Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια απορία. Όταν είμαι facebook και παταω like η στο messenger Στέλνω μυνήματα οι ηχοι ακούγονται πολύ χαμηλά. Πως μπορω να τους ανεβασω? Κι επίσης όταν παταω τα γραμματα κ γενικά πληκτρολογω έχει δόνηση. Δεν απενεργοποιειται κάπως? Παιδιά μια βοήθεια κάποιος.

Δημοσ.

Φιλε μου για τον ηχο πανε ρυθμισεις>ηχος>ρυθμισεις εντασης και ανεβασε την ενταση των ηχων!!

Για το πληκτρολογιο πανε ρυθμισεις>γλωσσα και εισοδος και μετα στο πληκτρολογιο εχει ενα σηματακι καπως ετσι # πατα εκει και μετα θα δεις καπου την επιλογη δονηση κατα το πατημα πληκτρων και 'ξετικαρε την'

Δημοσ.

Φιλε μου για τον ηχο πανε ρυθμισεις>ηχος>ρυθμισεις εντασης και ανεβασε την ενταση των ηχων!!

Για το πληκτρολογιο πανε ρυθμισεις>γλωσσα και εισοδος και μετα στο πληκτρολογιο εχει ενα σηματακι καπως ετσι # πατα εκει και μετα θα δεις καπου την επιλογη δονηση κατα το πατημα πληκτρων και 'ξετικαρε την'

αυτό με το πληκτρολόγιο το βρήκα κομπλε. Τους ηχους τους έχω βάλει τέρμα αλλά παλι τίποτα. Όταν κάνω like ας πούμε η όταν Στέλνω μύνημα στο messenger και διαβάζεται οι ηχοι που ξέρω πως κανει ακούγονται χαμηλά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...