Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα, προσπαθώ να αντιγράψω ένα αρχείο σε windows 7 και μου βγάζει το μήνυμα. you'll need to provide administrator permission to copy this file. Δοκίμασα να μπω απο τον λογαριασμό του administrator αλλά πάλι μου έβγαζε το ίδιο μήνυμα. Επίσης να πω ότι και ο χρήστης xaris είναι administrator και όχι standard user. Και τέλος να πω ότι δοκίμασα να τρέξω το explorer σαν admin αλλά πάλι τίποτα.
TheELF Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δοκίμασε αυτό κάνε δεξί κλικ στο αρχείο και πάνε ιδιότητες,πάνε στην καρτέλα ασφάλεια κάνε κλικ στους χρήστες που είναι στην λίστα για να δεις τι δικαιώματα έχουν και κάνε επεξεργασία αν δεις ότι στον δικό σου δεν έχει πλήρης έλεγχος
zio10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Αλλιώς δοκίμασε κανένα προγραμματάκι τύπου unlocker, μάλλον θα το ξεμπλοκάρει
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δοκίμασε αυτό κάνε δεξί κλικ στο αρχείο και πάνε ιδιότητες,πάνε στην καρτέλα ασφάλεια κάνε κλικ στους χρήστες που είναι στην λίστα για να δεις τι δικαιώματα έχουν και κάνε επεξεργασία αν δεις ότι στον δικό σου δεν έχει πλήρης έλεγχος αυτό το έκανα αλλά πάλι τίποτα Αλλιώς δοκίμασε κανένα προγραμματάκι τύπου unlocker, μάλλον θα το ξεμπλοκάρει το αρχείο είναι μέσα σε iso να ψάξω στο google για file unlocker;
zio10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Το έκανες extract το iso? Κάντο extract και δοκίμασε έτσι ή με το unlocker (unlocker λέγεται το προγραμματάκι, θα υπάρχουν κι άλλα παρόμοια)
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Το έκανες extract το iso? Κάντο extract και δοκίμασε έτσι ή με το unlocker (unlocker λέγεται το προγραμματάκι, θα υπάρχουν κι άλλα παρόμοια) το φόρτωσα με το daemon tools έτρεξα το unlocker έκανα κλικ στη μεταφορά τίποτα δεν έγινε.
zio10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Πάλι το ίδιο σου λέει? Δοκίμασε με κανένα linux Live λειτουργικό να το δεις και να το αντιγράψεις...δεν μου έρχεται κάτι άλλο
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 μέσα απο windows δεν γίνεται; μέσα απο λίνουξ δοκίμασα αλλά δεν μπορώ να ανοίξω το iso.
zio10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Ίσως αν κάνεις extract το iso σε φάκελο με το winrar και μετά αντιγράψεις το αρχείο που θέλεις με linux Live cd
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 θα ήθελα να το κάνω μέσα απο windows αν γίνεται. ώστε αν μου ξανα συμβεί πάλι να ξέρω τι πρέπει να κάνω. μήπως πρέπει να πάρω το ownership;
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 τελικά το έκανα μέσα απο το hirens boot cd. Σας ευχαριστώ όλους που απαντήσατε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα