Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι 660 ευρω εχει και γι'αυτο που κανει ειναι τιποτα τα χρηματα του.

Δεν εχει motherboard για παιχνιδοκαταστασεις......

• Απαντ. 277
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτά τα vs είναι όλα τα λεφτά....

Το δικό καλύτερο εγώ την έχω μακρύτερη και πάει λέγοντας.

Πέφτουν και τα site links βροχή,πάρε και μερικά ss απο το χ σύστημα που κόβει κτλπ κτλπ.

Βγαινω στο δρόμο βλέπω διάφορα αυτοκίνητα βέβαια με την λογική κάποιον εδώ μέσα αυτό δεν είναι σωστό.

Πάω να φάω και γουσταρω βρώμικο βρε παιδί μου πρέπει να φάω λαχανικά και σαλάτες;

Τηλεόραση τηλέφωνο μέχρι και χαρτί υγείας διαφορετικό έχει ο καθένας.

Έλεος.

Δημοσ.

Αυτά τα vs είναι όλα τα λεφτά....

Το δικό καλύτερο εγώ την έχω μακρύτερη και πάει λέγοντας.

Πέφτουν και τα site links βροχή,πάρε και μερικά ss απο το χ σύστημα που κόβει κτλπ κτλπ.

Βγαινω στο δρόμο βλέπω διάφορα αυτοκίνητα βέβαια με την λογική κάποιον εδώ μέσα αυτό δεν είναι σωστό.

Πάω να φάω και γουσταρω βρώμικο βρε παιδί μου πρέπει να φάω λαχανικά και σαλάτες;

Τηλεόραση τηλέφωνο μέχρι και χαρτί υγείας διαφορετικό έχει ο καθένας.

Έλεος.

Και γουστάρω Πάολα γιατι να ακούω κουλτουριάρικα!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Οι 32 πυρήνες των παραπάνω opteron βγάζουν λιγότερο από έναν i7 5960x stock λολ. Ο 5960x κοστίζει λιγότερο από τους δύο παραπάνω opteron, καίει σαφώς λιγότερο, αποδίδει καλύτερα και κάνει και overclock. Φαίνεται με μεγάλη διαφορά η τεχνολογία της intel, 8 πυρήνες να ξεφτιλίζουν 32.

Δημοσ.

Και επειδη ξερω οτι η AMD δεν ενδιαφερεται πολυ, παρτε ενα benchmark με τον Opteron που εχει βγαλει εδω και 3 χρονια με την IBM.

Το έχεις πάρει είδηση φαντάζομαι οτι το τεστ είναι με 2 opteron, έτσι;

• Like 1
Δημοσ.

Οι 32 πυρήνες των παραπάνω opteron βγάζουν λιγότερο από έναν i7 5960x stock λολ. Ο 5960x κοστίζει λιγότερο από τους δύο παραπάνω opteron, καίει σαφώς λιγότερο, αποδίδει καλύτερα και κάνει και overclock. Φαίνεται με μεγάλη διαφορά η τεχνολογία της intel, 8 πυρήνες να ξεφτιλίζουν 32.

Την έχεις πάρει γραμμή οτι είναι server CPU ε;

• Like 2
Δημοσ.

Το γνωρίζω και πολύ καλά μάλιστα, απλά έκανα μια σύγκριση παράδειγμα της στιγμής. Ξέρω ότι δεν συγκρίνονται μεταξύ τους καθώς προορίζονται για διαφορετική χρήση, αλλά δεν βαριέσαι κουβέντα να γίνεται :).

Δημοσ.

η AMD μπορει να βγαλει τσιπ καινουργιο, απλα μαρκετινιστικες μαλακιες με τα APU γιατι πηρε την ΑΤΙ.

Και απ οτι βλεπω δεν θα δωσει τιποτα πλεον στον λαο, και η Intel θα ειναι μονη της για πολυ.

Το threat ξεκιναει για το τι κανει ο 4790Κ και το εχουμε κανει Versus.

Η αληθεια ειναι οτι η TSMC κατασκευαζει τους ημιαγωγους της AMD και λεει οτι το 2017 θα βγαλει 10nm, σχεδον σε 2 χρονια....

Μπορει μεχρι τοτε η Intel να εχει βγαλει αλλα κολπα, αλλα και παλι το ρεζουμε ειναι οτι το σημερινο σε 3 χρονια ειναι πολυ παλιο.

Δημοσ.

Εγω απορω γιατι δεν κλεινει καποιος Mod το συγκεκριμενο νημα,να δω στις ποσες σελιδες θα σταματησετε να συγκρινετε τους AMD-Intel.

Ε καλύτερα να ξεχαρμανιάζουν εδώ,παρά σε όλα τα άλλα θέματα.

• Like 2
Δημοσ.

Και γουστάρω Πάολα γιατι να ακούω κουλτουριάρικα!!!!

Εσύ μόνο με καταλαβαίνεις και ας είσαι μειονότητα.

Ουυυυ AMD ουυυυ 666 :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...