Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 277
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

alldaynews Εισαι σταθερός στα 4,9 με τόσο ρεύμα;Εννοώ stress test stable.

Λοιπόν τελικά έκανα τις δοκιμές για stress test και θέλει 1,397 .Με το από πάνω δουλεύει κανονικά εκτός games και stress.Στα 4,5Ghz είμαι με 1,29

Επεξ/σία από alldaynews
Δημοσ.

ΤΙ να κάνουμε οι amd είναι φαγανοί στο ρεύμα :D. Πάντως, οι sandybridge ήταν πολύ καλύτεροι στο oc από τους vishera, με λιγότερο ρεύμα έκαναν παπάδες. Ωστόσο, αν είμαστε ικανοποιημένοι με τους cpu μας, πιστεύω πως αυτό μας φτάνει. Πάντα θα θέλουμε κάτι καλύτερο και δυνατότερο από αυτό που έχουμε, αλλά και με αυτό που έχουμε την δουλειά μας την κάνουμε και με το παραπάνω. Η ηθική ευχαρίστηση της επιθυμίας είναι μεγαλύτερη από την ευχαρίστηση που έπεται από την απόκτηση ενός νέου cpu, τουλάχιστον κατά την γνώμη μου ;).

Δημοσ.

Η ηθική ευχαρίστηση της επιθυμίας είναι μεγαλύτερη από την ευχαρίστηση που έπεται από την απόκτηση ενός νέου cpu, τουλάχιστον κατά την γνώμη μου ;).

Ναι καλά.

Έχω μαζέψει τα λεφτά. Δεν κρατιέμαι μιλάμε. Έχω ξυπνήσει από τις 6 το πρωί.

Όταν πήγε 9 καβαλάω την μηχανή να πάω mysystems για αγορά. Στους Καλογήρους ξεσπάει μπόρα.δεν βλέπω την τύφλα μου. Κίνηση απίστευτη...

Φθάνω κάποια στιγμή στο μαγαζί. Βρεγμένος μέχρι το σώβρακο. Βάζω την μηχανή στο πεζοδρόμιο κάτω απο στέγαστρο και πάω να ανάψω τσιγάρο να στεγνώσω. Μούσκεμα και τα τσιγάρα που είχα στο μπουφάν.

Κάποια στιγμή μπαίνω μέσα παίρνω την μητρική. Ο επεξεργαστής δεν υπάρχει ( δεν πήρα τηλ. Πριν)

Ξανακαβαλάω πάω Πλαίσιο. Φτάνω κλειδώνω την μηχανή. Υπήρχε ένας τελευταίος με το bundle δώρο.

Κατεβαίνω τρέχοντας τα σκαλιά . Βροχή έξω... της επιδιδομένης.

Καβαλάω την μηχανή και....ΓΚΟΥΠ! πάρτον κάτω. Δεν είχα ξεκλειδώσει το λουκέτο. Εκδορές και πόνος στο γόνατο,στραβή Μανέτα και βαρβάτες γρατσουνιές στο Φέριγκ.

Άντε να την σηκώσεις την βουβάλα. 250 κιλά γομάρι. Ας είναι καλά το παληκάρι που μέσα στον κατακλυσμό με βοήθησε.

ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ....τώρα αραχτός στον καναπέ με το τσιγαράκι μου και τον αχνιστό καπουτσίνο με τρούφα σοκολάτα θαυμάζω στο απέναντι τραπέζι ανοιγμένα τον 4790Κ και την ASUS MAXIMUS VII RANGER..

Ώρε βραδάκι που με περιμένει :) :P

post-68421-0-17472800-1425045014_thumb.jpg

• Like 7
Δημοσ.

Ναι καλά.

Έχω μαζέψει τα λεφτά. Δεν κρατιέμαι μιλάμε. Έχω ξυπνήσει από τις 6 το πρωί.

Όταν πήγε 9 καβαλάω την μηχανή να πάω mysystems για αγορά. Στους Καλογήρους ξεσπάει μπόρα.δεν βλέπω την τύφλα μου. Κίνηση απίστευτη...

Φθάνω κάποια στιγμή στο μαγαζί. Βρεγμένος μέχρι το σώβρακο. Βάζω την μηχανή στο πεζοδρόμιο κάτω απο στέγαστρο και πάω να ανάψω τσιγάρο να στεγνώσω. Μούσκεμα και τα τσιγάρα που είχα στο μπουφάν.

Κάποια στιγμή μπαίνω μέσα παίρνω την μητρική. Ο επεξεργαστής δεν υπάρχει ( δεν πήρα τηλ. Πριν)

Ξανακαβαλάω πάω Πλαίσιο. Φτάνω κλειδώνω την μηχανή. Υπήρχε ένας τελευταίος με το bundle δώρο.

Κατεβαίνω τρέχοντας τα σκαλιά . Βροχή έξω... της επιδιδομένης.

Καβαλάω την μηχανή και....ΓΚΟΥΠ! πάρτον κάτω. Δεν είχα ξεκλειδώσει το λουκέτο. Εκδορές και πόνος στο γόνατο,στραβή Μανέτα και βαρβάτες γρατσουνιές στο Φέριγκ.

Άντε να την σηκώσεις την βουβάλα. 250 κιλά γομάρι. Ας είναι καλά το παληκάρι που μέσα στον κατακλυσμό με βοήθησε.

ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ....τώρα αραχτός στον καναπέ με το τσιγαράκι μου και τον αχνιστό καπουτσίνο με τρούφα σοκολάτα θαυμάζω στο απέναντι τραπέζι ανοιγμένα τον 4790Κ και την ASUS MAXIMUS VII RANGER..

Ώρε βραδάκι που με περιμένει :) :P

Καλοριζικα, πως και δεν πηρες την ΗERO?

Δημοσ.

Καλορίζικα και καλοδούλευτα τα εργαλεία και θα προσθέσω πως η ανυπομονησία μας και πρώτος απ`όλους η δική μου  δεν έχει όρια!!!!!!!!

πολυ....

Για τα amd δεδομένα πάντως δεν είναι πολύ το1,40 για 5ghz

• Like 1
Δημοσ.

Αν σου κάτσει όμως κι ο Amd!!!!!!!!!!!!Tότε είναι μπόμπα

Ναι βεβαια στα χρηματα που εχεις δωσει για την μητρικη και ειδικα για την υδροψυξη σου εβγαινε ανετα ενας i7 αυτο ειναι το θεμα αν προσπαθεις να τον παρουσιασεις σαν Vfm αγορα.

Δημοσ.

Οχι δεν τον παρουσιάζω σαν vfm δεν είπα κάτι τέτοιο εγώ είπα πως αν σου κάτσει καλό κομμάτι έχεις έναν πολύ καλό επεξεργαστή που μπορεί να ανέβει αρκετά.Μητρική+επεξεργαστής+υδρόψυξη πήγαν 540€ γιατι εκτός της cpu τα άλλα είναι μεταχειρισμένα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...