Προς το περιεχόμενο

PSU asap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι πηρες τελικα δεν μας ειπες :)

http://www.e-shop.gr/xfx-ts-series-750w-psu-p-PER.664005

Αυτό πήρα, θα το τεστάρω όσο μπορώ το Σ/Κ και αν είναι αλήθεια αυτό που γράφει το σχόλιο από κάτω θα το γυρίσω πίσω και θα πάρω το corsair.

Δημοσ.

Ξέρετε κανά δυο προγραμματάκια που να τρέχουν το σύστημα στο τέρμα ώστε να δω αν υπάρχει κανά πρόβλημα γενικά με όλη τη σύνθεση και ειδικά για να δω αν ακούγετε το τροφοδοτικό ή αν υπάρχει coil whine στην GPU;

Δημοσ.

prime 95 για cpu -unigine valey για gpu   γενικα παιξε κανενα τελευταιο παιχνιδι και θα καταλαβεις απο θορυβο..εγω που εχω το ιδιο σε 550 w δεν εχω προβλημα...καλοδουλευτο...

Δημοσ.

Προσωπικα δεν ξαναπερνω psu που δεν ειναι mod με ολο αυτο το χταποδι. Ειναι ποιοτικα αλλα ανεφερα το θεμα mod γι αυτο και προτεινα αυτο.

Συνήθως 2 καλώδια γλιτώνεις τα οποία μετά πιάνουν χωρο στη ντουλάπα σου.

Πολλοί τα χάνουν κι ολας μετά από καιρό.

Δημοσ.

prime 95 για cpu -unigine valey για gpu γενικα παιξε κανενα τελευταιο παιχνιδι και θα καταλαβεις απο θορυβο..εγω που εχω το ιδιο σε 550 w δεν εχω προβλημα...καλοδουλευτο...

Ευχαριστώ πολύ, για παιχνίδια δεν το βλέπω να βρω τόσο απαιτητικά τώρα, θέλω να προλάβω τις τέσσερις μέρες που δίνει το e - shop για δωρεάν επιστροφή αν δεν μου αρέσει κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...