John-lamia Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 18 σου φτάνουν? αχρηστοι !!! αμα ηταν 4970Κ με 18cores τοτε μαλιστα.
Fulgore Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Σταματηστε να τρολλαρετε ρε θελω πυρηνες λεμε.... http://www.skroutz.gr/s/5298083/Intel-Core-i7-5960X-Box.html Εδω εισαι απλα θα περιμενεις λιγο για την αγορα
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Ναι αλλά το ερώτημα είναι, θα παίζει πασιέντα ή θα θέλει xeon phi για την απόλυτη gaming εμπειρία ;
dimourinho1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 ναι για παιχνιδια το θελω αρα να δω και αυτον ? http://www.e-shop.gr/intel-core-i5-4690k-350ghz-lga1150-box-p-PER.558477 πάρε αγόρι μου τον FX 8350 να βρεις την υγειά σου..βάλε μια sabertooth asus mobo R2.0 και μια R9290X να σου μείνουν και πολλά φράγκα...
fallen4ngel Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μα καλά ακόμα να γίνει αντιληπτό ότι χοντράδες τέτοιου είδους έχουν σκοπό να προκαλέσουν γέλιο μόνο και μόνο επειδή δεν στέκουν ; Κανένας δεν πάει να υποστηρίξει το αντίθετο, ο i7 4790k είναι κλάσεις ανώτερος από τον 8350 ακόμα και με τον 8350 κλοκαρισμένο. Ο 4790k stock παίζει μπαλίτσα τον 8350 φυσικά χωρίς να ζοριστεί (εδώ είναι καλύτεροι από 8350 και με διαφορά οι 4770k, 3770k και 2600k). Και μην λέμε τα ίδια, δεν αγοράζει ο κόσμος τους 83xx επειδή θέλει επιδόσεις , αλλά επειδή με λίγα σχετικά χρήματα παίρνει μια μέση all around λύση η οποία αν δεν σου φτάνει την κάνεις καλύτερη κλοκάροντας τον επεξεργαστή. Επίσης είναι ένα cpu δάσκαλος, όσο πιο αδύναμος και να είναι θα σε μάθει να κλοκάρεις θες δεν θες από την στιγμή που θα τον αγοράσεις . Μπορεί να υστερεί στα υπόλοιπα, αλλά προσφέρει μια πολύ καλή εμπειρία στο oc και σε βάζει στο τρυπάκι να ασχοληθείς. Το έχεις δει ο ίδιος στην πράξη ή αναπαραγεις κάτι που διαβασες; Απο προσωπική άποψη και απο τα παιχνίδια που παίζω διαφορές πάνω απο 5 fps max δεν είδα. Εαν με ρωτήσεις θα σου πω 8350 ή ακόμη καλύτερα 8320 αλλά τι ξέρω εγώ ε; Εαν κάποιος δεν θέλει αυτό το κάτι μια χαρά σύστημα κάνει και έχει ρέστα για ενα χρόνο πίτσες. Ναι αλλά το ερώτημα είναι, θα παίζει πασιέντα ή θα θέλει xeon phi για την απόλυτη gaming εμπειρία ; Troll έτσι; 1
TRILOBYTER Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Ο 8350 για να φτασει ενα γερο OC θελει νερο, 100 ευρω και βαλε. Και παλι θα ειναι πιο αδυναμος απο στοκ 4790/κ οποτε αν το καλοσκεφτεις ο 4790 ειναι πιο οικονομικος αφου ειναι πιο future proof και αν θες κανεις και OC στην Κ εκδοση, και να μην κανεις oc και τον αφησεις με στοκ ψυκτρα παλι πιο δυνατος απο oc'ed 8350 ειναι. Για budget build ο 8350 ειναι μια χαρα παντως, και για gaming και για streaming εχει απολυτα οικανοποιητικη δυναμη. Εγω για τη δουλεια μου θα τον αγοραζα παντως, το μονο προβλημα ειναι οτι παιζω και ΜΜΟ (και καποια αλλα κακογραμμενα παιχνιδια που απαιτουν δυναμη στον πυρηνα) και δεν με καλυπτει ο συγκεκριμενος. 1
8elwADSL Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Τόσο πολύ δεν τραβάνε στα mmo οι FX; Υπάρχει κάποιο bench να το δούμε;
Silenzio Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 άσε μωρέ που δε τραβάνε στα mmo, εγώ που είχα πιο παλιά fx-6100 ούτε καν piledriver μια χαρά το έλιωνα το guild wars 2 χωρίς κανένα θέμα, απλά ορισμένοι χωρίς να έχουν δοκιμάσει οι ίδιοι amd αναπαράγουν τα κλισέ που διαβάζουν, ντάξει έχουν πιο αδύναμους πυρήνες το ξέρουμε αυτό όχι όμως να λέμε ότι τα βρίσκουν σκούρα σε oποιοδήποτε game οι fx, σε οικιακή χρήση κανείς δε θα καταλάβει διαφορά με το πιo ακριβό i7, αν κάποιος έχει τα φράγκα και θέλει να καυχίεται ότι έχει i7 ας τον πάρει. 1
TRILOBYTER Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 άσε μωρέ που δε τραβάνε στα mmo, εγώ που είχα πιο παλιά fx-6100 ούτε καν piledriver μια χαρά το έλιωνα το guild wars 2 χωρίς κανένα θέμα, απλά ορισμένοι χωρίς να έχουν δοκιμάσει οι ίδιοι amd αναπαράγουν τα κλισέ που διαβάζουν, ντάξει έχουν πιο αδύναμους πυρήνες το ξέρουμε αυτό όχι όμως να λέμε ότι τα βρίσκουν σκούρα σε oποιοδήποτε game οι fx, σε οικιακή χρήση κανείς δε θα καταλάβει διαφορά με το πιo ακριβό i7, αν κάποιος έχει τα φράγκα και θέλει να καυχίεται ότι έχει i7 ας τον πάρει. Ολοι αυτοι που αγορασαν 4790κ ειναι μαλακες δηλαδη. Αφου και ο 6300 των 100 ευρω την ιδια δουλεια κανει ετσι? πανε στο 2΄14 για το Rome, σε ΜΜΟ ι διαφορα ειναι μεγαλυτερη, ειδικα αν κανεις siege καρε καρε θα τα βλεπεις με οποιονδηποτε fx. Το εχω τεσταρει σε 6300 φιλου με r9 265 πανω και δεν παιζοταν στο aion retail κατα τη διαρκεια siege, ειδικα αν θες να κανεις και record τοτε αστο καλυτερα. 1
8elwADSL Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Κατεβάζεις λίγο τα γραφικά και παίζεις και στους FX 1
Silenzio Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 αναρωτιέμαι αν το link το έβαλες για να υποστηρίξεις τη δική σου θέση ή τη δική μου.. 1
TRILOBYTER Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Τι σχεση εχουν τα γραφικα? Το load παραμενει ιδιο ακομα και στα χαμηλοτερα γραφικα. Για τα γραφικα μονο η καρτα γραφικων μετραει. Επισης δεν λιγο μετα το ΡΟΜΕ το αλλο παιχνιδια στα μισα fps ειναι και αυτο, δεν ξερω ποιο παιχνιδι ειναι. Παντως οι διαφορες σε ΜΜΟ ειναι μεγαλυτερες απο αυτες του βιντεο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα