papazaf Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 ρε παιδια , ποιο απο τα δυο ειναι καλο για τα win8 comodo η το default firewall των windows... ειχα το comodo και μου φαινοταν βαρυ, τωρα εβαλα το sfinx που υποτιθεται οτι πεφτει πανω στο firewall των windows, εχει κανεις καμια εμπειρια με το sfinx η να ξαναγυρισω στο comodo?
GPOWERR Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 To sphinx διατηρει το firewall των win8 και απλα σε ρωταει ποια εφαρμογη η΄ προγραμμα θες να επικοινωνησει με το διαδικτυο.Το εχω 3 χρονια(win7,8,8.1)και ειναι πολυ ελαφρυ.Εχει μπλοκαρει πολλες φορες καποια bloatwares και εφαρμογες απο το application data_local_temp που περιεχουν malware(αρκει βεβαια να επιλεξεις block).To comodo ισως ειναι το καλυτερο firewall αλλα ειναι λιγο πιο βαρυ και σε μενα πεταγε μπλε οθονες στα win8.1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 καλημερα, γνωμη μου ειναι να βαλεις eset smart security που εμπερειεχει τοιχος και ειναι διαχειρισιμο ευκολα και αποτελεσματικα... σε ολα τα λειτουργικα που τρεχουν αυτη τη στιγμη... ωραια φωτο GPOWERR !!!
papazaf Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 το eset δεν το εχω δοκιμασει ποτε, το sfinx μου φαινεται ελαφρυ , αλλα δεν μου γεμιζει το ματι, αν και λενε οτι το firewall των win, ειναι αξιολγο...εχω μπερδευτει
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 τσεκαρετο και αποφασιζεις....ποση μνημη και επεξεργατη χρονισμενο που διαθετεις?
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 τοτε εισαι οk απο δυνανοτοτητες δοκιμασε το απλα και γραψε πισω να μας πεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα