Προς το περιεχόμενο

προβλημα με NETGEAR DGN1000V3

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από elias1982,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας, εχω καποια θεματακια με αυτο το router καποιες φορες δεν μπαινει σε σελιδες οπως facebook, paypal και αλλα site ιδιαιτερα οταν θελω να μπω απο το κινητο, του εχω κανει αναβαθμιση αλλα δεν αλλαξε κατι, τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

το εχεις σιγουρα Pppoe/llc το ρουτερ?με αλλο ρουτερ εχεις δοκιμασει?

καποιοι δοκιμαζουν να αλλαξουν το mtu και να το μικρυνουν απλα μπορει να χασεις σε ταχυτητα.Παροχος?δοκιμασες να αλλαξεις dns?

Δημοσ.

το εχεις σιγουρα Pppoe/llc το ρουτερ?με αλλο ρουτερ εχεις δοκιμασει?

καποιοι δοκιμαζουν να αλλαξουν το mtu και να το μικρυνουν απλα μπορει να χασεις σε ταχυτητα.Παροχος?δοκιμασες να αλλαξεις dns?

το router ειναι σε Pppoe/llc,εχω δοκιμασει σε αλλο χωρο και μπαινει κανονικα, παροχος μου ειναι η wind, αλλαξα και dns απο αυτοματο isp σε αυτο που δινει το router, εφτιαξαν καποια αλλα στο paypal δεν μπαινει απο το κινητο

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/512637-netgear-dgn1000v3-δεν-φορτώνει-πάντα-τις-σελίδες

Και εγώ τα ίδια είχα πάθει. Στην τελική απλά κούμπωσα ξανά το παλιό.

.

Το παλιό ειναι αυτό της wind επομένως δεν αξίζει , δεν μπορεί θα υπάρχει λύση

Δημοσ.

Να σου πω το πιο παράξενο. Με τον Chrome έτρωγε τα σκαλώματα. Με άλλους browsers οχι. Το δοκίμασα και σε 3 διαφορετικά pc. 2  osx και ένα windows. Και κάπου είχα βρεί στο γοογλι ότι ένας ακόμα είχε το ίδιο πρόβλημα

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...