TakisGoutsis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα σας gigabyte 970a-ds3p amd fx 6350 3,9g coolermaster hyper 212x evo case:coolermaster stryker full tower εκανα οc χωρις να ξερω και πολλα ειδα καποια βιντεακια και τον πηγα τον fx στο 4.1 ghz μπηκα στο bios πηγα στο cpu clock ratio και εβαλα 4.1 ghz μετα πηγα στο cpu warming kai εβαλα προστασια στους 80c Υ.Γ EΠΡΕΠΕ να κανω κατι αλλο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Αν θέλεις να μην τον πάρεις στα χέρια σχετικά γρήγορα ναι, κατέβασε το oc στα 3.9 όπως και το ρεύμα σου και βάλε την προστασία στους 65, αυτό και είναι το μάξιμουμ safe που δίνει η AMD για τους FX! Και για πολλοστή φορά OC στους FX πάντα με μητρικές που έχουν τουλάχιστον 6+2 φάσεις τροφοδοσίας! Η δική σου έχει 4 +1! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TakisGoutsis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 βασικα δεν πειραξα ρευματα μονο cpu clock ratio ...αλλα επειδη ειμαι λιγο ασχετος με αυτο που εκανα αυτομάτως πηραξα και τα ρευματα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Στο auto αυτόματα ανεβάζει και ρεύματα για να αντέξει το oc η μητρική. Τουτέστιν παραπάνω θερμοκρασία δηλαδή ζόρισμα! Και η μητρική σου δεν είναι για πολλά πολλά σε αυτό. Δεν λέω ότι δεν μπορεί να το κάνει αλλά πάντον εκεί κάπου 3.8-3.9 και λογικά θα είσαι οκ. Τα ρεύματα της πάντως πρέπει να τα βγάλεις από το auto και να τα βάλεις καρφωτά σστο 1.37 - 1.40 μάξ. Διάβασε και εδώ σε αυτά τα threads υπάρχουν άτομα με παρόμοιο setup. http://www.insomnia.gr/topic/502667-8320-oc-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF/ http://www.insomnia.gr/topic/534185-fx-6300-overclock-%CE%AD%CF%86%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CF%8E%CF%81%CE%B1/ http://www.insomnia.gr/topic/515795-5ghz-club-%CE%AD%CE%BB%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%B5%CF%85%CF%8C%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5/?hl=%205ghz%20%20club Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TakisGoutsis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 οποτε κατεβαζω το oc σε 3,9 οπου ειναι και μαμα βαζω το core voltage στο 1.37-1,40 και παω την προστασια max στουσ 65c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Ώπα κάτσε νόμιζα πως έχεις τον 6300! Μια χαρά είσαι τότε στα 4.1. Αν δεν ξεπερνάς τους 65 βαθμούς σε full load και έχεις και αέρα για το καλοκαίρι, άστο για τώρα όπως το έχεις και ρίξε λίγο διάβασμα στα θέματα που σου έδειξα και το κάνεις αργότερα το παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 βγάλε μια το turbo και δες σε τι τάση παίζει ο fx στα 3,9 με το cpu-z μετά πήγαινε στο bios και βάλε 4.1 στο multi και κλείσε c6, c1e,cool and quiet και ενεργοποιήσε το HPC. το LLC βάλτο στο ultra high. τρέξε prime95 για τουλάχιστον 3 ώρες,αν βγάλει έρρορ σημαίνει ότι η στοκ τάση δεν επαρκεί για τα 4.1 οπότε πάς στο cpu vcore και δίνεις μια πάνω και ξαναβλέπεις. μην κοιτάς στην δική μου περίπτωση που έχω 1.36. Απο τις δοκιμές μου δεν ξέρω κάτι δεν καθόταν καλά στα 4.3 και το παρατησα,πριν 2 μήνες έβαλα 1.36,HPC ON, C6 off και έχω ανοιχτά C1E,cool and quiet χωρίς κανένα πρόβλημα στα 4GHz. Λογικά υπάρχει περίπτωση να παίζει σωστά και με χαμηλότερη τάση αλλά δεν έχω χρόνο να το δω,η συνέχεια του oc μου το καλοκαιράκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TakisGoutsis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 ωχ εκανα τις ρυθμίσεις ετσι http://www.insomnia....k-έφτασε-η-ώρα/ ρεσετ εχει να κανω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 το κάθε κομμάτι συμπεριφέρεται διαφορετικά δεν είναι στάνταρ οι ρυθμίσεις μου ότι θα παίξουν σε σένα. load defaults στο bios πατάς και είσαι οκ. Επίσης,να κοιτάς θερμοκρασίες να μην ξεπεράσουν τους 65,κατέβασε το amd overdrive και να βλέπεις το thermal margin,πόσο έχεις περιθώριο μέχρι την υπερθέρμανση δηλαδή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TakisGoutsis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 1)το turbo πως το βγαζω?? 2)το llc που βρισκεται τοση ωρα ψαχνω.... lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TakisGoutsis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 εβγαλα το turbo το ετρεξα στο prime95 περιπου μιση ωρα γτ δεν ειχα χρονο δεν μου εβγαλε error .... μετα πηγα στο bios εκανα αυτα που με ειπες εβαλα και προστασια στους 65c .... ανοιξα να παιξω αλλα δεν ημουν ευχαριστημενος με την αποδοση στο παιχνιδι γτ μου εκανε κατι περιεργα ... αλλα απο θερμοκρασιες ηταν λογικες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 ποια καρτα εχεις? και ποια παιχνιδια παιζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TakisGoutsis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 ASUS GTX 770 WOT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 αν το wot είναι το world of tanks,τότε πολύ κακώς επέλεξες amd σύστημα. ακόμα και ο 8350 μένει πολύ πίσω σε επιδόσεις εναντι ενός i5 στο συγκεκριμένο παιχνίδι. όσο για το oc,απο 3.9 σε 4.1 δεν είναι κάτι το σπουδαίο. Παρ ολα αυτά δεν τέσταρες να δεις αν είναι σταθερός ο επεξεργαστής με την στοκ τάση για τα 4.1 μπορεί να έχεις σκαμπανεβάσματα και απο εκεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TakisGoutsis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 ναι το world of tanks ειναι.. τι προτείνεις να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα