Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Έχω ένα πρόβλημα που όσο και αν προσπάθησα δεν κατάφερα να επιλύσω... Προχτές το βράδυ έκανα αναστολή λειτουργίας των Windows την επόμενη πάω να ανοίξω και μετά που έβαζα τον κωδικό μου έβγαζε μαύρη οθόνη και το βελάκι του ποντικιού το οποίο κινούνταν κανονικά ωστόσο όσο και αν περίμενα τα Windows δεν άνοιξαν,πάτησα ctrl alt del δεν έβγαιναν οι διεργασίες, προσπάθησα για επιδιόρθωση και επαναφορά αλλα μάταια.. δεν έβρισκε κάτι και δεν μπορούσε να κάνει επιδιόρθωση... Επίσης προσπάθησα να μπώ σε ασφαλή λειτουργία αλλα πάλι το ίδιο... μαύρη οθόνη και το μόνο που φαινόταν και "λειτουργούσε" ήταν το ποντίκι... αποσύνδεσα και σχεδόν όλες τις συσκευές αλλα και πάλι τίποτα...

Τα Windows τα έχω και σε 32 bit (αυτά που χάλασαν τα είχα σε 64) στον ίδιο δίσκο, συνδέθηκα απο αυτά τα windows (τα 32 bit) αλλα δεν κατάφερα να ανοίξω τον δίσκο για να πάρω μια εργασία που μου χρειάζεται όπωδήποτε γι αυτό και δεν έχω προχωρήσει σε format, το μήνυμα που μου εμφανίζεται όταν προσπαθώ να ανοίξω το partition με τα χαλασμένα windows για να πάρω τη δουλειά μου είναι το παρακάτω στην εικόνα

post-140318-0-00445400-1422547453_thumb.jpg

Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει τουλάχιστον να αποκτίσω πρόσβαση στο δίσκο για να σώσω τη δουλειά μου;

Δημοσ.

καλησπερα,

εαν εχεις προσβαση σε καποιο αλλο υπολογιστη κατεβασε το hirren's και γραφτο σε ενα dvd...

μετα μπορεις να βαλεις και να εκκινησεις απο αυτο σε live διανομη των  Xp...

θα παρεις οτι αρχειο ειναι σημαντικο για σενα και μετα θα χρειαστει να κανεις ξαναεγκατασταση το λειτουργικο συστημα και ολα αθτα 

εφοσον ο δισκος σου ειναι σε καλη κατασταση χωρις να σε τρομαζει αυτο.. :-)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα το δοκιμάσω! Ο δίσκος πρέπει να είναι εντάξει αφού τα 32 bit που είναι στον ίδιο δίσκο δουλεύουν κανονικά... απλά κάτι πρέπει να παίζει με τα sectors στο συγκεκριμένο partition υποθέτω... (αν τα λέω καλά) Επίσης στον έλεγχο με το Hard Disc Sentinel ο δίσκος έχει υγεία 97%

Δημοσ.

ενταξει εχει αρχισει η <<κατω βολτα >>(97%) αλλα θα τα παρεις τα αρχεια σου εκτος απροοπτου...

γραψε πισω με τα νεωτερα..

δεν ειναι ασημη ιδεα κανεις και ενα ελεγχο στο δισκο σου για κατεστραμμενους τομεις

IMG%5D

Δημοσ.

Καλησπέρα

Ευχαριστώ! Λειτούργησε και κατάφερα να σώσω αυτά που ήθελα πρίν περάσω τα windows και πάλι! Βέβαια τώρα ξεκινάει μόνο με τα καινούρια windows χωρίς να μου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξω και τα 32bit που έχω περασμένα, γιατί μου το κάνει αυτό;

Δημοσ.

γιατι μαλον εχασε για καποιο λογο το mbr και τις αντιστοιχες καταχωρησεις στο δισκο για αυτο το λειτουργικο παρε αντιγραφο ολα τα αρχεια σου που σε ενδιαφερουν και μετα κανε μια καθαρη εγκατασταση με τ λετουργικο που προτιμα ωστε να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...