k30taas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 παιδια εχω μια τηλεοραση lg 37", είναι μια χαρα εκτος από το τηλεκοντρόλ το οποιο σου σπαει τα νευρα για να πιασει πρεπει συνεχεια να συμαδευεις λες και πας για κυνηγι. Ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να βελτιωθεί η ληψη-εκπομπή του τηλεκοντρόλ? εχω κανει καποιες πατεντες μονος μου όπως να βγαλω το ματακι ποιο εξω αλλα παλι τιποτα. Σε μια άλλη τηλεοραση που εχω στην κρεβατοκαμαρα Samsung πιανει τελεια σε οποιαδήποτε κατευθυνση και αν εχεις το τηλεκοντρόλ.Τι παιζει και τι μπορω να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 αγορασε αυτο του lidl και προγραμματισε το για τη δικη σου tv. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Αν ειναι συμβατη η τηλεοραση σου αγορασε το magic remote της LG..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konpat Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 παιδια εχω μια τηλεοραση lg 37", είναι μια χαρα εκτος από το τηλεκοντρόλ το οποιο σου σπαει τα νευρα για να πιασει πρεπει συνεχεια να συμαδευεις λες και πας για κυνηγι. Ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να βελτιωθεί η ληψη-εκπομπή του τηλεκοντρόλ? εχω κανει καποιες πατεντες μονος μου όπως να βγαλω το ματακι ποιο εξω αλλα παλι τιποτα. Σε μια άλλη τηλεοραση που εχω στην κρεβατοκαμαρα Samsung πιανει τελεια σε οποιαδήποτε κατευθυνση και αν εχεις το τηλεκοντρόλ.Τι παιζει και τι μπορω να κανω? Αν και είναι κάτι αυτονόητο εγώ θα το ρωτήσω.Μπαταρίες άλλαξες ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα