Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μη βιάζεσαι να κρίνεις μια εταιρεία που από το 2009 έχει αλλάξει ρότα και βρίσκεται παντού. δε θα σου πω ότι μαθαίνουν ακόμα κι αηδίες, αλλά είναι σε πολύ καλό δρόμο όσον αφορά το H/W. σκέψου ότι το ρεκόρ στο o.c. η amd το έχει. έτσι!!!

Καλυτερα να κοιταξει να φτιαξει περισσοτερο τους Drivers θα ελεγα εγω και μετα να κοιταξει στο Oc. Υπαρχουν πολλα ατομα οχι μονο στο Insomnia αλλα και αλλου που καιρο τωρα αντιμετωπιζουν θεματα με τους Drivers(οχι οτι η nvidia δεν εχει θεματα αλλα ειναι σχετικα λιγοτερα).

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μη βιάζεσαι να κρίνεις μια εταιρεία που από το 2009 έχει αλλάξει ρότα και βρίσκεται παντού. δε θα σου πω ότι μαθαίνουν ακόμα κι αηδίες, αλλά είναι σε πολύ καλό δρόμο όσον αφορά το H/W. σκέψου ότι το ρεκόρ στο o.c. η amd το έχει. έτσι!!!

Ναι το λεω και χαιρομαι,πιο AMD fanboy απο εμενα δεν νομιζω να υπαρχει αλλος αλλα αυτο που λες ειναι οτι πιο ακυρο εχω διαβασει.Επισης παλι ακυρο αυτο που λες παραπανω οτι πολλες κονσολες εχουν AMD hardware,δεν λεει τιποτα,απλα οι APU ειναι ενα καλο και φθηνο πακετο.Απο την αλλη εχω ενα προαισθημα οτι οσοι περιμενουν τις νεες AMD θα απογοητευτουν λιγο,οχι απο τις επιδοσεις αλλα απο τις τιμες.

Καλυτερα να κοιταξει να φτιαξει περισσοτερο τους Drivers θα ελεγα εγω και μετα να κοιταξει στο Oc. Υπαρχουν πολλα ατομα οχι μονο στο Insomnia αλλα και αλλου που καιρο τωρα αντιμετωπιζουν θεματα με τους Drivers(οχι οτι η nvidia δεν εχει θεματα αλλα ειναι σχετικα λιγοτερα).

Πολλα ατομα εχουν διαφορα προβληματα με διαφορα hardware parts,δεν μου λεει κατι.Εγω και τουλαχιστον 5-10 ατομα που ξερω,δεν ειχα-ειχαν ποτε θεμα με τους drivers της AMD.Αυτη ειναι μια καραμελα που και οι πιο φανατικοι της nVidia την εχουν φτυσει.

Δημοσ.

Ναι το λεω και χαιρομαι,πιο AMD fanboy απο εμενα δεν νομιζω να υπαρχει αλλος αλλα αυτο που λες ειναι οτι πιο ακυρο εχω διαβασει.Επισης παλι ακυρο αυτο που λες παραπανω οτι πολλες κονσολες εχουν AMD hardware,δεν λεει τιποτα,απλα οι APU ειναι ενα καλο και φθηνο πακετο.Απο την αλλη εχω ενα προαισθημα οτι οσοι περιμενουν τις νεες AMD θα απογοητευτουν λιγο,οχι απο τις επιδοσεις αλλα απο τις τιμες.

Πολλα ατομα εχουν διαφορα προβληματα με διαφορα hardware parts,δεν μου λεει κατι.Εγω και τουλαχιστον 5-10 ατομα που ξερω,δεν ειχα-ειχαν ποτε θεμα με τους drivers της AMD.Αυτη ειναι μια καραμελα που και οι πιο φανατικοι της nVidia την εχουν φτυσει.

Τα λογια ειναι περιττα 

Δημοσ.

άκυρο; γιατί άκυρο; σου λέω ξεκάθαρα ότι το ρεκόρ στο o.c. σημαίνει ότι έχει καταπληκτικές επιδόσεις. το ρολόι ενός 8150 νομίζω έφτασε τα 8.2 περίπου GHz. Και το λες άκυρο; Εγώ το λέω άξιο θαυμασμού. Άκυρο ότι οι κονσόλες επιλέγουν AMD; Μιλάμε εσύ είσαι φοβερό fanboy, ειδικά όταν είπες για τις APU, που ο ρημάδης ο Α10 μόνος του σηκώνει το BF4, και σε o.c. έχει τέλειες επιδόσεις με κόστος 180-220 ευρώ με απλή υδρόψυξη... Εντάξει, τι να πω...

Δημοσ.

άκυρο; γιατί άκυρο; σου λέω ξεκάθαρα ότι το ρεκόρ στο o.c. σημαίνει ότι έχει καταπληκτικές επιδόσεις. το ρολόι ενός 8150 νομίζω έφτασε τα 8.2 περίπου GHz. Και το λες άκυρο; Εγώ το λέω άξιο θαυμασμού. Άκυρο ότι οι κονσόλες επιλέγουν AMD; Μιλάμε εσύ είσαι φοβερό fanboy, ειδικά όταν είπες για τις APU, που ο ρημάδης ο Α10 μόνος του σηκώνει το BF4, και σε o.c. έχει τέλειες επιδόσεις με κόστος 180-220 ευρώ με απλή υδρόψυξη... Εντάξει, τι να πω...

Ξερεις γιατι οι κονσολες εχουν Amd και το γραφεις με τοσο καμαρι???Λογω χαμηλου κοστους.Ειναι που ειναι απο ποιοτητα κατασκευης αθλιες(ειδικα το Ps4 επεσε οσο πιο χαμηλα γινοταν απο ποιοτητα απλα απαραδεκτο)επελεξαν και amd λογω χαμηλου κοστους.Ειχε κανει η nvidia αλλωστε προταση στην Sony και η Sony της εριξε ακυρο γιατι ζηταγε λεει πολλα,και αν δεις τα οικονομικα της και περυσι εκλεισε με ζημιες.Μονο το Ps4 που το βρισκεις τσαμπα την εχει σωσει καπως. Οσο για το oc που αναφερεις,δεν μας πολυ ενδιαφερει καθως οι περισσοτεροι που κοιταζουν για επεξεργαστες αν εχεις δει στο Insomnia δεν ασχολουνται με oc και ουτε προκειται.Αυτοι που πραγματικα θα ασχοληθουν θα ξερουν και που να κοιταξουν . Και για τα Apu και το BF ενταξυ τα φαγε τα ψομια του το παιχνιδι κοντα 1.5χρονο ειναι που εχει βγει και με μια 750-R7 260 το παιζεις δεν εχει να λεει κατι αυτο.

Δημοσ.

Δεν είναι έτσι ρε συ. Δεν είναι η φτήνια το θέμα εδώ. Μην ισοπεδώνουμε τα πάντα. Αν ήταν έτσι μπορούσε άνετα η Sony να φτιάξει κάτι με μια θυγατρική από πολύ παλιά και να χε ξεμπερδέψει με το θέμα κονσόλα έχοντας δικό της Hardware γνωρίζοντας και πως να το χειριστεί και να το βελτιώσει και όχι να περιμένει από 3rd party να το κάνουν γι αυτήν. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι φτηνή λύση, αλλά όχι κι έτσι.

Όσο για το OC, το insomnia καλά κάνει και κάνει ό,τι κάνει, αλλά δεν έχει να κάνει με το τι λέει το forum. Αλλά την πραγματικότητα. Η AMD έχει ένα πολύ καλό ρεκόρ επιδόσεων από το 2011 που μπήκε και στο Γκίνες.

Και τα APU, θα βγάλει κάτι καινούργια που θα είναι το μέλλον των φορητών συσκευών. Τι και πως δεν ξέρω. Στο Q3 αναμένονται.

Δημοσ.

Δεν είναι έτσι ρε συ. Δεν είναι η φτήνια το θέμα εδώ. Μην ισοπεδώνουμε τα πάντα. Αν ήταν έτσι μπορούσε άνετα η Sony να φτιάξει κάτι με μια θυγατρική από πολύ παλιά και να χε ξεμπερδέψει με το θέμα κονσόλα έχοντας δικό της Hardware γνωρίζοντας και πως να το χειριστεί και να το βελτιώσει και όχι να περιμένει από 3rd party να το κάνουν γι αυτήν. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι φτηνή λύση, αλλά όχι κι έτσι.

Όσο για το OC, το insomnia καλά κάνει και κάνει ό,τι κάνει, αλλά δεν έχει να κάνει με το τι λέει το forum. Αλλά την πραγματικότητα. Η AMD έχει ένα πολύ καλό ρεκόρ επιδόσεων από το 2011 που μπήκε και στο Γκίνες.

Και τα APU, θα βγάλει κάτι καινούργια που θα είναι το μέλλον των φορητών συσκευών. Τι και πως δεν ξέρω. Στο Q3 αναμένονται.

Θα απαντησω για τελευταια φορα στα παραπανω θεματα γιατι ηδη εχουμε βγει off topic. Ψαξε να δεις πως τα πηγε οικονομικα την προηγουμενη γενια κονσολων που εβαλε τον Cell μεσα,ποσο της κοστισε και αρα βαλε κατω το μυαλο σου να δεις γιατι πηγε σε Amd. Σου ξαναλέω οτι της προτεινε η Nvidia συνεργασια και της εριξε ακυρο λογω του κοστους,απλα τα πραγματα(χωρις αυτο βεβαια να σημαινει 100% οτι αν ελεγε ναι θα αλλαζε κατι δραματικα αλλα λεμε τωρα). Σε αυτα που λες παιζει μπαλα η Nintendo.

Και εγω για την πραγματικοτητα μιλαω. Στην Ελλαδα τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα.ή ο αλλος ειναι ψαγμενος και ξερει τι να αγορασει ή θα αγορασει οτι να ναι.

Και στο δευτερο υπαρχουν 2 κατηγοριες,αυτη που θα παει σε ετοιμα Pc τυπου Turbo x και η αλλη κατηγορια που ενω θα του προτεινεις 2-3 πραγματακια οτι πρεπει για τα χρηματα τους πχ i5 4460 αυτος θα παει σε ακριβοτερα πραγματα αχρηστα για αυτον πχ(4790κ).

Τα βλεπω αυτα 3 χρονια τωρα που ψιλο ασχολουμαι με forums,παιχνιδια και τροπους σκεψεις καταναλωτων.

Οσο για τα Apu αδιαφορα ειναι για μας γιατι η Amd τα παρατησε στο θεμα High End cpu,και οπως και να εχει για καλο gaming με Apu δεν πας πουθενα.

• Like 1
Δημοσ.

Eδώ θα είμαστε να δεις όλες τις αλλαγές που υπόσχεται η AMD. Δεν είναι κυβέρνηση να μην τις τηρήσει. Εδώ θα είμαστε.

Δημοσ.

Τα λογια ειναι περιττα 

Για πλακα το ειπα,δεν το καταλαβες αλλα δεν πειραζει.

Το οτι ενας πυρηνας του 8150 εφτασε τα 8Ghz με αζωτο ειναι αξιο θαυμασμου?Αν ειναι για σενα παω πασο,αλιμονο που θα κρινω τον καθενα για το τι τον ενθουσιαζει,εμενα παντως με αφηνει παντελως αδιαφορο.Το λογο που διαλεξαν οι περισσοτεροι κατασκευαστες APU τον ειπα και πιο πανω,λογω κοστους και μονο.Το fanboy το εγραψα για πλακα,ποτε δεν ημουν fanboy καμιας εταιριας και ουτε θα γινω.Εχω μια προτιμηση στην AMD καθαρα λογω κοστους των προιοντων της και τιποτα αλλο.Αυτο ομως δεν με αποτρεπει να πω τα πραγματα οπως ειναι.Τεσπα.

Δημοσ.

αν και βγαινω εκτοσ θεματοσ, εδω και 3+χρονια με amd καρτα , ποτε μα ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα με οδηγουσ . θελει απλα να κανεισ σωστη απεγκατασταση των παλιων οδηγων. παντα μιλαω για μια καρτα και οχι crossfire.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...