paolakos21 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Έχω μια απορία. Όταν είμαι facebook και παταω like η στο messenger Στέλνω μυνήματα οι ηχοι ακούγονται πολύ χαμηλά. Πως μπορω να τους ανεβασω? Κι επίσης όταν παταω τα γραμματα κ γενικά πληκτρολογω έχει δόνηση. Δεν απενεργοποιειται κάπως? Παιδιά μια βοήθεια κάποιος.
dieccast Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Φιλε μου για τον ηχο πανε ρυθμισεις>ηχος>ρυθμισεις εντασης και ανεβασε την ενταση των ηχων!! Για το πληκτρολογιο πανε ρυθμισεις>γλωσσα και εισοδος και μετα στο πληκτρολογιο εχει ενα σηματακι καπως ετσι # πατα εκει και μετα θα δεις καπου την επιλογη δονηση κατα το πατημα πληκτρων και 'ξετικαρε την'
paolakos21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Φιλε μου για τον ηχο πανε ρυθμισεις>ηχος>ρυθμισεις εντασης και ανεβασε την ενταση των ηχων!! Για το πληκτρολογιο πανε ρυθμισεις>γλωσσα και εισοδος και μετα στο πληκτρολογιο εχει ενα σηματακι καπως ετσι # πατα εκει και μετα θα δεις καπου την επιλογη δονηση κατα το πατημα πληκτρων και 'ξετικαρε την' αυτό με το πληκτρολόγιο το βρήκα κομπλε. Τους ηχους τους έχω βάλει τέρμα αλλά παλι τίποτα. Όταν κάνω like ας πούμε η όταν Στέλνω μύνημα στο messenger και διαβάζεται οι ηχοι που ξέρω πως κανει ακούγονται χαμηλά...
dieccast Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 ψαξε στο messanger μηπως δεν εχεις τικαρισμενη την επιλογη ηχων! αλλιως κανε μια επανακινηση το κινητο
paolakos21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Τσεκαρισμενη είναι απλα ακούγονται πολύ σιγά οι ηχοι..αύριο θα τ κάνω μια επανεκκίνηση μπας κ στρωσει 1
paolakos21 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 γεια χαρα φιλε! εστρωσε? μπα όχι φιλε. Οι ηχοι σε fb και messenger εξακολουθούν να ακούγονται χαμηλά. Δε ξέρω τι παιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα