cmpGR Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα παίδες, Έχω ένα Μίνι-Λαπτοπάκι και θέλω να του αλλάξω τον σκληρό δίσκο γτ αυτός που έχει είναι πολύ μικρής χωρητικότητας. Δεν ξέρω όμως τι δίσκο να πάρω μιας και δεν ξέρω τι δίσκος είναι αυτός. Παρακάτω παραθέττω μια εικόνα με τα στοιχεία του δίσκου, μπορεί κάποιος να μου πει τι δίσκος ειναι τούτος και να με "στείλει" σε κάποιο site για να αγοράσω έναν με μεγαλύτερη χωρητικότητα;
cmpGR Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 DELL είναι το εργαλείο μου!! (χωρίς παρεξήγηση)
d_gkal Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 μοντελο ομως δε μας λες του εργαλειου σου...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα, με αυτο θα εισαι ενταξει http://www.skroutz.gr/c/1715/hdd_sklhroi_diskoi.html?keyphrase=pata+2.5 αλλα γραψε και το μοντελο του Dell για επιβεβαιωση..
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 ειναι netbook? εχεις αφαιρεσει το δισκο ποτε?και σιγουρεψε οτι δεν ειναι σωστο το μοντελο που μας εγραψες για να σου πουμε...γιατι για ενα μηδενικο αλλαζει και ο δισκος που πρεπει να προμηθευτεις...
cmpGR Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 ειναι netbook? εχεις αφαιρεσει το δισκο ποτε? Ναι είναι και όχι δεν τον έχω αφαιρέσει ποτέ...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Ναι είναι και όχι δεν τον έχω αφαιρέσει ποτέ... τοτε ανοιξε το δες τι τυπου ειναι για να εισαι σιγουρος και μετα παραγκελνεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα