8elwADSL Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Αν κατεβάσεις τα γραφικά δεν θα ανέβουν τα fps; Ας πούμε αν σε έναν i5 με την Χ κάρτα παίζεις 80fps ultra και σε εναν FX με την Χ κάρτα 50 fps ultra αν πας τα γραφικά στο high στο σύστημα με τον FX δε θα πάρει 10-15 fps παραπάνω;
TRILOBYTER Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Τα ιδια fps θα εχεις εφοσον η καρτα γραφικων εχει τη δυναμη να σηκωσει τα γραφικα αυτα. Τα γραφικα τα κατεβαζουμε οταν η καρτα ειναι το bottleneck,εφοσον τωρα μιλαμε για επεξεργαστες, τα γραφικα δεν εχουν σημασια. 1
8elwADSL Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Με GTX 680 έγινε το review απ ότι βλέπεις και με έναν FX είναι playable το Wow. Δες και στο Skyrim που είναι cpu bound παιχνίδι πόσα fps παίρνει όταν ρίξεις τα γραφικά από ultra σε high
TRILOBYTER Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μαλλον τα εχετε μπερδεψει λιγο, οταν λεμε για cpu bound δεν λεμε να πας να ανοιξεις το wow και να κατσεις σε μια περιοχη για να συγκρινεις fps intel vs amd, εκει δεν θα υπαρχουν ιδιαιτερες διαφορες μιας και ο επεξεργαστης δεν θα ζοριζεται. Πανε κανε siege να δεις τι γινεται, και σιγα μη πιασεις 100 fps που διχνει το benchmark, εκει ειναι που φαινεται η δυναμη ενος επεξεργαστη. Επισης δεν ξερω τι γινεται με το skyrim, εγω για ΜΜΟ μιλησα. Ξεκαθαρο παραδειγμα ειναι το rome οπου τρεχει μια χαρα και στους 2 επεξεργαστες, μολις ομως κανεις manual battle και ερθουν ολοι οι παιχτες στην οθονη φαινεται η διαφορα 20fps για την ιντελ. Απλα στα ΜΜΟ οι διαφορες ειναι μεγαλυτερες.
fallen4ngel Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Και πιασαμε πάλι να βρούμε στο νετ κτλπ. Λοιπόν να το πω άλλη μια φορά μπας και.... Μην λέτε μακακιες υπάρχουν και κάποιοι που δεν γνωρίζουν και διαβάζουν θέματα πριν αγορασου. Για να υποστηριξη ο καθένας την "ομάδα" του κάποιος θα πληρώσει μεταξωτά βρακια γκεκε; Είπαμε 8350 δεν είναι καλύτερος αλλά πολύ φτηνοτερος σαν σύνολο.... και η πρόταση μου είναι 8320 δαγκωτο. Να το πείτε έτσι να το δεχτώ διαφορετικά τι να πω υπάρχει θέμα... 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 @fallen4ngel εννοείται πως αστειεύομαι. Αν ήταν να πίστευα τέτοια πράγματα, δεν θα άξιζα να λέγομαι μέλος του insomnia καθώς θα παραπληροφορούσα τον κόσμο με πράγματα τα οποία προφανώς δεν θα ίσχυαν. Ωστόσο, ναι, αναπαράγω ότι διαβάζω αλλά εκτιμώ το γεγονός ότι ένα άτομο σαν και εσένα λέει ότι η διαφορά ήταν μικρή, αφού καταλαβαίνω ότι το έχεις ψάξει το θέμα. Επίσης έχοντας σπαταλήσει ώρες διαβάσματος σε forum ελληνικά και ξένα όλοι μιλάνε για χαοτικές διαφορές μεταξύ i7 και fx 83xx. Αυτές οι διαφορές, σε άλλα χαοτικές και σε άλλα μικρότερες, έχουν να κάνουν με μειωμένους χρόνους κατά την επεξεργασία βίντεο και φωτογραφίας, καλύτερες επιδόσεις στα κακογραμμένα παιχνίδια που χρησιμοποιούν 1 ή 2 πυρήνες και επωφελούνται την δύναμη των intel, καλύτερη αξιοποίηση των δυνατών καρτών γραφικών και πάνω από όλα χαμηλότερη κατά πολύ κατανάλωση. Δεν μπορώ να κρίνω τίποτα περισσότερο και δεν με παίρνει κιόλας, για τον λόγο ότι δεν έχω κανένα από τους δύο επεξεργαστές παρά έναν ταπεινό apu . Η άποψή μου στο θέμα είναι αυτή, άλλοι θα συμφωνήσουν, άλλοι θα διαφωνήσουν, τουλάχιστον είμαι ικανοποιημένος που την εξέφρασα και θα ακούσω και τις γνώμες των άλλων . Ωστόσο, οι επεξεργαστές ως γνωστόν αγοράζονται σύμφωνα με το budget που δίνει κάποιος και τις ανάγκες του και αυτό δεν το αλλάζει τίποτα και κανένας. 1
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Και πιασαμε πάλι να βρούμε στο νετ κτλπ. Λοιπόν να το πω άλλη μια φορά μπας και.... Μην λέτε μακακιες υπάρχουν και κάποιοι που δεν γνωρίζουν και διαβάζουν θέματα πριν αγορασου. Για να υποστηριξη ο καθένας την "ομάδα" του κάποιος θα πληρώσει μεταξωτά βρακια γκεκε; Είπαμε 8350 δεν είναι καλύτερος αλλά πολύ φτηνοτερος σαν σύνολο.... και η πρόταση μου είναι 8320 δαγκωτο. Να το πείτε έτσι να το δεχτώ διαφορετικά τι να πω υπάρχει θέμα... Ναι προφανως και πολλες φορες αναγκαστικα πρεπει να ανεβαζουμε benchmarks του Internet καθως δεν εχουμε την δυνατοτητα να εχουμε ολους αυτους τους επεξεργαστες για να κανουμε τις δοκιμες. Οσο για τιμες για δες παραπανω πως αποδιδουν οι i5 τους οποιους μπορεις να βρεις και σε αγγελιες φθηνα.. Αλλα οπως ειπες ο 8350 ειναι πολυ φθηνοτερος ε http://www.skroutz.gr/s/2524848/AMD-FX-8350-Box.html?from=catspan http://www.skroutz.gr/s/3765361/Intel-Core-i5-4440-Box.html Γιατι αναφερω τον i5 και οχι τον I7??Γιατι και αυτος ειναι μια χαρα επεξεργαστης και πολυ φθηνοτερος δεν εχει μονο η Amd φθηνους επεξεργαστες οπως νομιζουν μερικοι και ειδικα για Mmo παιχνιδια αποδιδουν εξισου καλα οι i5 σε σχεση με τους i7. άσε μωρέ που δε τραβάνε στα mmo, εγώ που είχα πιο παλιά fx-6100 ούτε καν piledriver μια χαρά το έλιωνα το guild wars 2 χωρίς κανένα θέμα, απλά ορισμένοι χωρίς να έχουν δοκιμάσει οι ίδιοι amd αναπαράγουν τα κλισέ που διαβάζουν, ντάξει έχουν πιο αδύναμους πυρήνες το ξέρουμε αυτό όχι όμως να λέμε ότι τα βρίσκουν σκούρα σε oποιοδήποτε game οι fx, σε οικιακή χρήση κανείς δε θα καταλάβει διαφορά με το πιo ακριβό i7, αν κάποιος έχει τα φράγκα και θέλει να καυχίεται ότι έχει i7 ας τον πάρει. http://www.tomshardware.com/reviews/guild-wars-2-performance-benchmark,3268-7.htmlΕμεις για τετοιες διαφορες μιλαμε.Οσον αφορα αυτα που γραφεις στα περι οικιακης χρησης και για διαφορες ναι δεδομενου οτι εχει αξιολογο συστημα.
fallen4ngel Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 @fallen4ngel εννοείται πως αστειεύομαι. Αν ήταν να πίστευα τέτοια πράγματα, δεν θα άξιζα να λέγομαι μέλος του insomnia καθώς θα παραπληροφορούσα τον κόσμο με πράγματα τα οποία προφανώς δεν θα ίσχυαν. Ωστόσο, ναι, αναπαράγω ότι διαβάζω αλλά εκτιμώ το γεγονός ότι ένα άτομο σαν και εσένα λέει ότι η διαφορά ήταν μικρή, αφού καταλαβαίνω ότι το έχεις ψάξει το θέμα. Επίσης έχοντας σπαταλήσει ώρες διαβάσματος σε forum ελληνικά και ξένα όλοι μιλάνε για χαοτικές διαφορές μεταξύ i7 και fx 83xx. Αυτές οι διαφορές, σε άλλα χαοτικές και σε άλλα μικρότερες, έχουν να κάνουν με μειωμένους χρόνους κατά την επεξεργασία βίντεο και φωτογραφίας, καλύτερες επιδόσεις στα κακογραμμένα παιχνίδια που χρησιμοποιούν 1 ή 2 πυρήνες και επωφελούνται την δύναμη των intel, καλύτερη αξιοποίηση των δυνατών καρτών γραφικών και πάνω από όλα χαμηλότερη κατά πολύ κατανάλωση. Δεν μπορώ να κρίνω τίποτα περισσότερο και δεν με παίρνει κιόλας, για τον λόγο ότι δεν έχω κανένα από τους δύο επεξεργαστές παρά έναν ταπεινό apu . Η άποψή μου στο θέμα είναι αυτή, άλλοι θα συμφωνήσουν, άλλοι θα διαφωνήσουν, τουλάχιστον είμαι ικανοποιημένος που την εξέφρασα και θα ακούσω και τις γνώμες των άλλων . Ωστόσο, οι επεξεργαστές ως γνωστόν αγοράζονται σύμφωνα με το budget που δίνει κάποιος και τις ανάγκες του και αυτό δεν το αλλάζει τίποτα και κανένας. Μαζί σου 100% φίλε μου. Άλλωστε είπα στα παιχνίδια που παίζω, γιατί δεν μπορώ να μιλήσω για όλα. Όπως λες υπάρχουν κακογραμμένα, υπάρχουν άλλα που βλέπουν 2 πυρήνες και αλλά που είναι γραμμένα optimized για Intel. Intel έχω αλλά με τα λεφτά που έδωσα μπορούσα να κάνω σχεδόν δυο AMD. Υπάρχουν άτομα που πετάνε λεφτά για την τρέλλα τους και γουσταρουν μέσα και εγώ, δεν βγάζω τον κώλο μου απ εξω αλλά υπάρχουν και ατομα που μπαίνουν να ρωτήσουν γιατί δεν γνωρίζουν. Διαφορετικό είναι να πεις μουφα τα AMD και διαφορετικό να πεις οτι στα λεφτά τους έχεις αυτό και αυτό. Ρωτά με για games i5 ή i7 να σου πω i5 γιατί το HT είναι πεταγμένα λεφτά κατά πολύ μεγάλο ποσοστό. Αλλά για μερικά fps τα διπλά χρήματα ε είναι κάπως , κάτι τέτοια βλέπει η Intel και βαραει τιμές/κουτουλιες χωρίς να βλέπουμε ουσιαστική ανάπτυξη. Κλασσικό παράδειγμα 4770Κ με 3770Κ και 2600K το καθένα με 10% περίπου καλύτερη απόδοση αλλά με χειρότερα όρια oc που μείωναν το ποσοστό ακόμη περισσότερο. Φαν δεν είμαι κανενός, καταναλωτής είμαι και κοιτάζω τι μπορώ να πάρω καλύτερο φτηνότερο. Ναι προφανως και πολλες φορες αναγκαστικα πρεπει να ανεβαζουμε benchmarks του Internet καθως δεν εχουμε την δυνατοτητα να εχουμε ολους αυτους τους επεξεργαστες για να κανουμε τις δοκιμες. Οσο για τιμες για δες παραπανω πως αποδιδουν οι i5 τους οποιους μπορεις να βρεις και σε αγγελιες φθηνα.. Αλλα οπως ειπες ο 8350 ειναι πολυ φθηνοτερος ε http://www.skroutz.gr/s/2524848/AMD-FX-8350-Box.html?from=catspan http://www.skroutz.gr/s/3765361/Intel-Core-i5-4440-Box.html Γιατι αναφερω τον i5 και οχι τον I7??Γιατι και αυτος ειναι μια χαρα επεξεργαστης και πολυ φθηνοτερος δεν εχει μονο η Amd φθηνους επεξεργαστες οπως νομιζουν μερικοι και ειδικα για Mmo παιχνιδια αποδιδουν εξισου καλα οι i5 σε σχεση με τους i7. http://www.tomshardware.com/reviews/guild-wars-2-performance-benchmark,3268-7.htmlΕμεις για τετοιες διαφορες μιλαμε.Οσον αφορα αυτα που γραφεις στα περι οικιακης χρησης και για διαφορες ναι δεδομενου οτι εχει αξιολογο συστημα. Ένσταση για τις αγγελίες.... Ειδικά σε AMD βρίσκεις πολύ καλές. Δεν θα μπω στην λογική Intel αγγελίας και AMD skroutz 3
TRILOBYTER Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μαζί σου 100% φίλε μου. Άλλωστε είπα στα παιχνίδια που παίζω, γιατί δεν μπορώ να μιλήσω για όλα. Όπως λες υπάρχουν κακογραμμένα, υπάρχουν άλλα που βλέπουν 2 πυρήνες και αλλά που είναι γραμμένα optimized για Intel. Intel έχω αλλά με τα λεφτά που έδωσα μπορούσα να κάνω σχεδόν δυο AMD. Υπάρχουν άτομα που πετάνε λεφτά για την τρέλλα τους και γουσταρουν μέσα και εγώ, δεν βγάζω τον κώλο μου απ εξω αλλά υπάρχουν και ατομα που μπαίνουν να ρωτήσουν γιατί δεν γνωρίζουν. Διαφορετικό είναι να πεις μουφα τα AMD και διαφορετικό να πεις οτι στα λεφτά τους έχεις αυτό και αυτό. Ρωτά με για games i5 ή i7 να σου πω i5 γιατί το HT είναι πεταγμένα λεφτά κατά πολύ μεγάλο ποσοστό. Αλλά για μερικά fps τα διπλά χρήματα ε είναι κάπως , κάτι τέτοια βλέπει η Intel και βαραει τιμές/κουτουλιες χωρίς να βλέπουμε ουσιαστική ανάπτυξη. Κλασσικό παράδειγμα 4770Κ με 3770Κ και 2600K το καθένα με 10% περίπου καλύτερη απόδοση αλλά με χειρότερα όρια oc που μείωναν το ποσοστό ακόμη περισσότερο. Φαν δεν είμαι κανενός, καταναλωτής είμαι και κοιτάζω τι μπορώ να πάρω καλύτερο φτηνότερο. Ένσταση για τις αγγελίες.... Ειδικά σε AMD βρίσκεις πολύ καλές. Δεν θα μπω στην λογική Intel αγγελίας και AMD skroutz Σε αρκετα παιχνιδια η διαφορα μονο μικρη δεν ειναι. Συγκεκριμενα ΜΜΟ, rome, και αλλα cpu bound παιχνιδια. Εκτως και αν παρει κανεις amd για να παιζει μονο αυτα που δεν ζητανε δυνατο επεξεργαστη, η αν δεν τον ενδιαφερει οτι θα δωσει 170 ευρω + τα ποσα λεφτα για μια καλη ψυκτρα με αποτελεσμα και παλι να εχει χειροτερες αποδοσεις απο εναν ι5 των 200 ευρω με η χωρις oc. Επιλογη του καθενος ειναι αλλα εμεις πρεπει να λεμε τα πραγματα ετσι οπως ειναι.
fallen4ngel Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Rome και..... Άλλωστε εαν διαβάσεις είπα στα παιχνίδια που παίζω δεν είδα διαφορές που να δικαιολογούν στο ελάχιστο την τιμή. Απο την άλλη περιμένω δικά σου ss που να δείχνουν αυτό που λες, διαφορετικά θα αρχίσω και εγώ τα link και άκρη δεν θα βγεί. Οπότε άντε αλλη μια φορά Intel τοπ σε επιδόσεις AMD τοπ σε τιμές. 8320 140€ 4690K 220€ εαν κάνω κάπου λάθος στις τιμές πάω πάσο. Όσο για το θέμα ψύξη απλά γελαω. Είχα 4770Κ και έπαιξα με μαμά cooler σε μαμά συχνότητα κρίμα να μην σου έχω ενα prime 95c στο 5λεπτο να γελαμε παρέα 2
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Πολύ απλά όποιος θέλει rome, mmo, γενικότερα gaming και έχει τα χρήματα ένας i5 4460 είναι το sweet spot τιμής απόδοσης. Από την άλλη πλευρά, για ένα budget gaming σύστημα ο 8320 είναι ότι καλύτερο αν αναλογιστείς το κόστος και θες να στριμώξεις καλή κάρτα. Και μην αρχίζουμε τα ψύκτρες και λοιπά, παίρνεις μια coolermaster 212 evo και πάει η τιμή γύρω στα 170 ευρώ επεξεργαστής μαζί με μια φοβερή budget ψύκτρα, συν μια 970a ud3p έχεις ένα φθηνό gaming/ότι γουστάρεις σύστημα που κάνει και overclock. Αυτό το σύστημα το προτείνω μόνο σε περίπτωση που πρέπει να δωθεί έμφαση αποκλειστικά στην κάρτα και δεν μπορούν να δαπανηθούν παραπάνω χρήματα για i5 και μητρική. Εναλλακτική, μεταχειρισμένος i5 και μητρική, επιλογές για όλα τα γούστα και για όλες τις ανάγκες, επιλέγει κανείς αυτό που θέλει και τέλος . 1
fallen4ngel Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Είπες την μαγική λέξη... Budget. 8320 με μητρική και cooler με λίγο ψάξιμο σε μεταχειρισμένο βγαίνει λιγότερο απο 4690κ μεταχειρισμένο. Ρίχνεις και τα έξτρα 80-90€ (το λιγότερο) στην VGA και έχεις ένα all around σύστημα. Τώρα εαν θέλω να ψαξω να βρω που χάνει εαν χάνει κάπου με την διαφορά που θα έχω στα γραφικά ε οκ τα θέλει ο κώλος μου και πάνε σε σχεδόν no limited budget. Απο 8350 με 580sli πήγα σε i7 τα πιο πεταγμένα λεφτά που έδωσα ποτέ, το γύρισα σε 290x CF και οκ τα σπάει, να πω δηλαδή ότι ο 8350 φταει; Ή να πω τα Intel γ@μ@νε; Λέω αυτό που είδαν τα ματάκια μου και τίποτα παραπάνω. Χωρίς να θέλω να δείξω κάτι λόγο εργασίας αλλά και τρέλας με τους υπολογιστές έχω ασχοληθεί χρόνια και μια ζωή τα ίδια Intel με λιγότερα MHz ίδιες επιδόσεις ή ελαφρά καλύτερες απο επεξεργαστές με σχεδόν τα μισά λεφτά. 4
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Rome και..... Άλλωστε εαν διαβάσεις είπα στα παιχνίδια που παίζω δεν είδα διαφορές που να δικαιολογούν στο ελάχιστο την τιμή. Απο την άλλη περιμένω δικά σου ss που να δείχνουν αυτό που λες, διαφορετικά θα αρχίσω και εγώ τα link και άκρη δεν θα βγεί. Οπότε άντε αλλη μια φορά Intel τοπ σε επιδόσεις AMD τοπ σε τιμές. 8320 140€ 4690K 220€ εαν κάνω κάπου λάθος στις τιμές πάω πάσο. Όσο για το θέμα ψύξη απλά γελαω. Είχα 4770Κ και έπαιξα με μαμά cooler σε μαμά συχνότητα κρίμα να μην σου έχω ενα prime 95c στο 5λεπτο να γελαμε παρέα Γιατι να γελατε παρεα.Δεν ηξερες πριν τον αγορασεις τον 4770κ οτι ανεβαζουν θερμοκρασιες οι Haswell με Stock ψυκτρα.Αλλα και να μην ηξερες δινεις που δινεις 330ευρω για επεξεργαστη,κοψε πχ απο την μητρικη 20ευρω βαλε την Themis και εισαι αρχοντας.Σε επεξεργαστη για oc με την μαμα ψυκτρα δεν πας πουθενα,παρε και τους Amd χωρις ψυκτρα και τρεξε Prime και μετα ελα να μας πεις.Επισης δεν καταλαβαινω γιατι η συγκριση γινεται παντα μεταξυ 8320 και 4690κ μονο.Ρωτας αν ο αλλος θα ασχοληθει με το Oc???Οι περισσοτεροι στα νεα Pc με Oc δεν ασχολουνται και κοιταζουν στους φθηνοτερους i5 4440 ή 4460....
TRILOBYTER Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Ρε φιλε νομιζεις οτι εχω ενα σπιτι γεματο υπολογιστες και θες και φωτογραφιες? Ψαξε στο google να δεις διαφορα επιδοσεων μεταξυ ιντελ και amd σε cpu demanding παιχνιδια. Εδω ο ι3 και ο pendium G γελανε με τους fx σε αυτα τα παιχνιδια, ο ι5 η ο ι7 θα εχει θεμα? Οτι ναναι λες και εκτιθεσαι. Ενταξει καταλαβαμε, ειναι φθηνοι και τρεχουν πολλα παιχνιδια χωρις προβληματα. Αυτο που λεμε ειναι οτι ΔΕΝ τρεχουν παιχνιδια που ειναι cpu bound, πιο απλα δεν μπορω να στο πω γιατι δεν καταλαβαινεις. Εμενα προσωπικα για την gaming χρηση που κανω ενας fx θα μου ηταν αχρηστος μιας και παιζω μονο ΜΜΟ και 2-3 αλλα παιχνιδια κακογραμμενα τα οποια ανεβαζουν 100% load στον 5820 μου και στον 920 μου.
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Είπες την μαγική λέξη... Budget. 8320 με μητρική και cooler με λίγο ψάξιμο σε μεταχειρισμένο βγαίνει λιγότερο απο 4690κ μεταχειρισμένο. Ρίχνεις και τα έξτρα 80-90€ (το λιγότερο) στην VGA και έχεις ένα all around σύστημα. Τώρα εαν θέλω να ψαξω να βρω που χάνει εαν χάνει κάπου με την διαφορά που θα έχω στα γραφικά ε οκ τα θέλει ο κώλος μου και πάνε σε σχεδόν no limited budget. Απο 8350 με 580sli πήγα σε i7 τα πιο πεταγμένα λεφτά που έδωσα ποτέ, το γύρισα σε 290x CF και οκ τα σπάει, να πω δηλαδή ότι ο 8350 φταει; Ή να πω τα Intel γ@μ@νε; Λέω αυτό που είδαν τα ματάκια μου και τίποτα παραπάνω. Χωρίς να θέλω να δείξω κάτι λόγο εργασίας αλλά και τρέλας με τους υπολογιστές έχω ασχοληθεί χρόνια και μια ζωή τα ίδια Intel με λιγότερα MHz ίδιες επιδόσεις ή ελαφρά καλύτερες απο επεξεργαστές με σχεδόν τα μισά λεφτά. Και που ειναι το κακο δηλαδη με το παραπανω.Ισα ισα καλο ειναι καθως δεν χρειαζεσαι συνεχεις αναβαθμισεις οπως πχ βλεπουμε στις καρτες γραφικων το παρτυ.Ενας πχ που εχει αγορασει i5 2500 και επομενης γενιας τοσα χρονια μετα και δεν χρειαζεται αναβαθμιση,ειναι αρχοντας αυτο δηλαδη ειναι κακο για ποιο λογο ακριβως για εμας τους καταναλωτες??? ΕΠισης το να λες απο την μια πεταμενα λεφτα τον 4770κ με το συστημα της υπογραφης σου ή ακομα και με την αγορα Crossfire 290x δεν νομιζω οτι στεκει και πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα