Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Fulgore γιατί θα έβλεπε διαφορά με i7 στα mmo αφού κανένα δεν χρησιμοποιεί πάνω από 4 πυρήνες.

Βασικα το αν θα εβλεπε ειναι αλλο θεμα αλλα διαφορα υπαρχει και αισθητη http://www.tomshardware.com/reviews/fx-8350-vishera-review,3328-15.html .

Δημοσ.

Εμενα προσωπικά τα 10-12 fps παραπάνω δεν ειναι κατι το τρελο,οταν θα λεμε οτι υπάρχει μια χαοτική διάφορα ειναι το ενα να σου δινει 30 π.χ και με το αλλο να σου δινει 60,αυτο ναι να το αποκαλεσουμε χαοτικη διάφορα,αλλα και η R9 270X που εχω τωρα παει παρα πολυ καλα,και ενα παράδειγμα εχω με το καινουργιο metal gear,απλα εμεινα κουκουρουκου με την απόδοση της και με τα γραφικα,και σε θεμα fps έπαιζε 60 σταθερά :)

Πάντως παιδες περα απο την πλακα,δεν αξίζει να κοντραρεστε για 2 εταιρείες που απλα σας βλεπουν σαν πορτοφόλια με πόδια,ειτε ειναι cpu ειτε κινητό ειτε καροτσάκι με μουλάρι.

Ελπίζω να κάλυψα το παλικάρι που κοιτάει για cpu που θελει να παρει :)

Δημοσ.

Εμενα προσωπικά τα 10-12 fps παραπάνω δεν ειναι κατι το τρελο,οταν θα λεμε οτι υπάρχει μια χαοτική διάφορα ειναι το ενα να σου δινει 30 π.χ και με το αλλο να σου δινει 60,αυτο ναι να το αποκαλεσουμε χαοτικη διάφορα,αλλα και η R9 270X που εχω τωρα παει παρα πολυ καλα,και ενα παράδειγμα εχω με το καινουργιο metal gear,απλα εμεινα κουκουρουκου με την απόδοση της και με τα γραφικα,και σε θεμα fps έπαιζε 60 σταθερά :)

Πάντως παιδες περα απο την πλακα,δεν αξίζει να κοντραρεστε για 2 εταιρείες που απλα σας βλεπουν σαν πορτοφόλια με πόδια,ειτε ειναι cpu ειτε κινητό ειτε καροτσάκι με μουλάρι.

Ελπίζω να κάλυψα το παλικάρι που κοιτάει για cpu που θελει να παρει :)

Μα αυτο ειναι και το αστειο της υποθεσης. Τα πραγματα ειναι τελειως ξεκαθαρα οσον αφορα τις εταιριες απλα υπαρχουν 2-3 που αρνουνται να το παρουν χαμπαρι και ειναι κολλημενοι πχ στους 8320 λες και ολοι θα ασχολουνται με το Oc. Τωρα ομως που η Amd πλεον θα βγαζει μονο Apu να δω τι θα λενε.,...

• Like 1
Δημοσ.

Μα αυτο ειναι και το αστειο της υποθεσης. Τα πραγματα ειναι τελειως ξεκαθαρα οσον αφορα τις εταιριες απλα υπαρχουν 2-3 που αρνουνται να το παρουν χαμπαρι και ειναι κολλημενοι πχ στους 8320 λες και ολοι θα ασχολουνται με το Oc. Τωρα ομως που η Amd πλεον θα βγαζει μονο Apu να δω τι θα λενε.,...

Εγω περιμένω να δω τα καινούργια apu να δω τι θα παίζουν και τι θα κανουν ;)

Δημοσ.

Εγω περιμένω να δω τα καινούργια apu να δω τι θα παίζουν και τι θα κανουν ;)

Και παλι θα ειναι πολυ κατωτερα απο το να αγορασεις ενα επεξεργαστη και μια καρτα γραφικων. Αλλωστε σιγα μην βγαλει η Amd δυνατα Apu που θα κοντραρουν τις καρτες γραφικων που πουλαει....

• Like 1
Δημοσ.

Και παλι θα ειναι πολυ κατωτερα απο το να αγορασεις ενα επεξεργαστη και μια καρτα γραφικων. Αλλωστε σιγα μην βγαλει η Amd δυνατα Apu που θα κοντραρουν τις καρτες γραφικων που πουλαει....

Θα το δουμε ολοι μας,γιατι απο οσο εχουν πει θα εμπλακει ο πατερας του 1090Τ τωρα που ξαναγυρισε στην amd,και ο 1090Τ ακομα μεχρι σημερα τραβαει πολυ ψωμι :P

Ίδωμεν λοιπόν  ;)

Δημοσ.

Θα το δουμε ολοι μας,γιατι απο οσο εχουν πει θα εμπλακει ο πατερας του 1090Τ τωρα που ξαναγυρισε στην amd,και ο 1090Τ ακομα μεχρι σημερα τραβαει πολυ ψωμι :P

Ίδωμεν λοιπόν   ;)

Μόνο για τους desktop δεν θα είναι αυτός; Θα βγάλουν και νέους apu με την ίδια τεχνολογία με τους desk;

Δημοσ.

Ελπίζουμε ο Jim Keller να αλλάξει τα δεδομένα στην amd και να προσφέρει κάτι αρκετά καινοτόμο και ικανό να κοντράρει την intel. Δεν λέω να την ξεπεράσει, γιατί από εποχές core 2 και έπειτα η amd έχασε την μπάλα και την έδωσε στην intel, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έβγαζε δυνατά και ικανά τσιπ. Απλά, έστω και με μικρές διαφορές, οι core 2 λιάνιζαν τους amd στα ίσα και με χαμηλότερα μάλιστα ρολόγια. Η intel πήρε ξεκάθαρα το αίμα της πίσω τότε, αφήνοντας την επιτυχία των athlon απέναντι στους pentium 4 παρελθόν. Οι amd, προτιμούνταν και προτιμούνται λόγω κόστους γιατί κατά προσέγγιση προσφέρουν επιδόσεις που απέχουν κατά μικρό ποσοστό από τους ακριβότερους intel, αλλά από την στιγμή σήμερα που μπορεί κάποιος να αγοράσει στο ίδιο price range i5 δεν υπάρχει λόγος να στραφεί στην amd και συγκεκριμένα σε fx 6300-8320. Μεταχειρισμένοι i5 και i7 υπάρχουν αρκετοί ;). Amd-intel fanboy δεν υπήρξα ποτέ και ούτε θα γίνω, αγόραζα και αγοράζω το καλύτερο σύμφωνα με τα λεφτά που εγώ δίνω. Απλά, έτσι έχουν δυστυχώς η ευτυχώς τα πράγματα. 

• Like 2
Δημοσ.

Είναι όμως λίγο άδικο να συγκρίνουμε μετάχειρους i5 με καινούριους FX και για διάφορους λόγους είναι αρκετοί αυτοί που δεν θέλουν να αγοράσουν μεταχειρισμένα.

Δημοσ.

Έθεσα απλά ένα παράδειγμα, δικαίωμα του καθενός να αγοράσει ότι θέλει. Παραθέτω μια εκδοχή αγοράς επεξεργαστή, σύμφωνα με δικά μου βέβαια κριτήρια ;).

Δημοσ.

Απλά έτσι ακυρώνουμε ένα από τα πλεονεκτήματα της AMD που είναι η τιμή και το value for money.

Σαφώς και ο καθένας κρίνει και αγοράζει με τα δικά του κριτήρια :)

Δημοσ.

Αν η τιμή και το value for money δεν προσφέρουν τις ανάλογες επιδόσεις στα παιχνίδια και σε ότι άλλο κάνεις, τότε δεν σε υποχρεώνει κανείς να αγοράσεις amd. Άλλωστε καθένας όπως είπαμε αγοράζει με οποιοδήποτε κριτήριο θέλει ότι θέλει. Εγώ για παράδειγμα, δεν έβρισκα κάτι καλύτερο από τον a8 6600k στα χρήματα που έδινα και για αυτό τον αγόρασα. Αν δεν με ενδιέφεραν τα ενσωματωμένα γραφικά και ήθελα κάτι παραπάνω, ή θα κοίταγα να πάρω κάποιον αξιόλογο μεταχειρισμένο ή αν ήθελα ντε και καλά κάτι καινούριο θα στρεφόμουν στον super vfm και αξιόλογο fx 6300. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...