Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν διαβάσατε πριν 2-3 μέρες οι ubisoft αφαιρούσε παιχνίδια από το uplay,που είχαν αγοραστεί από kinguin/g2a και σια.

Υπάρχει απάντηση στο γιατί

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2015/01/26/ubisoft-and-kinguin-comment-on-fraudulent-deactivated-far-cry-4-codes.aspx

Ubisoft And Kinguin Comment On 'Fraudulent' Deactivated Far Cry 4 Codes

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2015/01/27/ubisoft-says-deactivated-far-cry-keys-purchased-with-stolen-credit-card.aspx

Details about the Ubisoft situtation, G2A statement inside

http://steamunpowered.eu/details-about-the-ubisoft-situtation-g2a-com-statement-inside/

“A number of activation keys for Ubisoft products were purchased from Origin using fraudulent credit cards, and then resold online. We identified the unauthorized keys and notified Ubisoft. If you are having trouble with an activation key, we recommend you contact the vendor who sold it to you for a refund. We strongly advise players only purchase keys from Origin or trusted resellers. For more information on our policy is available here.”

http://steamcommunity.com/groups/1e1us#announcements/detail/217631960514672293

Δημοσ.

Τι να πεις.Δεν ξερεις τελικα απο που να αγορασεις.

Ας μειωσουνε λιγο τις τιμες να μην εχουμε αναγκη τα G2A και τα kinguin.

60ευρω ειναι πολλα.Τοσο το φτασανε.Και δεν ειναι πλεον εξοδα σε κουτια blue rays κλπ.

Μιλαμε για digital copies.

Επιπλεον 60ευρω δεν ειναι ισα με 60δολαρια.

Θες να παιξεις,θες να στηριξεις και δεν μπορεις.Νιωθεις κοροιδο...

Προσοχη...ακολουθει προσωπικη αποψη και προσωπικο μισος...οποιοσδηποτε πλεον μπορει να σταματησει να διαβαζει γιατι ειναι και offtopic: :-D

Ειδικα με την noobisoft...Μια ζωη τα προβληματα με την noobisoft τα αντιμετωπιζεις.Λες και προσπαθουνε να νικησουνε το βραβειο της χειροτερης εταιριας.(Το κριμα με την noobisoft ειναι οτι ειναι τοσο ασχετοι στο να φτιαχνουν παιχνιδια που ουτε πειρατικα δεν θες να τα παιξεις πλεον)=(repeatitive gameplay + repetitive side missions + bad optimization)

• Like 5
Δημοσ.

Μπα μην με συμπεριλαμβανεις σε ολο αυτο.Οπως προειπα για αυτα τα games ουτε απο θειο.Θεωρητικα ομως για games αξιολογα οπως ενα gta που εχω hype οσο δεν παει και ηδη εχω περιμενει 1μιση χρονο απο τοτε που πρωτοβγηκε σε κονσολες.Δεν μπορω να περιμενω sales.Καλα χριστουγεννα μεχρι τοτε.Αλλα αρκετα offtopic βγηκαμε εξ αιτιας μου B)

Δημοσ.

Καθόλου offtopic.

Υπάρχουν παιχνίδια που δικαιολογούνται ακόμα και για το price tag των 60€, με το GTA V να είναι ένα εξ'αυτών κατά τη γνώμη μου. Το θέμα είναι πως οι gamers σαν καταναλωτές (έχοντας συνηθίσει στο τσάμπα πιθανώς; ) λειτουργούν ενστικτωδώς και προσπαθούν να ικανοποιήσουν τη λαιμαργία τους είτε πειρατεύοντας είτε με pre-orders και day one αγορές. Αφήνουμε τη πειρατεία στην άκρη.

Να περιμένεις πως και πως έναν-δυο μεγάλους τίτλους μέσα στο χρόνο το θεωρώ φυσιολογικό όπως και την αγορά τους στο release. Με τη ποικιλία που υπάρχει όμως μου φαίνεται αδιανόητο να έχει κάποιος την απαίτηση να πάρει στα χέρια του όλους τους καινούριους τίτλους με το που βγουν. Σίγουρα υπάρχουν παιχνίδια που του ξεφύγαν από προηγούμενες χρονιές τα οποία μπορεί να βρει σε καλή τιμή για να γεμίσει το χρόνο του περιμένοντας να πέσουν οι τιμές των καινούριων. Αν δε μπορεί να το κάνει αυτό τότε πρόκειται απλά για υπερκαταναλωτισμό χωρίς λογική ο οποίος φτάνει να κάνει ζημιά στη βιομηχανία. (βλέπε πόσοι φάγαν φόλα με τα Black Flag και Watch Dogs και πάλι τη πάτησαν με το Unity)

• Like 4
Δημοσ.

Παντως εγω που δεν κατεβαζω πειρατικα αλλα ουτε θελω να σκαω 60 γιουρια ψωνιζω kinguin..!!Και μεσα μου δεν νοιωθω κλεφτης..!Παντως προς το παρων τα παιχνιδια μου ειναι στην βιβλιοθηκη!

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω πως ταιριάζει περισσότερο εδώ σαν ποστ.

http://www.dsogaming.com/news/g2a-kinguin-issue-official-statements-about-ubisofts-decision-to-deactivate-their-keys-from-uplay/

Δεν περίμενα πως θα το πω, αλλά μου φαίνεται πως η Ubisoft έχει δίκιο.

Η απάντηση του Kinguin είναι της πλάκας. Η Ubisoft δεν αμφισβητεί την προέλευση των κλειδιών αλλά τον τρόπο με τον οποίο αποκτήθηκαν. Επίσης όταν έχεις δίκιο και τις αποδείξεις για να το στηρίξεις (επειδή είσαι καλός επαγγελματίας, έχεις παραστατικά και εξασφαλίζεις την προέλευση του προϊόντος που διακινείς, ή τουλάχιστον έχεις καλύψει σωστά τα νώτα σου) δεν κρύβεσαι πίσω από το "είναι μεγάλος και θα με δείρει" αλλά πας όντως στο δικαστήριο και κερδίζεις την υπόθεση.

Η απάντηση του G2A είναι περισσότερο επί της ουσίας και ουσιαστικά παραδέχεται πως πιθανότατα υπάρχει λαθροχειρία και πως διακινήθηκαν κλειδιά αμφίβολης προέλευσης.

Είπαμε, αυτές οι δουλειές έχουν ρίσκο. Κατά βάση πρόκειται για ηλεκτρονικό λαθρεμπόριο.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Παρότι θεωρώ απαράδεκτο να χαρατσώνεις τον αγοραστή προκειμένου να του παράσχεις "ασφάλεια" (πόσω μάλλον όταν σε όλους τους τρόπους αγοράς υπάρχει επιπλέον επιβάρρυνση επί της εμφανιζόμενης τιμής) νομίζω πως αυτή η ιστορία δείχνει, εκτός των άλλων, πως τα shield ή όπως αλλιώς ονομάζουν τα χαράτσια είναι απαραίτητα για όσους επιλέγουν αυτούς τους χώρους για τις αγορές των παιχνιδιών.

Κατά τα λοιπά, ό,τι γράφει ο pappous_soulis.

Δημοσ.

Και χωρίς το shield θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω

" For users who have made transactions without G2A Shield, we will check if the corresponding merchant was responsible for the withdrawal of the code. If so, these users will get a compensation "

• Moderators
Δημοσ.

Νομίζω πως ταιριάζει περισσότερο εδώ σαν ποστ.

http://www.dsogaming.com/news/g2a-kinguin-issue-official-statements-about-ubisofts-decision-to-deactivate-their-keys-from-uplay/

Δεν περίμενα πως θα το πω, αλλά μου φαίνεται πως η Ubisoft έχει δίκιο.

Η απάντηση του Kinguin είναι της πλάκας. Η Ubisoft δεν αμφισβητεί την προέλευση των κλειδιών αλλά τον τρόπο με τον οποίο αποκτήθηκαν. Επίσης όταν έχεις δίκιο και τις αποδείξεις για να το στηρίξεις (επειδή είσαι καλός επαγγελματίας, έχεις παραστατικά και εξασφαλίζεις την προέλευση του προϊόντος που διακινείς, ή τουλάχιστον έχεις καλύψει σωστά τα νώτα σου) δεν κρύβεσαι πίσω από το "είναι μεγάλος και θα με δείρει" αλλά πας όντως στο δικαστήριο και κερδίζεις την υπόθεση.

Κι εγώ αυτό διαπιστώνω. Στην προκείμενη το δίκιο το έχει η Ubisoft, μόνο και μόνο από την απάντηση του kinguin φαίνεται ξεκάθαρα. Ωστόσο, πιστεύω ότι η Ubisoft θα μπορούσε να είχε διαχειριστεί πιο λεπτά το ζήτημα. Να έκανε κάποια έκπτωση στο παιχνίδι ίσως για όσους την είχαν πατήσει. Γιατί εν τέλει, ο μόνος χαμένος είναι ο τελικός αγοραστής. Επίσης μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι δεν κάνει καμία κίνηση/δήλωση ενάντια στο G2A. Πολύ παράξενο.

Είπαμε, αυτές οι δουλειές έχουν ρίσκο. Κατά βάση πρόκειται για ηλεκτρονικό λαθρεμπόριο.

Πολύ ορθά το θέτεις, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ ως «ηλεκτρονικό λαθρεμπόριο». Ωστόσο, όταν η κάθε Ubisoft/EA/Valve παίζουν παιχνιδάκια με την ισοτιμία ευρώ/δολλαρίου τότε λογικό κι επόμενο είναι και ο καθένας μας να παίζει παιχνιδάκια με την ισοτιμία ευρώ/ρουβλίου.

Δημοσ.

Είχανε αφαιρέσει κι απο εμένα το κλειδί του Season Pass για το FarCry 4 που είχα αγοράσει 7€ απο το G2A. Πάω σήμερα να παίξω το παιχνίδι και τι να δώ...το Season Pass επέστρεψε!! Το έψαξα λίγο και είδα την παρακάτω ανακοίνωση

After further investigation into the matter of keys that were fraudulently purchased on EA's Origin store, we are reinstating keys for consumers who already had successfully activated and started playing the games. Any remaining fraudulently obtained and resold keys have been deactivated. 

We are working with EA to prevent situations like this from happening again, and we will continue to deactivate keys that are found to be fraudulently obtained and resold. We strongly recommend that players purchase keys and downloadable games only from the Uplay shop or trusted retailers.

Thank you

Απ'οτι φαίνεται το κράξιμο έπιασε τόπο  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...