vkalfa Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Καλημερα σας..εχω ενα λαπτοπ acer extensa 5635Z και εχει ασπρισει η οθονη...προφανως εχει καει και θελει αντικατασταση...ειναι ευκολο να την αλλαξω εγω και αν ναι τι διαδικασια μηπως μπορειτε να μου πειτε?
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) καλημερα, μπορεις να βοηθηθεις απο αυτο http://www.manualslib.com/manual/1145/Acer-5635.html με προσοχη ομως αν δεν το χεις ξανακανει..και οταν την αφαιρεσεις... γραφεις πισω και καποιος κατι θα εχει να προτεινει...απο που να προμηθευτεις... Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2015 από Επισκέπτης
vkalfa Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα...μηπως υπαρχει καποιο αλλο διαθεσιμο ???γιατι αυτο το λινκ δν ανοιγει...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα...μηπως υπαρχει καποιο αλλο διαθεσιμο ???γιατι αυτο το λινκ δν ανοιγει... ετοιμος...!!
j1m4kos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 μην βιαστεις να αλλαξεις την οθονη σιγουρεψου πρωτα οτι δεν ειναι η καρτα γραφικων ή καποιο καλωδιο που συνδεει την οθονη με το motherboard
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα