μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 εχω το συγκεκριμενο smart www.e-shop.gr/gigabyte-gsmart-roma-r2-quad-edition-dual-sim-blue-p-TEL.008572 στα χαρακτηριστικα του δειχνει μεχρι 32gb sd συμβατοτητα οπως και στα περισσοτερα smartphones πλην ορισμενων ακριβων, πως μπορω να μαθω αν δεχεται 64αρα sd; η συμβατοτητα απο που προσδιοριζεται; απο το λειτουργικο της συσκευης η απο το firmware? αν βαλω 64gb sd λογικα θα την αναγνωριζει και μακροπροθεσμα οσο θα γεμιζει η χωρητικοτητα θα παρουσειαζει κολληματα η δεν θα τι βλεπει καθολου;
Mary_Mary Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Εχω και γω το συγκεκριμενο κινητο. Μηπως μπορεις να μου λυσεις μια απορια? Θελω να κανω το κινητο wifispot για να διαμοιρασω τα ΜΒ του κινητου στον υπολογιστη μου. Πηγαινω ρυθμισεις->περισσοτερα->προβ.φορητου σημειου, το ενεργοποιω, μεχρι εκει ολα οκ..... Αλλα οταν παω να συνδεθω απο τον υπολογιστη δεν εχω ιντερνετ(Συνδεση Περιορισμενη). Συνδεομαι με το κινητο κανονικα μεσω του wifi του υπολογιστη αλλα δεν εχω ιντερνετ. Προσπαθησα να κανω μια επιλυση προβληματων απο τον υπολογιστη και γραφει οτι : Τα windows δεν ηταν δυνατο να επικοινωνησουν με τη συσκευη ή πόρο (πρωτευων διακομιστης DNS). Τι κανω λαθος? Ολα τα δεδομενα τα εχω ανοιχτα νομιζω...
georrrr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Εχω και γω το συγκεκριμενο κινητο. Μηπως μπορεις να μου λυσεις μια απορια? Θελω να κανω το κινητο wifispot για να διαμοιρασω τα ΜΒ του κινητου στον υπολογιστη μου. Πηγαινω ρυθμισεις->περισσοτερα->προβ.φορητου σημειου, το ενεργοποιω, μεχρι εκει ολα οκ..... Αλλα οταν παω να συνδεθω απο τον υπολογιστη δεν εχω ιντερνετ(Συνδεση Περιορισμενη). Συνδεομαι με το κινητο κανονικα μεσω του wifi του υπολογιστη αλλα δεν εχω ιντερνετ. Προσπαθησα να κανω μια επιλυση προβληματων απο τον υπολογιστη και γραφει οτι : Τα windows δεν ηταν δυνατο να επικοινωνησουν με τη συσκευη ή πόρο (πρωτευων διακομιστης DNS). Τι κανω λαθος? Ολα τα δεδομενα τα εχω ανοιχτα νομιζω... Πρέπει να έχεις ανοιχτά τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, από εκεί παίρνει internet το κινητό για να δώσει internet σε κάποια άλλη συσκευή μέσω tethering-hot spot και όχι από το wi-fi του modem σου. Αν τα παραπάνω είναι εντάξει θα πρέπει να συνδέσεις τον υπολογιστή με το κινητό(μέσω του tethering) και φυσικά να βάλεις τον κωδικό της σύνδεσης που έχει ορίσει το κινητό από μόνο του(μπορείς να τον αλλάξεις τον κωδικό αυτό). 1
Mary_Mary Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Ανοιχτα τα εχω.... Συνδεση δεδομενων: Ενεργοποιημενα
georrrr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 εχω το συγκεκριμενο smart www.e-shop.gr/gigabyte-gsmart-roma-r2-quad-edition-dual-sim-blue-p-TEL.008572στα χαρακτηριστικα του δειχνει μεχρι 32gb sd συμβατοτητα οπως και στα περισσοτερα smartphones πλην ορισμενων ακριβων, πως μπορω να μαθω αν δεχεται 64αρα sd; η συμβατοτητα απο που προσδιοριζεται; απο το λειτουργικο της συσκευης η απο το firmware? αν βαλω 64gb sd λογικα θα την αναγνωριζει και μακροπροθεσμα οσο θα γεμιζει η χωρητικοτητα θα παρουσειαζει κολληματα η δεν θα τι βλεπει καθολου; τσέκαρε αυτό, νομίζω θα πάρεις την απάντηση που ζητάς http://www.mmo-champion.com/threads/1431547-Can-I-use-a-larger-SD-card-than-listed-as-maximum-in-smartphone-speccs Δες και αυτό το video Ανοιχτα τα εχω.... Συνδεση δεδομενων: Ενεργοποιημενα Το κινητό έχει συνδεθεί με τον υπολογιστή?
Mary_Mary Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 ευχαριστω για την βοηθεια....με usb γινεται κανονικα η συνδεση στο ιντερνετ... Τωρα μενει να βρω γιατι δεν λειτουργει ασυρματα!! Ναι συνδεεται κανονικα με τον υπολογιστη αλλα δεν εχει προσβασιμοτητα στο ιντερνετ
georrrr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 ευχαριστω για την βοηθεια....με usb γινεται κανονικα η συνδεση στο ιντερνετ... Τωρα μενει να βρω γιατι δεν λειτουργει ασυρματα!! Ναι συνδεεται κανονικα με τον υπολογιστη αλλα δεν εχει προσβασιμοτητα στο ιντερνετ Όταν λες με το usb, τι εννοείς ακριβώς? Συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστή μέσω usb και ο υπολογιστής έχει πρόσβαση στο internet??
Mary_Mary Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Ναι, οταν συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη μεσω καλωδιου εχω κανονικα ιντερνετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα