Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι δεν τον παρουσιάζω σαν vfm δεν είπα κάτι τέτοιο εγώ είπα πως αν σου κάτσει καλό κομμάτι έχεις έναν πολύ καλό επεξεργαστή που μπορεί να ανέβει αρκετά.Μητρική+επεξεργαστής+υδρόψυξη πήγαν 540€ γιατι εκτός της cpu τα άλλα είναι μεταχειρισμένα.

Καλα αν το παμε με την λογικη των μεταχειρισμενων,τοτε μπορω και εγω να βρω 6πυρηνους intel Socket 2011(λογω του νεου Socket 2011-3)στα χρηματα αυτα που ειναι η μερα με την νυχτα...

• Απαντ. 277
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το topic(ασχετως αν εγινε λιγο στην πορεια το γνωστο Intel vs Amd)ειναι γυρω απο τον i7 4790k και επειδη οσοι υποστηριζαν Amd ως τωρα τους ανεφεραν καθαρα με βαση το κοστος και φυσικα παντα μιλαγαμε για τιμες καινουργιων πραγματων και εγω αυτο ακριβως τονισα. Τωρα αν αυτο εσυ το βλεπεις σαν να στην ειπα οπως λες τι να σου πω,εγω σαν διορθωση το εγραψα.

Αλλωστε οπως γνωριζεις μιας και συμμετεχεις και εσυ υπαρχει ειδικο topic για overclock και Benchmarks :)

Οχι δεν τον παρουσιάζω σαν vfm δεν είπα κάτι τέτοιο εγώ είπα πως αν σου κάτσει καλό κομμάτι έχεις έναν πολύ καλό επεξεργαστή που μπορεί να ανέβει αρκετά.Μητρική+επεξεργαστής+υδρόψυξη πήγαν 540€ γιατι εκτός της cpu τα άλλα είναι μεταχειρισμένα.

Επισης να σου πω οτι το παραπανω που γραφεις ισχυει και για τους Intel επεξεργαστες οπως επισης και για τις καρτες γραφικων γιαυτο ειπα οτι ειναι πολυ γενικο.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνούμε για να διαφωνήσουμε χαχαχα.Και δεν μ`αρέσει καθόλου τέτοιου είδους κουβέντα για το ποιός είναι καλύτερος και που και δυστυχώς μπήκα και γω σ`αυτή την κουβέντα.Το θέμα είναι όπως έχω ξαναπεί παίρνει ο καθένας ότι μπορεί και στα φόρουμ διαβάζουμε προτάσεις και αν μπορούμε τ`ακολουθούμε αν όχι παίρνουμε το καλύτερο με τα χρήματα που έχουμε.Λάθη μπορεί να κάνουμε.Ναι θα μπορούσα να πάω σε i7 στα ίδια χρήματα αλλα έχω αδυναμία σε amd αν και ζηλεύω τις επιδόσεις της intel

Και δεν μου αρέσει και η σιγουράντζα ρε γαμώτο.Με amd είσαι και λίγο στην τσίτα χαχαχα

• Like 4
Δημοσ.

Συμφωνούμε για να διαφωνήσουμε χαχαχα.Και δεν μ`αρέσει καθόλου τέτοιου είδους κουβέντα για το ποιός είναι καλύτερος και που και δυστυχώς μπήκα και γω σ`αυτή την κουβέντα.Το θέμα είναι όπως έχω ξαναπεί παίρνει ο καθένας ότι μπορεί και στα φόρουμ διαβάζουμε προτάσεις και αν μπορούμε τ`ακολουθούμε αν όχι παίρνουμε το καλύτερο με τα χρήματα που έχουμε.Λάθη μπορεί να κάνουμε.Ναι θα μπορούσα να πάω σε i7 στα ίδια χρήματα αλλα έχω αδυναμία σε amd αν και ζηλεύω τις επιδόσεις της intel

Και δεν μου αρέσει και η σιγουράντζα ρε γαμώτο.Με amd είσαι και λίγο στην τσίτα χαχαχα

Εγω ειπα και το ξαναλεω,ειμαι πλεον υπερ της Intel γιατι γνωριζω οτι ο περισσοτερος κοσμος δεν προκειται να κατσει να ασχοληθει με oc. Και ετσι παει χαμενο το δυνατο χαρτι των FX 6300,και 8320. Αυτος ειναι και ο λογος που δεν μπορουν να το καταλαβουν μερικοι γιατι αξιζει,κυριως για παιχνιδια ενας i5 4440/60 απο ενα 8320 και βλεπουμε συνεχεια τα ιδια ανουσια Vs topics. Οι περισσοτεροι αγοραστες θελουν επιδοσεις Out of the box κυριως σε Cpu και λιγο λιγοτερο αυτο ισχυει και στις καρτες γραφικων(να γιατι η Nvidia ειχε απο παλια το πανω χερι).Για τον ψαγμενο που θα ασχοληθει με το Oc για να παρει το Maximum των δυνατοτητων του επεξεργαστη ειτε θα παει σε Fx 8320 χωρις καν να ρωτησει γιατι πολυ απλα ξερει τι θελει,ειτε σε ενα i5 ή i7 μιας και οι περισσοτεροι που πραγματικα ασχολουνται με το Oc διαθετουν αρκετα χρηματα καθως το βλεπουν σαν Hobby. Τοσο απλα ειναι τα πραγματα. Τωρα γιατι ο i5 4440 ειναι ακριβοτερος απο τον 8320???Γιατι πολυ απλα ο i5 εχει και ενσωματομενα γραφικα που δυστηχως τα πληρωνουμε σαν extra ασχετως αν δεν τα χρησιμοποιουμε.

Τοσο μα τοσο απλα ειναι τα πραγματα και καποιοι δεν μπορουν να τα καταλαβουν ή μαλλον καλυτερα δεν θελουν να τα αποδεκτουν. Οπως εγκλημα ειναι καποιος να προσπαθει να περασει οτι ή i7 ή τιποτα ετσι εγκλημα ειναι να προτεινει και καποιος τον 8320 ή 8350 αν καποιος δεν προκειται να ασχοληθει με το Oc ή με σοβαρο Multitasking.

• Like 2
Δημοσ.

Ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να μπει κινέζος επενδυτής και να πέσει χρήμα και να αλλάξουν πολλά

Μπα τωρα το εχουν ριξει ολοι στα κινητα τηλεφωνα γιαυτο δεν ασχολουνται.

Δημοσ.

Εισ΄ωραίος :D

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως αν δεν υπήρχαν οι δύο αυτές εταιρείες, η intel και η amd δεν θα πέρναγε ο χρόνος μας τόσο καλά :D. Πέραν από την πλάκα, στο πολιτισμένο επίπεδο που κάνουμε αυτή την συζήτηση στο συγκεκριμένο θέμα, γίνεται μια ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων και περνάει και ο χρόνος καλά.

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως αν δεν υπήρχαν οι δύο αυτές εταιρείες, η intel και η amd δεν θα πέρναγε ο χρόνος μας τόσο καλά :D. Πέραν από την πλάκα, στο πολιτισμένο επίπεδο που κάνουμε αυτή την συζήτηση στο συγκεκριμένο θέμα, γίνεται μια ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων και περνάει και ο χρόνος καλά.

Τελικα ποια ειναι καλυτερη ομως?

Δημοσ.

Απλά μαθηματικά είναι ότι ένας fx έχει 8 πυρήνες και ο ι7 έχει 4, άρα ο fx μοιράζει την ίδια δύναμη σε διπλάσια κομμάτια άρα είναι 50% ποιο αργός.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...