nikos_greece Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω αν η θερμοκρασιες ειναι οκ?? αν οχι τι λετε να κανω?? ..να παρω κουτι που εχω παρα πολυ παλιο η φανακια...??!!Να συμπληρώσω πως αφτα ειναι την που γινεται stream σε φουλ γραφικα...!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hardrocker Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 μια χαρα ειναι οι θερμοκρασιες του επεξεργαστη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 εγω νομιζω οτι 78-80 βαθμοι ειναι πολλοι για χειμωνα. εκτος και αν με καποιο τροπο οι haswell εχουν αλλα κολπα με αντοχες σε θερμοκρασιες. Το καλοκαιρι θα δειχνουν 88-90 ... θα σου προτεινα αν μπορεις να βρεις μια καλη λυση με 1-2 ανεμιστηρια για πιο φτηνα ή να αλλαξεις το κουτι αν ειναι τελειως χαλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChaniaExpress Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 μια χαρα φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_greece Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 οι μονες τριπες που εχει ειναι οτι εχει μινει απο πισω...αν δεν υπολογισεις στο πλαι που εχει αλλα ειναι σαν την μυτη τησ καρφιτσας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Ψύκτρα για τον επεξεργαστή έχεις ή είσαι με την εργοστασιακή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_greece Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Ψύκτρα για τον επεξεργαστή έχεις ή είσαι με την εργοστασιακή; νομιζω με εργοστασιακη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Ε βάλε μια ψυκτρούλα, αυτή που δίνουν μαζί δεν κάνει δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zergoulini Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Βαλε ψυκτρουλα, περα η διαφορα απο τις θερμοκρασιες, θα ησυχασουνε και τα αυτια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hardrocker Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 οι θερμοκρασιες που βλεπω εγω στο idle (αριστερα) ειναι φυσιολογικες δεδομενου οτι ετσι πρεπει να ειναι σε κατασταση μη λειτουργιας της cpu .αλλα οι αλλες θα συμφωνησω με τον conkal οτι ειναι υπερβολικα υψηλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_greece Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 οι θερμοκρασιες που βλεπω εγω στο idle (αριστερα) ειναι φυσιολογικες δεδομενου οτι ετσι πρεπει να ειναι σε κατασταση μη λειτουργιας της cpu .αλλα οι αλλες θα συμφωνησω με τον conkal οτι ειναι υπερβολικα υψηλες. εχεται να προτινεται καμια καλη ψηκτρα να βαλω αντι της μαμισιας αλλα και σε προσιτη τιμη παντα...?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μέχρι πόσα και ποιο κουτί έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/418744/CoolerMaster-Hyper-212-EVO.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Site: Raijintek Zelos Site: Akasa AK-CC7129BP01 Θα κάνει λίγο θόρυβο αυτή. Site: coolermaster Αυτές τις έχω δοκιμάσει και ξέρω ότι κάνουν δουλειά αν έχουν και κάτι ακόμα να προτείνουν οι υπόλοιποι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_greece Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Site: Raijintek Zelos Site: Akasa AK-CC7129BP01 Θα κάνει λίγο θόρυβο αυτή. Site: coolermaster Αυτές τις έχω δοκιμάσει και ξέρω ότι κάνουν δουλειά αν έχουν και κάτι ακόμα να προτείνουν οι υπόλοιποι. ευχαριστώ πολύ λα μορτ... Μέχρι πόσα και ποιο κουτί έχεις; ε ευχαριστώ πολύ λα μορτ... το κουτι που εχω ειναι πολυ παλιο δεν εειναι κατι συγικριμενο τεσσερισ λαμαρινεσ και εχουν θεση για ανεμηστιρεσ ομως...xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα