Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, προσπαθώ να αντιγράψω ένα αρχείο σε windows 7 και μου βγάζει το μήνυμα.

you'll need to provide administrator permission to copy this file.

Δοκίμασα να μπω απο τον λογαριασμό του administrator αλλά πάλι μου έβγαζε το ίδιο μήνυμα.

Επίσης να πω ότι και ο χρήστης xaris είναι administrator και όχι standard user.

Και τέλος να πω ότι δοκίμασα να τρέξω το explorer σαν admin αλλά πάλι τίποτα.

Δημοσ.

Δοκίμασε αυτό

κάνε δεξί κλικ στο αρχείο και πάνε ιδιότητες,πάνε στην καρτέλα ασφάλεια κάνε κλικ στους χρήστες που είναι στην λίστα για να δεις τι δικαιώματα έχουν και κάνε επεξεργασία αν δεις ότι στον δικό σου δεν έχει πλήρης έλεγχος

Δημοσ.

Δοκίμασε αυτό

κάνε δεξί κλικ στο αρχείο και πάνε ιδιότητες,πάνε στην καρτέλα ασφάλεια κάνε κλικ στους χρήστες που είναι στην λίστα για να δεις τι δικαιώματα έχουν και κάνε επεξεργασία αν δεις ότι στον δικό σου δεν έχει πλήρης έλεγχος

αυτό το έκανα αλλά πάλι τίποτα

Αλλιώς δοκίμασε κανένα προγραμματάκι τύπου unlocker, μάλλον θα το ξεμπλοκάρει

το αρχείο είναι μέσα σε iso να ψάξω στο google για file unlocker;

Δημοσ.

Το έκανες extract το iso? Κάντο extract και δοκίμασε έτσι ή με το unlocker (unlocker λέγεται το προγραμματάκι, θα υπάρχουν κι άλλα παρόμοια)

Δημοσ.

Το έκανες extract το iso? Κάντο extract και δοκίμασε έτσι ή με το unlocker (unlocker λέγεται το προγραμματάκι, θα υπάρχουν κι άλλα παρόμοια)

το φόρτωσα με το daemon tools έτρεξα το unlocker έκανα κλικ στη μεταφορά τίποτα δεν έγινε.

Δημοσ.

Πάλι το ίδιο σου λέει? Δοκίμασε με κανένα linux Live λειτουργικό να το δεις και να το αντιγράψεις...δεν μου έρχεται κάτι άλλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...