frozex Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Τι πηρες τελικα δεν μας ειπες http://www.e-shop.gr/xfx-ts-series-750w-psu-p-PER.664005 Αυτό πήρα, θα το τεστάρω όσο μπορώ το Σ/Κ και αν είναι αλήθεια αυτό που γράφει το σχόλιο από κάτω θα το γυρίσω πίσω και θα πάρω το corsair.
frozex Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Ξέρετε κανά δυο προγραμματάκια που να τρέχουν το σύστημα στο τέρμα ώστε να δω αν υπάρχει κανά πρόβλημα γενικά με όλη τη σύνθεση και ειδικά για να δω αν ακούγετε το τροφοδοτικό ή αν υπάρχει coil whine στην GPU;
greg2310 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 prime 95 για cpu -unigine valey για gpu γενικα παιξε κανενα τελευταιο παιχνιδι και θα καταλαβεις απο θορυβο..εγω που εχω το ιδιο σε 550 w δεν εχω προβλημα...καλοδουλευτο...
Camal Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Προσωπικα δεν ξαναπερνω psu που δεν ειναι mod με ολο αυτο το χταποδι. Ειναι ποιοτικα αλλα ανεφερα το θεμα mod γι αυτο και προτεινα αυτο. Συνήθως 2 καλώδια γλιτώνεις τα οποία μετά πιάνουν χωρο στη ντουλάπα σου. Πολλοί τα χάνουν κι ολας μετά από καιρό.
frozex Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 prime 95 για cpu -unigine valey για gpu γενικα παιξε κανενα τελευταιο παιχνιδι και θα καταλαβεις απο θορυβο..εγω που εχω το ιδιο σε 550 w δεν εχω προβλημα...καλοδουλευτο... Ευχαριστώ πολύ, για παιχνίδια δεν το βλέπω να βρω τόσο απαιτητικά τώρα, θέλω να προλάβω τις τέσσερις μέρες που δίνει το e - shop για δωρεάν επιστροφή αν δεν μου αρέσει κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα