Coma_Black Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Γεια σας θέλω την γνώμη σας, σκέφτομαι εδω και καιρό να προσθέσω ενα δίσκο στον υπολογιστή μεγέθους 1 με 2ΤΒ στο οποίο θα εχω εγκατεστημένο το Steam και οτι παιχνίδια μπορει να εχω που δεν υπάρχουν στο Library του steam, η σκέψη ηρθε μετα απο φορματ και το μανίκι που έφαγα για να ξανα κατεβάσω κάποια παιχνίδια που πλέον αγγίζουν τα 30gb έκαστος, η ερώτηση μου είναι -ποιος είναι ο καλύτερος και πιο αξιόπιστος δίσκος για αυτήν την δουλειά; εχω ακούσει καλα λόγια για τους WD Black υπάρχει κανένας αλλος που δεν έχω υπόψιν; Ευχαριστώ!
Physiciant Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Και οι WD Blue είναι καλοί, αλλά οι Black καλύτεροι
SPANK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Εγω προσωπικά για το steam αλλα και τα υπόλοιπα παιχνίδια εχω ενα western digital black 1tb και ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος οποτε θα σου πρότεινα αυτον
MultiDoc Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Κι εγώ στον WD Black έχω το Steam Library και όλα καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα