Προς το περιεχόμενο

PSU asap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγνώμη για το "asap" :) αλλά χρειάζομαι μια άμεση απάντηση γιατί μου τα λένε πολύ παράξενα στο e-shop. Έχω παραγγείλει αυτό το τροφοδοτικό και μου το πάει από βδομάδα σε βδομάδα.

http://www.e-shop.gr/coolermaster-g750m-gm-series-750w-modular-psu-%96-80-bronze-rs750-amaab1-eu-p-PER.811694

Επειδή βιάζομαι μπορεί κάποιος να μου αν αυτό είναι αντίστοιχα καλό;

http://www.e-shop.gr/corsair-cx750-80-plus-bronze-certified-750w-power-supply-p-PER.640227

Αν όχι ας με προτείνετε κάποιο άλλο στα ίδια κυβικά πάνω κάτω. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

130ευρω για τροφοδοτικο που δεν θα το αξιοποιει το συστημα για ποιο καταραμενο λογο αγαπητε???Εγω πχ το παραπανω Xfx το προτεινα γιατι εχει γυρω στα 10ευρω διαφορα απο το 650ρι και γιατι και αλλα Thermaltake που ειδα κοστιζανε τοσο αλλιως θα προτεινα ενα φθηνο Thermaltake.

Δημοσ.

Γιατι πιστευω πως το τροφοδοτικο για το pc ειναι οτι η τροφη για το σωμα. Θελω να ειναι καλο και αξιοπιστο. Απ εκει και περα επιλογες ειναι.

Δημοσ.

Συμφωνω απολυτα με το παραπανω αλλα πες μου δηλαδη θες να πεις οτι το κατα 40ευρω Superflower που ανεφερα παραπανω ή το Xfx δεν ειναι ποιοτικα???Και εγω αν μου ελεγε τιποτα Crossfire 290x θα του ελεγα το Evga Supernova στα 125ευρω αλλα γιατι 130 επειδη ειναι Modular???Σε σχεση με το Superflower που ανεφερα ειναι 50%ακριβοτερο το Corsair μονο και μονο επειδη ειναι Modular πιστευεις εσυ πραγματικα οτι τα αξιζει????

Δημοσ.

Μόλις γύρισα σπίτι και διάβασα αυτό για το XFX: Ποιοτικό hardware εσωτερικά και εξωτερικά και με άριστη απόδοση όμως το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα θορυβώδες όταν του ζητήσεις ρεύμα περισσότερο από το σύνηθες πχ από μια ισχυρή κάρτα γραφικών κατά την διάρκεια του gaming αρκεί για να το αποφύγεις..

Λες να έχω πρόβλημα με την παρακάτω σύνθεση; 

MoBo: ASUS Z97-PRO GAMER RETAIL

CPU: INTEL CORE I7-4790K 4.00GHZ LGA1150

GPU: GIGABYTE GEFORCE GTX970 GV-N970G1 GAMING

RAM: G.SKILL F3-2666C11D-8GTXD 8GB (2X4GB)

Cooler: RAIJINTEK THEMIS EVO

SSD: Samsung Evo 850  250GB

HDD: WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE

DVD: SAMSUNG DVD-RW SH-224DB/BEBE SATA BLACK

Δημοσ.

Συμφωνω απολυτα με το παραπανω αλλα πες μου δηλαδη θες να πεις οτι το κατα 40ευρω Superflower που ανεφερα παραπανω ή το Xfx δεν ειναι ποιοτικα???Και εγω αν μου ελεγε τιποτα Crossfire 290x θα του ελεγα το Evga Supernova στα 125ευρω αλλα γιατι 130 επειδη ειναι Modular???Σε σχεση με το Superflower που ανεφερα ειναι 50%ακριβοτερο το Corsair μονο και μονο επειδη ειναι Modular πιστευεις εσυ πραγματικα οτι τα αξιζει????

Προσωπικα δεν ξαναπερνω psu που δεν ειναι mod με ολο αυτο το χταποδι. Ειναι ποιοτικα αλλα ανεφερα το θεμα mod γι αυτο και προτεινα αυτο.

Δημοσ.

Προσωπικα δεν ξαναπερνω psu που δεν ειναι mod με ολο αυτο το χταποδι. Ειναι ποιοτικα αλλα ανεφερα το θεμα mod γι αυτο και προτεινα αυτο.

Ναι βεβαια αλλα εσυ και αλλο ο καθε ενδιαφερομενος.Εσυ μπορει να θελεις πχ να δωσεις 300ευρω για ενα τροφοδοτικο,τι παει να πει αυτο οτι θα προτεινεις στους αλλους τροφοδοτικα αναλογα??

Ναι ωραια ειναι modular δεν διαφωνω και συμφωνω στο να προτεινεις για τους λογους σου,αλλα πιο φθηνα δεν υπαρχουν εγω γιαυτο επιμενω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...