Προς το περιεχόμενο

Mini Pc

kostas_crete

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Geia xara.

Skeftomai na ftiakso ena mini pc (apo periergeia).

Psaxno gia kapoio eshop pou na exei boards se mini-itx form factor (san ta EPIA ths VIA) alla gia amd epeksergastes.

Yparxei kati sta ipopsin?

Thx prokatavolika. :wink:

Δημοσ.

Γεια σου και σένα.

Νομίζω πως οι mini-itx, που πολύ σωστά λες και εσύ είναι της VIA, δεν υποστηρίζουν AMD επεξεργαστές παρά μόνο επεξεργαστές VIA.

Για AMD ή INTEL θα πρέπει να κοιτάξεις τις mini-atx μητρικές, που συνήθως έρχοντε πακέτο με το case και είναι τα λεγόμενα barebones (Shuttle, MSI κ.α.).

Δημοσ.

ego psaxno gia sketh mhtrikh mini-atx , giati to case 8elo na to ftiakso monos mou.

Eksallou ta barebones einai poli akriva kai perioristika oson afora ta eksartimata pou prepei na pros8eseis (p.x. mnimes me konto pcb gia na xorane,psu sigekrimeno,klp).

Eixa vrei paliotera alla meta apo 2-3 format pou na 8imamai..... :(

Δημοσ.

Όπα περίμενε. :)

mini- Itx θες

Psaxno gia kapoio eshop pou na exei boards se mini-itx form factor

ή mini-Αtx?

ego psaxno gia sketh mhtrikh mini-atx

Για σκέτη μητρική δε γνωρίζω αν παίζει.

Στα barebones οι τιμές ξεκινάνε απο 200 μέχρι 350 και συμπεριλαμβάνουνε τροφοδοτικό, μητρική και case οπότε δεν είναι και τόσο ακριβά! (Μία καλή μητρική κάνει γύρω στα 210, βάλε και ένα ωραίο κουτάκι και τροφοδοτικό και νάτα)

Ιδιαίτερα περιοριστικά δε θα το έλεγα! Τους μόνους περιορισμους που έχεις είναι στις PCI και στα IDE περιφεριακά που αυτούς τους έχεις ούτως ή άλλως σε mini PC. :)

Εγώ συγκεκριμένα έχω το Shuttle SB61G2 και είμαι πολύ ικανοποιημένος και δε το έχω μετανοιώσει ούτε μια στιγμή!

Δημοσ.

To mni-itx einai form factor pou to xrisimopoiei apokleistika h via gia tous EPIA epeksergastes h paizei kai allh platforma(AMD-INTEL)???

KAi amd kai intel paizei.

H VIA ΔΕΝ υποστηρίζουν AMD ή INTEL cpu.

Για μόνο μητρική δε γνωρίζω κάποιο site. :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...