cabdik Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 4Κ λίγο έως πολύ δύσκολο να αντέξει , μιλάω για 60fps πάντα . Για τα δικά μου γούστα ακόμα δεν υπάρχει κάρτα που να σηκώνει πραγματικά 4κ αναλύσεις όχι ότι έχω δοκιμάσει αλλά κρίνοντας από την 780Ti που έχω σε 1080p καλα μην φανταστεις οτι θα δεις και τιποτα τρομερες διαφορες απο καποιους που παιζουν με 3χ1920*1200 μονιτορς...!!! 7.000.000 πιξελ εχουν, εναντι 8,300,000 που εχουν οι 4Κ...!!!! ακομα χειροτερα, αν εχεις 3 μονιτορ 2560*1440.....!!!!! 1
looproll Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 1080P 1920X1080 shot em up συνηθως παντως στο far cry 4 η 270 ζοριζεται ακομα και στα medioum 200-300 ευρω Corsair RM 750 και 22αρα οθονη * storm στα 5 με ποσο ρευμα τον χρονισες τον fx? sta 1,42 ειμαι στα 4,7 με την h100i Aυτό απλώς ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ η 270 στο far cry 4 σε ultra παίζει απο 38-60 fps se 1080 Mε gpu@1050
Angelcrow Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Εδώ δεν θα τρώω εγώ μπουκάλι με το Phenom II x6 1090t και την R9 290x σε Mantle Games (Star Citizen, Mass Effect 4) και DX12 Games και δεν σκοπεύω να τον αλλάξω για τα επόμενα 3-5 χρόνια και εσύ από τώρα θέλεις αναβάθμιση...Μιλάω πάντα για 1080p Ανάλυση! 3
alldaynews Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μπές και εδώ και δες,ρώτα να ανεβάσεις τον επεξεργαστή σου http://www.insomnia.gr/topic/502667-8320-oc-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF/
mimis13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Στα specs του πιο αναμενόμενου παιχνιδιού για τα pc αυτή τη στιγμή, Hardline, θα προσέξετε ότι για προτεινόμενο σύστημα έχει i5, με φτηνότερο έναν στα 180 ευρώ και AMD 6core στα 110 ευρώ. Aπό κάρτες λέει την Nvidia 760 στα 2GB με 250 ευρώ (γελάνε τα τσιμέντα με τα 2GB vRAM) ενώ από AMD λέει για 290 που έχει πραγματικά 4GB και έχει 310 ευρώ. Συνολικό κόστος και στα δύο για να παίξεις Hardline (με όλα τα άλλα ας πούμε να μην έχουν σημασία), πάμε στα 180+250= 430 και δε θα μπορείς να παίξεις πολλά από τα νέα παιχνίδια λόγω χαμηλής vRAM, έναντι 110+310= 420 ευρώ που έχεις περισσότερες ελπίδες. Ειδικά από τη στιγμή που τα παιχνίδια βελτιστοποιούνται ανάλογα την εταιρεία της GPU και οκ σαν H/W η R9 290 είναι καλύτερη της Nvidia 760. Επομένως, αν κάποιος παίζει πχ BF ας πάει σε σύστημα AMD, ενώ για CoD σε σύστημα Intel + Νvidia (όχι την GTX 970 3.5 GB). Το ίδιο με το Hardline και το FarCry4 αντίστοιχα. Αν όμως παίζει τα πάντα όλα, από όλες τις εταιρείες και δεν τον ενδιαφέρουν τα experience και gaming evolved ας διαβάσει την παρακάτω παράγραφο. Άποψή μου, μιας και σε κανένα μήνα, το πολύ δύο, η AMD θα χτυπήσει με 3 νέες κάρτες R9 3XX και μνήμη νέας τεχνολογίας που υπόσχεται υπερπολλαπλάσιες ταχύτητες από GDDR5, για τις HBM λέω, να περιμένει όποιος πάει σε upgrade, να αυγατίσει τα λεφτά του και μετά να το εξετάσει. Υπολογίζεται να πέσουν οι τιμές στις παλιές GPU. Προσφέρει πραγματικά πολλά η AMD και το 2016 που θα έχουν παλιώσει οι μπουλντόζες μας και οι πασαλομπίχτες μας, αλλάζουμε και επεξεργαστές, μιας και τότε θα βγάλει τις νέες της GPU... 1
Fulgore Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Στα specs του πιο αναμενόμενου παιχνιδιού για τα pc αυτή τη στιγμή, Hardline, θα προσέξετε ότι για προτεινόμενο σύστημα έχει i5, με φτηνότερο έναν στα 180 ευρώ και AMD 6core στα 110 ευρώ. Aπό κάρτες λέει την Nvidia 760 στα 2GB με 250 ευρώ (γελάνε τα τσιμέντα με τα 2GB vRAM) ενώ από AMD λέει για 290 που έχει πραγματικά 4GB και έχει 310 ευρώ. Συνολικό κόστος και στα δύο για να παίξεις Hardline (με όλα τα άλλα ας πούμε να μην έχουν σημασία), πάμε στα 180+250= 430 και δε θα μπορείς να παίξεις πολλά από τα νέα παιχνίδια λόγω χαμηλής vRAM, έναντι 110+310= 420 ευρώ που έχεις περισσότερες ελπίδες. Ειδικά από τη στιγμή που τα παιχνίδια βελτιστοποιούνται ανάλογα την εταιρεία της GPU και οκ σαν H/W η R9 290 είναι καλύτερη της Nvidia 760. Επομένως, αν κάποιος παίζει πχ BF ας πάει σε σύστημα AMD, ενώ για CoD σε σύστημα Intel + Νvidia (όχι την GTX 970 3.5 GB). Το ίδιο με το Hardline και το FarCry4 αντίστοιχα. Αν όμως παίζει τα πάντα όλα, από όλες τις εταιρείες και δεν τον ενδιαφέρουν τα experience και gaming evolved ας διαβάσει την παρακάτω παράγραφο. Άποψή μου, μιας και σε κανένα μήνα, το πολύ δύο, η AMD θα χτυπήσει με 3 νέες κάρτες R9 3XX και μνήμη νέας τεχνολογίας που υπόσχεται υπερπολλαπλάσιες ταχύτητες από GDDR5, για τις HBM λέω, να περιμένει όποιος πάει σε upgrade, να αυγατίσει τα λεφτά του και μετά να το εξετάσει. Υπολογίζεται να πέσουν οι τιμές στις παλιές GPU. Προσφέρει πραγματικά πολλά η AMD και το 2016 που θα έχουν παλιώσει οι μπουλντόζες μας και οι πασαλομπίχτες μας, αλλάζουμε και επεξεργαστές, μιας και τότε θα βγάλει τις νέες της GPU... Οι απαιτησεις που βγαζουν οι εταιριες δεν ισχυουν 100% απλα τις βγαζουν σαν μια εικονα για να ξερει ο αλλος τι να περιμενει.Δες πχ το Metal Gear Solid Ground Zeroes τι υψηλες απαιτησεις του δινανε σε Cpu και ατομα με χειροτερη το τρεχανε νερο το παιχνιδι.Και στο Witcher 3 αναφερει η εταιρια Gtx 770 ή R9 290.Προφανως και η 290 αξιζει περισσοτερο απο την 290,οπως αξιζει και η 970 4gb απο την R9 290. Και για τις νεες R9 3-- κραταω μικρο καλαθι,να δουμε αρχικα τις επιδοσεις και μετα ποσο θα τις κοστολογησουν.Γιατι και η R9 290 περυσι την ανοιξη κοστιζε 420ευρω δεν εκανε παντα 270 και 300ευρω. 1
SigmaDelta Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Για να επιστρέψουμε λίγο on topic ,να πω και την δική μου άποψη στον TS,μιας και πρόσφατα είχα την ίδια σκέψη.Κατέληξα πως δεν αξίζει μιας και είναι μεταβατική περίοδος σε νέα πρότυπα (βλ.USB 3.1, DDR4). Οπότε,κρίμα τα χρήματα που θα δώσεις για να πας σε κάτι "παρωχημένο"(εντάξει,όχι τόσο όσο οι FX,αλλά καταλαβαίνεις νομίζω τι εννοώ).
Fulgore Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Για να επιστρέψουμε λίγο on topic ,να πω και την δική μου άποψη στον TS,μιας και πρόσφατα είχα την ίδια σκέψη.Κατέληξα πως δεν αξίζει μιας και είναι μεταβατική περίοδος σε νέα πρότυπα (βλ.USB 3.1, DDR4). Οπότε,κρίμα τα χρήματα που θα δώσεις για να πας σε κάτι "παρωχημένο"(εντάξει,όχι τόσο όσο οι FX,αλλά καταλαβαίνεις νομίζω τι εννοώ). Μα on topic ειμαστε απο την αρχη 2
mimis13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Γιατί να μην περιμένει λιγουλάκι τις καινούργιες GPU; Εγω λέω να μην βιαστεί. Έχει καλό επεξεργαστή, πιστεύω θα πέσουν κι άλλο οι τιμές αν θέλει να πάρει καποια από αυτές που κυκλοφορούν τωρα (ελπίζω μετα το φιάσκο και η 970), ή κάποια καινούργια. Αρκεί να μην βγουν απαιτητικές σε ρεύμα τόσο πολυ οι νέες κάρτες... Η R9 370 ακούγεται για καλή λύση σαν αντιπαλος μια 960. Η 380 της 970 και η 390 της 980. Εγω στη γωνία περιμένω μια καλή πρόταση να δώσω την 280Χ μου.
