεάκι είναι πιο εξυπηρετική. Σε ευχαριστώ παρ' ολαυτά. :)

@lariosv Σε ευχαριστώ πολύ για το βιντέακι. Όταν έψαχνα δε μπορούσα να βρω κάτι παρόμοιο. Θα το προσπαθήσω και θα σου πω αν λειτούργησε. 

Δημοσ.

Επιλέγω την (λογικά) αντίστοιχη εντολή που υπάρχει στη συσκευή που έχω αλλά αντί για factory reset μου κάνει επανεκκίνηση.

Μήπως μπορεί κάποιος να μου βρει λύση στο πώς θα διορθώσω το πρόβλημα που έχει το κινητό: δεν ολοκληρώνει τη λειτουργία εκκίνησης, κολλάει στο σήμα της Samsung..;;;;;;

Δημοσ.

Αυτά παθαίνει όταν αγοράζεις σαβούρες απομιμήσεις, με τα λεφτά που πέταξες θα έπαιρνες σοβαρό κινητό (xiaomi Lenovo coolpad Asus κλπ).

• Like 1
Δημοσ.

@maddoctor Η αλήθεια είναι πως η μετάφραση στα αγγλικά από το βιντεάκι είναι πιο εξυπηρετική. Σε ευχαριστώ παρ' ολαυτά. :)

@lariosv Σε ευχαριστώ πολύ για το βιντέακι. Όταν έψαχνα δε μπορούσα να βρω κάτι παρόμοιο. Θα το προσπαθήσω και θα σου πω αν λειτούργησε.

Manually move the factory-style white single Cece Cece try try try Commissioning report warned Clear Flash version to restart Xinshou Switchboard

Αυτό βγάζει στ' αγγλικά. Υπόψιν το google translate στα κινητά δέχεται φωτό, οπότε εισάγεις ότι φωτό θέλεις και βλέπεις τι σημαίνει.

Γνώμη μου, πήγαινε σε κάποιο κινέζικο μαγαζί της γειτονιάς και παρακάλεσε τον να σε βοηθήσει. Μπορεί να βγάλεις άκρη έτσι.

Δημοσ.

Manually move the factory-style white single Cece Cece try try try Commissioning report warned Clear Flash version to restart Xinshou Switchboard

Αυτό βγάζει στ' αγγλικά. Υπόψιν το google translate στα κινητά δέχεται φωτό, οπότε εισάγεις ότι φωτό θέλεις και βλέπεις τι σημαίνει.

Γνώμη μου, πήγαινε σε κάποιο κινέζικο μαγαζί της γειτονιάς και παρακάλεσε τον να σε βοηθήσει. Μπορεί να βγάλεις άκρη έτσι.

χαχαχαχαχαχ! δεν το σκέφτηκα αυτό με το κινέζικο μαγαζί!!!  :P  :P το θέμα όμως είναι άλλο... ξέρω ποια εντολή να επιλέξω, την επιλέγω και αντί για factory reset, μου κάνει επανεκκίνηση, κατάλαβες;;  :mellow:

Αυτά παθαίνει όταν αγοράζεις σαβούρες απομιμήσεις, με τα λεφτά που πέταξες θα έπαιρνες σοβαρό κινητό (xiaomi Lenovo coolpad Asus κλπ).

Η αλήθεια είναι πως έχεις δίκιο...μόνο που το κινητό δεν είναι δικό μου γιατί προσωπικά δε θα 'κανα ποτέ τέτοιο λάθος.  ;)

Δημοσ.

Ζήτα απο τον πωλητή/κατάστημα που αγοράστηκε να σου στείλει το αρχείο της rom του, να την φλασάρεις με το flashtool.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...