Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, προσφατα τωρα αλλαξα καρτα γραφικων απο GTS 250 σε GTX 560 Ti και εχω διαβαζει σε αλλα forum με περιπου παρομοια χαρακτηριστικα οτι μπορει να εχω bottleneck.

Το συστημα μου ειναι αυτο:

CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz

GPU: Gigabyte GTX 560 Ti 1GB

Mobo: Gigabyte GA-965P-DS4 (Rev 3.3)

RAM: 4GB DDR2

Ενδεχεται να εχει bottleneck με τα specs αυτα ?

Δημοσ.

Δεν νομιζω, αλλα για να εισαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει μπουκαλι τοτε καλο θα ηταν να το κανεις για να κερδισεις και σε ταχυτητα γενικα. Ο λογος που υπαρχει ο επεξεργαστης σου βασικα ειναι για να τον κανετε OC.

• Like 1
Δημοσ.

Ο συγκεκριμενος Q6600 δηλ ειναι για OC ? Αν κανω overclock ποσους βαθμους maximum να ειναι ?

εκανα stress την cpu μου και εχω αυτες τις θερμοκρασιες που δεν ξερω αν ειναι καλες

22ax78.jpg

Δημοσ.

για μαμα ψυκτρα, δεν λεω αν ειναι καλες ή οχι..!  αλλα αν θες να τον ανεβασεις, χωρις θερμοκρασιες και θορυβο, καλο ειναι να βαλεις μια αλλη ψυκτρα...! 

και παει ανετα στα 3.0GHZ...!!

Δημοσ.

αν εχεις αυτη φορεμενη, τοτε κατι δεν μου καθεται καλα..! 

1 ελεγξε την αν παταει σωστα,

2 καθαρισε την, και

3  βαλε φρεσκια θερμοαγωγιμη παστα..!

Δημοσ.

κατω απο 70-75 δες στο site της ιντελ ποια ειναι η μαξ θερμοκρασια. ΜΕ λιγο καλη ψυχτρα και λιγο ψαξιμο πας ανετα 3.6

Δημοσ.

Και πριν που ανεβασα την εικονα για θερμοκρασιες δεν ξερω αν προσεξατε οτι ηταν και οι 4 πυρηνες στο 100%, ειχα κανει stress cpu για 2 λεπτα και ειχα τις θερμοκρασιες αυτες, για idle εχω 31C - 35C 

nbbqpy.jpg

Δημοσ.

καλά είσαι τότε.

κατέβασε το cpu-z και δες τι revision είναι ο q6600 ,αν είναι Β2 (αν θυμάμαι καλά)δεν θα είναι εύκολο το oc.

Βέβαια νομίζω ότι και η μητρική σου δεν προσφέρεται για oc.

Δημοσ.

Και πριν που ανεβασα την εικονα για θερμοκρασιες δεν ξερω αν προσεξατε οτι ηταν και οι 4 πυρηνες στο 100%, ειχα κανει stress cpu για 2 λεπτα και ειχα τις θερμοκρασιες αυτες, για idle εχω 31C - 35C 

nbbqpy.jpg

Το speedfan απο τι βλεπω μετραει θερμοκρασια στους πυρηνες,αρα στο σοκετ θα εχεις περιπου αλλους 10 βαθμους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...