Fulgore Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Γιατί να μην περιμένει λιγουλάκι τις καινούργιες GPU; Εγω λέω να μην βιαστεί. Έχει καλό επεξεργαστή, πιστεύω θα πέσουν κι άλλο οι τιμές αν θέλει να πάρει καποια από αυτές που κυκλοφορούν τωρα (ελπίζω μετα το φιάσκο και η 970), ή κάποια καινούργια. Αρκεί να μην βγουν απαιτητικές σε ρεύμα τόσο πολυ οι νέες κάρτες... Η R9 370 ακούγεται για καλή λύση σαν αντιπαλος μια 960. Η 380 της 970 και η 390 της 980. Εγω στη γωνία περιμένω μια καλή πρόταση να δώσω την 280Χ μου. Μην μπερδευουμε ομως τα δικα μας με τις αναγκες των αλλων. Αν παμε με την λογικη του περιμενε τοτε,περιμενε να βγουν οι R9 περιμενε να εχουν και καλες τιμες,ε μετα παμε καλο καλοκαιρι και θα σου πει ο αλλος περιμενε και τις νεες Nvidia και παει λεγοντας.... 2
mimis13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 οι νέες Nvidia βγήκαν ήδη. 960, 970 και 980. το πολύ να βγάλει κανένα remodel σε κάθε έκδοση με κάτι πιο ανεβασμένο, χωρίς κάτι ιδιαίτερο. ενώ η amd έρχεται Q2 και Q3 πολύ δυναμικά.
Fulgore Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 οι νέες Nvidia βγήκαν ήδη. 960, 970 και 980. το πολύ να βγάλει κανένα remodel σε κάθε έκδοση με κάτι πιο ανεβασμένο, χωρίς κάτι ιδιαίτερο. ενώ η amd έρχεται Q2 και Q3 πολύ δυναμικά. Αν ειναι για αναλυση ανω των 1080p τοτε ναι αξιζει να περιμενει(κυριως για 4κ).Σε 1080p δεν αξιζει τσαμπα η αναμονη.
mimis13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Αν ειναι για αναλυση ανω των 1080p τοτε ναι αξιζει να περιμενει(κυριως για 4κ).Σε 1080p δεν αξιζει τσαμπα η αναμονη. ναι σωστά, γιατί τώρα μόνο απλά υποστηρίζεται. δεν είναι βέβαιο ότι μπορεί να σηκώσει την ανάλυση πχ μια κάρτα που παίζει ultra στα 1080p. γενικότερα αξίζει να περιμένει. είμαστε πάνω στην αλλαγή. και η amd έχει δείξει ότι μπορεί να καταφέρει πολλά. δεν είναι τυχαίο που ps4, xbox one και πλέον imac έχουν amd hardware μέσα τους (αν και οι imac με intel cpu βγαίνουν, οι gpu όμως άλλαξαν).
Fulgore Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 ναι σωστά, γιατί τώρα μόνο απλά υποστηρίζεται. δεν είναι βέβαιο ότι μπορεί να σηκώσει την ανάλυση πχ μια κάρτα που παίζει ultra στα 1080p. γενικότερα αξίζει να περιμένει. είμαστε πάνω στην αλλαγή. και η amd έχει δείξει ότι μπορεί να καταφέρει πολλά. δεν είναι τυχαίο που ps4, xbox one και πλέον imac έχουν amd hardware μέσα τους (αν και οι imac με intel cpu βγαίνουν, οι gpu όμως άλλαξαν). Ναι Amd hardware ουαου γιαυτο και οι κονσολες δεν μπορουν να υποστηριξουν απο τις αρχες 1080p 60fps..... Τελος παντων τελειως υποκειμενικο ειναι να περιμενει καποιος τοσο καιρο για 1080p,ειδικα αν δεν ξερεις καν τι τιμες θα παιξουν στις αρχες.
mimis13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Ναι Amd hardware ουαου γιαυτο και οι κονσολες δεν μπορουν να υποστηριξουν απο τις αρχες 1080p 60fps..... Τελος παντων τελειως υποκειμενικο ειναι να περιμενει καποιος τοσο καιρο για 1080p,ειδικα αν δεν ξερεις καν τι τιμες θα παιξουν στις αρχες. μη βιάζεσαι να κρίνεις μια εταιρεία που από το 2009 έχει αλλάξει ρότα και βρίσκεται παντού. δε θα σου πω ότι μαθαίνουν ακόμα κι αηδίες, αλλά είναι σε πολύ καλό δρόμο όσον αφορά το H/W. σκέψου ότι το ρεκόρ στο o.c. η amd το έχει. έτσι!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα