partblah1990 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Τι ακριβως παιδια ειναι αυτο το τροφοδοτικο ; εχει μικροτερες διαστασεις απο το κανονικό ; Θέλω να πάρω αυτό το κουτί για μια νεα συνθεση και βλεπω λέει sfx τροφοδοτικό. Υπάρχει τρόπος με κανα bracket ανταπτορα να βάλω το παλιό μου κανονικό τροφοδοτικό ; Επίσης ειμαι σωστος στο παρακατω σχεδιο ;
artshadows Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 ΠΑΙΡΝΕΙ μικρου μεγεθους τροφοδοτικο http://www.skroutz.gr/c/30/psu-trofodotika.html?keyphrase=sfx
partblah1990 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 ειναι δεσμευτικό αυτό ; Γιατι στα σχόλια βρήκα αυτό και μου έκανε εντύπωση
kataramenos32 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Παρε ενα κανονικο κουτακι να ησυχασεις φιλε μου.Μην μπλεκεις με δηθεν πατεντες που ισως πιασουν αλλα ισως καταληξεις να κανεις και ζημια στο κουτι
partblah1990 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 φιλε μου εχεις δικιο αλλα χρειαζομαι ενα κουτι για να το τοποθετησω οριζοντίως ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα