Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Το γνωρίζω, απλά και πάλι δεν παύουν να αυξάνονται τα volt με αυτή την turbo χαζομάρα, boost για τους intel και core για τους amd.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Ανάλογα με την δουλειά που θες να κάνεις, κάθε επεξεργαστής είναι καλός και κακός αντίστοιχα .
RigasGR Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Στον a8 6600k μου δίνει μέγιστο 1.404 για τα 4.2 ghz και για έναν φυσικά πυρήνα . Οι δύο παίζουν στα 4.1 και όλοι στα 4 ghz. Το στοκ ρεύμα με κλειστό turbo είναι 1.272. RigasGR ο g3258 δεν έχει turbo boost. Και ομως ανοιγει επιλογη στο BIOS στην Asrock Z97M
simaras Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Με τι θερμοκρασία δωματίου?? Πως τον εχεις σεταρισμενο? με balanced power plan και c-states enabled να κατεβαζει ρολογια αναλογα το usage η καρφωτα τον τρεχεις στο boost μονιμα?? Αν ειναι η δευτερη περιπτωση εισαι οκ νομιζω αν και προτεινω να το γυρισεις σε balanced, αν εισαι στην πρωτη περιπτωση ισως ειναι λιγακι ανεβασμενη, βεβαια δεν ξερω και τις επιδόσεις της H60. θερμοκρασία δωματίου 23 βαθμοί, power plan balanced στα options του control panel, ενώ το c states που μέχρι πριν από λίγο δεν είχα ιδέα τί ήταν, βλέπω στις ρυθμίσεις της motherboard ότι είναι στο auto.το boost το έχω να τρέχει μόνιμα όχι για κανέναν ιδιαίτερο λόγο θέλω έτσι λίγο να πειραματιστω.
ADHD Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Πόοοσο ψηλό είναι δηλαδή; Σε 4690k δεν πάει πάνω από 1,1V π.χ. 4.6 με 1.2V ειναι ανετος σε εμενα οποτε σιγουρα παει αρκετα ψηλότερα απο το boost. θερμοκρασία δωματίου 23 βαθμοί, power plan balanced στα options του control panel, ενώ το c states που μέχρι πριν από λίγο δεν είχα ιδέα τί ήταν, βλέπω στις ρυθμίσεις της motherboard ότι είναι στο auto.το boost το έχω να τρέχει μόνιμα όχι για κανέναν ιδιαίτερο λόγο θέλω έτσι λίγο να πειραματιστω. Τσεκαρε στο cpu-z αν πεφτουν τα ρολογια σε idle αλλιως μπορει να πρεπει να βαλεις τα c-states: on/enabled οτι επιλογη εχει η μητρικη εκτος auto.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα